Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій Блакитна Хвиля, Геленджик

  1. Санаторій Блакитна Хвиля з лікуванням, ціни
  2. Інфраструктура санаторію Блакитна Хвиля в Геленджику
  3. Геленджик, опис номерів та умов відпочинку в санаторії
  4. Відпочинок в Геленджику, послуги санаторію

Адреса: вул. Туристична, д. 27, Геленджик, Росія

Показати ціни

Санаторій в Геленджику Блакитна хвиля - багатопрофільний лікувально-оздоровчий комплекс на 600 місць з розвиненою інфраструктурою. Цілий рік сюди приїжджають з різних регіонів нашої країни для того, щоб поправити здоров'я, відпочити всією сім'єю або провести ділові зустрічі, конференції, семінари.

Щорічно Блакитна хвиля радо приймає понад 9000 чоловік. Рівень послуг по державній системі класифікації відповідає стандарту 3 зірки. Лікувально-діагностична база санаторію багато в чому унікальна. Вона створювалася багато років, і досягла високого рівня санаторно-курортного лікування.

Санаторій Блакитна Хвиля з лікуванням, ціни

Візитною карткою санаторію є упорядкована територія площею понад 12 га з доглянутою парковою зоною, клумбами з субтропічній зеленню і квітами, фонтанами і каплицею. Мальовничий зелений куточок воістину привабливий для спраглих тиші, спокою і затишку. Тут комфортно і взимку, і влітку. А повітря воістину чистий і цілюще.

Інфраструктура санаторію Блакитна Хвиля в Геленджику

Санаторій зручно розташований у курортній зоні міста Геленджика на березі Чорного моря, далеко від галасливих автотрас і міської суєти. Територія санаторію рівнинна, відстань від корпусів до пляжу близько 50 метрів. Біля воріт санаторію розташована автобусна зупинка.

Привітний прийом, домашній затишок і уважне ставлення - головні принципи роботи служби прийому і розміщення. Готельне господарство санаторію - це 300 двомісних номерів від однокімнатних "стандартів" до трикімнатних "люксів", всього 6 цінових категорій. Розміщення здійснюється в трьох спальних корпусах: 5-ти поверховому корпусі №1, 6-ти поверховому корпусі №2 і 3-х поверховому корпусі №3. Перший і другий корпусу обладнані ліфтами. Корпуси компактно розташовані по території, неподалік від будівлі комбінату харчування. Приблизно в 50-ти м від корпусів розташовані пляж і басейни. Корпус №2 суміщений з лікувально-діагностичним відділенням.

Номери в санаторії двомісні, але одномісне розміщення можливо. Крім того, у всіх номерах є можливість установки додаткового місця - це або крісло-ліжко або диван-трансформер. Діти приймаються в санаторій з 4-х років у супроводі батьків, і до 14-ти років для них надається знижка.

Геленджик, опис номерів та умов відпочинку в санаторії

Всі номери санаторію зі зручностями, по державну систему класифікації відповідають рівню 3 зірки. Незалежно від категорії, всі номери обладнані супутниковим телебаченням, радіо, телефоном з виходом на міжміську лінію, системою кондиціонування повітря, холодильниками.

У ванній кімнаті кожного номера індивідуальний набір туалетного приладдя (шампунь, мило, шапочка для душа), комплект рушників, в тому числі пляжне. Є просторі відкриті лоджії. З вікон номерів відкривається прекрасний вид на мальовничу паркову зону санаторію, Кавказькі гори, з верхніх поверхів по південній стороні корпусу № 2 - на море.

На території санаторію можна скористатися вільним доступом в інтернет через Wi-Fi. Для цього потрібно просто запитати пароль на ресепшн. В даний час впевнений доступ в інтернет за допомогою Wi-Fi надається у боулінгу та на території бару "Алмаз". Поєднати корисне з приємним і з головою зануритися в круговорот курортного життя, забувши про домашніх клопотах, задовольнити будь-які потреби у відпочинку, лікуванні або проведенні ділових заходів незалежно від пори року Вам дозволить розвинена інфраструктура санаторію Блакитна Хвиля.

Відпочинок в Геленджику, послуги санаторію

  • водні розваги на пляжі: катання на яхтах, моторних човнах, гідроциклах, катамаранах, риболовля в море
  • SPA-центр з комплексом саун: фінська сауна / російська лазня, турецька хамам, кедрова бочка
  • відкритий басейн з морською водою
  • кафе і бари
  • боулінг-клуб на 4 доріжки
  • більярд
  • літня естрада з танцмайданчиком
  • кіноконцертний зал на 250 місць
  • на території санаторію можна скористатися вільним доступом в інтернет через Wi-Fi. Для цього потрібно просто запитати пароль на ресепшн.

Для цього потрібно просто запитати пароль на ресепшн

Показати ціни

Новости