Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія в «Царицино» і Парк птахів «Горобці» для вихованців інтернату

  1. Екскурсія в «Царицино» і Парк птахів «Горобці» для вихованців інтернату

Екскурсія в «Царицино» і Парк птахів «Горобці» для вихованців інтернату


Фотоальбом
28 березня 20014 року Православне спільнота «НАШІ ДІТИ» при храмі Володимирської ікони Божої Матері в Ю.Бутово під керівництвом священика Ігоря Прасолова в рамках роботи з дітьми сиротами організувало екскурсію в музей-заповідник «Царицино» і Парк птахів «Горобці».

Учасники спільноти «НАШІ ДІТИ» під час весняних шкільних канікул провели час з користю, поспілкувалися з тваринами і птахами, і відвідали цікаві місця Москви і Підмосков'я.

Першим місцем був Державний історико-архітектурний, художній і ландшафтний музей-заповідник «Царицино». Він розташований на півдні Москви. Це одне з найбільш незвичайних місць столиці. Двісті років тому А. Ф. Раєвський, писав про нього: «Все, що природа витонченого, що мистецтво прекрасного має, - все знайдете Ви в Царицині».

Земля, яку тепер займає музей-заповідник «Царицино», таїть в собі глибоку історичну пам'ять. У Царицині злилися воєдино чудовий по красі природний ландшафт і найбільші архітектурні творіння, створені геніальними російськими зодчими. В наші дні сталося неймовірне відродження відбулася підмосковній резиденції Катерини Великої. Сьогодні це найпопулярніше місце в Москві для тих, хто любить погуляти в красивих історичних місцях. Також на території заповідника знаходиться діючий храм на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело».

Далі мандрівники попрямували в Парк птахів «Горобці», який знаходиться на Київському шосе. Гордість парку - молоді рожевощокі какаду, блакитні Ари. Крім них - кури сорока порід, незвичайні фазани, різні породи голубів, величезні страуси, різні кольорові папуги, орли, стерв'ятники, пелікани і ще сотня видів різноманітних птахів. Так само є Тераріум, в якому знаходяться різні рибки, хамелеони, змії, кажани, крокодил. Є маленькі веселі мавпи ігрунки, і навіть павичі і пінгвіни.

Всім дуже сподобалася подорож. Про весняних канікулах залишилися цікаві, незабутні спогади.



Новости