Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Юрмалі відкривається "Нова хвиля 2011"

В Юрмалі у вівторок офіційно відкривається конкурс молодих виконавців "Нова хвиля 2011". Як уже повідомлялося, на ювілейному 10-му музичному конкурсі за головний приз поборються 16 учасників. Крім основної конкурсної програми, кращі пісні виконають і зірки зі світовим ім'ям.

У неділю в Юрмалу приїхала Алла Пугачова. "Муза - на місці, конкурс - на старті. І я думаю, що все вийде! Безумовно, міцніє конкурс, зростає інтерес до нього у всьому світі", - говорить Олександр Румянцев, генеральний директор фестивалю молодих виконавців "Нова хвиля". Його слова передають Вести.ру.

Всього ж за призовий фонд у 100 тисяч євро в пісенних баталіях битимуться 16 учасників з 14 країн. Навіть екзотичних - учасниця Дженна Хоф, наприклад, з африканської країни Того. І яку пісню вона виконає як шлягера своєї країни - поки загадка. Зате творчість інших виконавців, які в цьому році виступлять на "Новій хвилі", багато слухачів знають напам'ять, на конкурс їдуть музиканти зі світовими іменами - Seal, Горан Брегович, Дмитро Хворостовський, Лара Фабіан. І не тільки.

Велика частина квитків на "Нову хвилю", включаючи найдорожчі, була викуплена вже на початку року. Але щоб побачити зірок, можна просто сьогодні відправитися в Юрмалу, де о 16:00 знаменитості пройдуть по червоній доріжці по вулиці Юрас від готелю "Європа" до залу "Дзінтарі". Після цього прямо перед початком фестивалю перед залом з'явиться своя "Алея Зірок". Перші зірки в 17.00 закладуть співголови журі Ігор Крутой і Раймонд Паулс.

О 19.00 початок власне гала-концерту, присвяченого відкриттю конкурсу. У програмі на глядачів чекає виступ таких світових зірок, як Горан Брегович і Seal. Вести концерт будуть Сергій Лазарєв, Лєра, Юля Ковальчук, Тимур Родрігез, Іван Дорн та Ксенія Собчак.

Сам конкурс, нагадаємо, можна буде дивитися в Латвії на телеканалах LNT і TV5. Початок сьогоднішніх трансляцій о 19.50 і 20.10. Телеканал РТР-Вести буде показувати конкурс із зсувом на один день. Сьогоднішнє відкриття, наприклад, можна буде подивитися на цьому каналі завтра ввечері о 22.55.

ShowTime! інформуватиме про всі події конкурсу, який триватиме до 31 липня.


Стаття підготовлена у співпраці з компанією Smile Taxi .

Новости