Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій Блакитна Хвиля в Саки Крим - огляд, варіанти проживання та ціни, види харчування, послуги, фото і відео, адреса на карті і як дістатися, офіційний сайт, відгуки

  1. огляд санаторію
  2. Варіанти проживання та ціни
  3. харчування
  4. Додаткові послуги
  5. Адреса на мапі і як дістатися?
  6. Офіційний сайт і контакти
  7. Відгуки
  8. Відео

Крим всім відомий теплим кліматом, прекрасною природою і її цілющі властивості. Тут же тепле море, великі і чисті пляжі і безліч курортів і готелів. Тож не дивно, що люди з'їжджаються в цей райський куточок тисячами в літню пору. Читайте огляд відпочинку в санаторії Ударник в Євпаторії на цій сторінці .
Крим всім відомий теплим кліматом, прекрасною природою і її цілющі властивості

Санаторій Блакитна хвиля Саки

Зміст статті

огляд санаторію

Санаторій Блакитна хвиля був заснований в 1986 році. Корпуси здравниці розташовані в 100 метрах від берега Чорного моря в місті Саки, який є екологічно чистим районом Криму. Ця місцевість багата наявністю мінеральних вод, лікувальних грязей та повітрям, насиченим солями і мінералами. Такі сприятливі умови плюс наявність моря і тепла привертають безліч туристів, охочих відпочити з користю для здоров'я.

Такі сприятливі умови плюс наявність моря і тепла привертають безліч туристів, охочих відпочити з користю для здоров'я

Корпус їдальні в санаторії Голубая волна

Лікарня приймає гостей цілий рік без перерв, максимальне наповнення номерів - 500 місць, яке можливе лише влітку, в холодну пору року наповнюваність значно менше. Оздоровчий комплекс Блакитна хвиля приймає на лікування дітей і сімей з дітьми. Є можливість приймати дітей-візочників в супроводі батьків. Діти і сім'ї з дітьми розміщуються в окремих корпусах.

Паркова зона санаторію

Корпуси санаторію розташовуються на території площею понад 8 га, паркова зона якої займає 40%. У власності у оздоровчого закладу є пляж з піщано-галькові дном. Пляж повністю обладнаний для зручності відпочиваючих, вода влітку досягає температури 23-26 градусів. Протяжність пляжної лінії санаторію близько 4 га. Дивіться огляд послуг і номерів курорту Демерджі в Алушті: https://krymway.ru/kurorty/yuzhnyj-bereg-kryma/sanatorii-i-oteliybk/kurort-otel-demerdzhi-v-alushte-obzor-uslug-i-nomerov.html .

Пляж санаторію Блакитна хвиля

Основними напрямки для лікування є:

  • Захворювання суглобів і кістково-м'язової системи, а також наслідки після травм;
  • Захворювання нервової системи;
  • Жіночі захворювання;
  • Захворювання верхніх дихальних шляхів;
  • Шкірні хвороби.

Варіанти проживання та ціни

Для проживання дітей виділено триповерховий корпус «Б» з чотирьох- і шестимісні номерами з балконами. Кімнати поділені на блоки, в яких 4 кімнати, обладнані необхідними меблями. На кожен блок доводиться один санвузол з умивальником і душовими.

На кожен блок доводиться один санвузол з умивальником і душовими

П'ятимісний номер для дітей

На кожному поверсі розташовані по три м'яких куточка для відпочинку, де є телевізор і холодильник. Гаряча і холодна вода подаються цілодобово з особистої артезіанської свердловини санаторію. Також є безкоштовний інтернет. У цьому ж корпусі поруч з номерами дітей проживають вихователі в двомісних номерах, що гарантує постійне спостереження за хлопцями.

хол санаторію

Для сімей з дітьми виділені два корпуси - «А» і «Б», в яких пропонуються двох і тримісні номери з усіма необхідними зручностями, та одномісні номери підвищеного комфорту. У багатьох номерах є балкони з прекрасним видом на море.

Двомісний номер Двомісний номер   Ціни на путівки на 2016 рік Ціни на путівки на 2016 рік

У вартість путівки входить проживання в обраних номерах (для сімей), п'ятиразове харчування, лікування, участь в спортивних і розважальних заходах, вільний бездротовий інтернет і одна екскурсія. Прибирання в номерах проводиться щодня. Розрахунковий час для заїзду та виїзду - 08-00. Оплата можлива за готівковий і безготівковий розрахунок. Знижки надаються оптовим покупцям, а також по акції «Приведи друга» в розмірі 1000 рублів. Ознайомитися з оглядом номерів і фото пансіонату Море в Алушті можна тут .

харчування

У санаторії Голубая волна харчування здійснюється п'ять разів на день в їдальні, призначеної для 500 осіб. В їдальні проводиться обслуговування офіціантами, за кожним столиком може розміститися до 6 чоловік. При необхідності можливе харчування з дієтичного меню згідно з призначенням лікаря. Харчування дорослих здійснюється чотири рази на день, на столах завжди присутні свіжі овочі та фрукти. На території санаторію крім їдальні є бар і кафе.

На території санаторію крім їдальні є бар і кафе

їдальня санаторію

Додаткові послуги

Медичні послуги, що використовуються в санаторії:

  • масаж;
  • Грязьові лікування;
  • Фізіо-кабінет;
  • бальнеолікування;
  • магнітотерапія;
  • Іглоукаливаеніе;
  • ЛФК;
  • Стоматологія;
  • Скелетневитягування;
  • Нетрадиційна медицина;
  • Кліматотерапія.

Фізіо-кабінет в санаторії

Адреса на мапі і як дістатися?

Санаторій Блакитна хвиля розташована за адресою: Росія, Республіка Крим, м Саки, вул. Морська, будинок 2. Читайте огляд послуг і особливості розміщення в санаторії Айвазовське в Алушті / a>.

Читайте   огляд послуг і особливості розміщення в санаторії Айвазовське в Алушті / a>

Місцезнаходження санаторію на мапі
Із Сімферополя до м Саки можна доїхати кількома способами:

  • Рейсовим автобусом;
  • Маршрутним таксі;
  • Електричкою.

По м Саки до санаторію можна доїхати автобусом № 3.

Офіційний сайт і контакти

Більш детальну інформацію про відпочинок і лікування в санаторії Блакитна хвиля можна подивитися на офіційному сайті: http://volnasaki.ru .

Контактний телефон здравниці: 8 (978) 084-27-87, адреса електронний пошти: [email protected].

Відгуки

Відгуки про санаторій неоднозначні. До плюсів відноситься гарне харчування і лікування, а також цікава розважальна програма та інфраструктура. До мінусів відносяться - бруд в корпусах, діти бігають без нагляду, вожаті погано ставляться до дітлахів, лаються на них. Хоча щодо одних і тих же аспектів зустрічаються досить різні думки. Читайте інформацію про пансіонат Планета в Євпаторії, номера і послуги .

Відео

Дивіться на відео огляд санаторію Блакитна хвиля:

Для великих сімей дуже важливим аспектом є можливість не тільки одну дитину відправити на відпочинок до спеціалізованого закладу, а також з'їздити всім складом на курорт і провести час разом, поєднуючи цікавий відпочинок з оздоровленням.

Новости