Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Седово: пансіонат Хвиля

  1. ЦІНИ 2019 *: проживання та послуги
  2. Фото пансіонату "Волна"

>>>

пансіонат Хвиля

пансіонат Хвиля

Пансіонат "Хвиля" розташований в найкращій і екологічно чистій курортній зоні відпочинку в селищі Сєдово на Азовському узбережжі, поблизу заповідника "Меотида". На території знаходиться красива декорована паркова зона, дитячі майданчики, затишне кафе з доступними цінами, магазин. Поруч розташовані: аквапарк, ресторани (цілодобово), магазини продовольчі і промтоварні, ринок, і безліч різних розважальних закладів.

Щодня проводяться культурно-масові та спортивні заходи, дискотеки, ігрові програми. За попереднім погодженням можлива зустріч і доставка в пансіонат з м Маріуполя і Донецька.

Власний піщаний пляж на території пансіонату і вихід до моря.

Розміщення: пансіонат "Хвиля" розрахований на 200 відпочиваючих і складається з трьох-і чотириповерхового корпусів. До Ваших послуг 1-но, 2-х, 3-х і 4-х місні комфортабельні номери поліпшеного планування, з усіма зручностями. У них є холодильник, телевізор, санвузол з гарячою і холодною водою, лоджія.

Сервіс, інфраструктура: пансіонат "Хвиля" забезпечений всіма необхідними умовами, щоб задовольнити всі побажання найвишуканіших гостей для відпочинку на морі. На території є: 2 спальні корпуси, їдальня, магазин, літнє кафе, дитячий майданчик, автостоянка, фонтани, тренажерний зал, більярд, теніс, просторі альтанки, паркова зона зі спортивним майданчиком і затишними місцями для пікніка з мангалом в колі друзів.

Харчування: за бажанням можна оплатити триразове повноцінне і смачне харчування в їдальні пансіонату "Волна". Вартість 3-х разового харчування - 75 грн. / Доба.

ЦІНИ 2019 *: проживання та послуги

* На даний момент немає актуальних цін на 2019 рік.
Нижче вказані ціни на відпочинок, які були в сезону 2018.

Вартість проживання 260-380 грн. за людину в добу.
Уточнити ціни можна за вищевказаними телефонами.

Фото пансіонату "Волна"

АДРЕСА І ТЕЛЕФОНИ пансіонату "Волна".

Адреса: Донецька область, Сєдове, вул. Комсомольська

На карті: показати точне розташування і GPS координати

Телефони: +38 (095) 912-28-41; +38 (050) 234-30-66; +38 (067) 134-11-07; +38 (06296) 3-40-86

Просимо повідомляти, що ви телефонуєте з сайту ЛовіЛето!

Новости