Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Все про пансіонат Творча хвиля в Коктебелі (Крим)

  1. Особливості розташування в Коктебелі
  2. Особливості розміщення в «Творчої хвилі»
  3. Харчування і розваги в пансіонаті
  4. Що можна побачити поблизу?
  5. Контакти пансіонату «Творча хвиля»

Кримські курорти різноманітні і багаті дивовижними мальовничими краєвидами природи. У кожному своя принадність і загадка. Але є серед них один особливий, що володіє нез'ясовним чарівністю і тому улюблений багатьма туристами - курортне селище Коктебель. Пансіонат «Творча хвиля» пропонує незабутній відпочинок в цьому чудовому місці за досить привабливою ціною.

ЗМІСТ

Особливості розташування в Коктебелі

У центральній частині селища, в парковій зоні, розташувався пансіонат з оригінальною назвою «Творча хвиля». Зовсім близько до однієї з головних пам'яток Коктебеля - дому-музею Максиміліана Волошина , А також в 150 м від міської набережній , Де зосереджена культурна і розважальна життя населеного пункту.

Особливості розміщення в «Творчої хвилі»

Пансіонат «Творча хвиля» 3 * пропонує відпочиваючим розміщення в номерах різного ступеня комфорту. У кожному є вся необхідна сучасна меблі, санвузол з душовою кабіною, холодильник, кондиціонер, кабельне ТБ і набір посуду. Види пропонованих покоїв такі: Пансіонат «Творча хвиля» 3 * пропонує відпочиваючим розміщення в номерах різного ступеня комфорту

  1. «Твін» - двомісний варіант стандартної категорії з одним додатковим місцем (крісло-ліжко)
  2. «Покращений твін» - відмінний вибір для сім'ї з дітьми. Зручне широке крісло-ліжко, достатня кількість вільного простору, безкоштовний високошвидкісний Wi-Fi
  3. «Котедж-стандарт» - атмосфера родинного затишку з обробкою тільки з натуральних, екологічно чистих матеріалів. Перед входом в кожен котедж передбачено своє місце відпочинку, обставлене плетених садової меблями.
  4. «Котедж-люкс» - самий шикарний варіант. Двоповерхова будівля з двома спальнями, величезним залом з красивим каміном, місткою кухнею і просторій світлій їдальні. На кожному поверсі власний санвузол. Своя тінистий веранда, обставлена ​​найсучаснішими меблями.

У кожному номері є балкон, де можна позасмагати в сонячну погоду або просто помилуватися мальовничими околицями.

Харчування і розваги в пансіонаті

Для відпочиваючих півострова Крим пансіонат «Творча хвиля» в Коктебелі пропонує один з кращих Для відпочиваючих півострова Крим пансіонат «Творча хвиля» в Коктебелі пропонує один з кращих   ресторанів на всьому узбережжі ресторанів на всьому узбережжі. Тут їх балують смачними стравами європейської, південноросійської і кавказької кухонь. Туристи самі можуть вибрати відповідний їм варіант харчування: тільки сніданки або «повний пансіон».

Місцеві кухарі заслужили найвищі відгуки від відпочивали тут мандрівників, не раз доводили свій рівень і майстерність. Під стать кухарям і обслуговуючий персонал: привітний і кмітливий. Постояльці «Творчої хвилі» не ходять в прибережні кафешки і бари, вважаючи ресторан бази відпочинку найкращим місцем на всьому узбережжі.

Для відпочинку на морському березі гості пансіонату можуть вибрати будь-який пляж курортного селища , Кожен з них пропонує широкий вибір водних розваг: катамарани, водні лижі і навіть підводне плавання. Для цікавого і повноцінного проведення часу на території турбази є все, що потрібно:

  • Два підігріваються басейну, один з них мілководний для дітей, а поруч бар з прохолодними напоями;
  • Спортивні розваги - баскетбол, волейбол, теніс, більярд і прокат велосипедів;
  • Для велосипедистів в парковій зоні облаштовані спеціальні доріжки, проїжджаючи по яким, вони зможуть милуватися навколишньою природою і вдихати лікувальний гірське повітря.

Малюкам, відпочиваючим в Коктебелі, пансіонат «Творча хвиля» підготував весь набір дитячих розваг. Крім басейну і водних атракціонів, їм обов'язково сподобається упорядкована майданчик і дитяча кімната з іграшками та розвиваючими іграми.

Завжди раді тут і гостям з домашніми улюбленцями, тільки невеликими і незлобно, щоб не створювати проблем іншим відпочивальникам. А ось що тут не сприймають ні в якому вигляді, так це куріння. Курити суворо заборонено на всій території туристичної бази - це дуже вагомий аргумент при виборі місця для відпочинку з дітьми в Криму.

Що можна побачити поблизу?

Найпопулярніші у туристів місця в Коктебелі - це, без сумніву, Аквапарк і Дельфінарій. І якщо ви подорожуєте разом з дітьми, відвідайте їх в першу чергу. Найпопулярніші у туристів місця в   Коктебелі   - це, без сумніву, Аквапарк і Дельфінарій Аквапарк «Коктебель» оформлений в казковому піратському стилі. Тут знайдуться розваги для всіх членів сім'ї: від маленьких дитячих гірок для малюків до ексклюзивних екстремальних тільки для дорослих, які не мають аналога на всьому Південному березі Криму.

Дельфінарій «Коктебель» розташований зовсім недалеко від аквапарку, на самому березі моря. І дітям, і дорослим дуже сподобаються виступи талановитих морських артистів: чорноморських дельфінів і морських котиків. Вони покажуть чудове шоу і здивують усіх своїми здібностями в самих різних сферах: живопис, танці, спів, пр. А після вистави можна зробити фото дітей з веселими артистами.

Контакти пансіонату «Творча хвиля»

  • Адреса: вулиця Леніна, 110, Коктебель, міський округ Феодосія, Крим, Росія.
  • Телефон: + 7-978-752-98-99.
  • Офіційний сайт: http://www.koktebel-volna.com/

Мандрівникам, які замовлять тури до Криму, пансіонат «Творча хвиля» в Коктебелі обов'язково подарує відмінний відпочинок, ціле море вражень і тільки позитивні емоції. Ціни ж на путівки приємно порадують туристів своєю доступністю!


Це може бути цікаво:

Що можна побачити поблизу?

Новости