Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ревзін обіцяє, що в цьому році на «Новій хвилі» Пугачова буде!

  1. Рекомендуємо

Головний режисер конкурсу «Нова хвиля» Олександр Ревзін дав майстер-клас в Ризі і запевнив, що в цьому році в Юрмалу приїде і муза фестивалю Алла Борисівна Пугачова, яка не змогла приїхати на «Нову хвилю-2010» через проблеми зі здоров'ям   Ревзін побував в столиці Латвії в останніх числах лютого, щоб провести майстер-клас під назвою «Мистецтво режисури» в Ризькій міжнародній школі економіки і бізнес-адміністрації

Головний режисер конкурсу «Нова хвиля» Олександр Ревзін дав майстер-клас в Ризі і запевнив, що в цьому році в Юрмалу приїде і муза фестивалю Алла Борисівна Пугачова, яка не змогла приїхати на «Нову хвилю-2010» через проблеми зі здоров'ям

Ревзін побував в столиці Латвії в останніх числах лютого, щоб провести майстер-клас під назвою «Мистецтво режисури» в Ризькій міжнародній школі економіки і бізнес-адміністрації. У розмові з журналістами Ревзін сказав, що організатори вже зараз трудяться над тим, щоб створити різноманітну і цікаву програму для всіх конкурсних днів. Цього року «Нова хвиля» буде проходити з 26 по 31 липня.

«За ці десять років« Нова хвиля »стала важливою подією в музичному житті. Ми щороку намагаємося здивувати глядачів, і за допомогою різноманітної програми нам вдалося виправдати очікування людей і зберігати інтерес до «Нової хвилі», - розповідає Олександр Ревзін, - Сподіваюся, що і десятий, ювілейний конкурс виправдає надії, які на нього покладають глядачі. Я зараз не можу розкривати того, яка готується програма. Спочатку ми її протестуємо в колі організаторів і тільки після цього оголосимо громадськості. Найголовніша проблема і завдання - місце диктує умови. Якщо місце проведення заходу не змінюється, то дуже складно створити щось таке, щоб в корені відрізнялося від звичної «Нової хвилі». Цей конкурс - традиція, яку ми намагаємося порушувати, але робимо це акуратно ».

Цей конкурс - традиція, яку ми намагаємося порушувати, але робимо це акуратно »

Співголови журі «Нової хвилі» Раймонд Паулс і композитор Ігор Крутой з музою конкурсу Аллою Пугачовою на сцені концертного залу «Дзінтарі»

«У цьому році на« Новій хвилі »буде багато нових облич і ідей. Коли я дізнаюся, що на «Нову хвилю» вже продані 70% квитків і на цей час люди зарезервували номери в ризьких і в юрмальських готелях, я розумію, що конкурс люблять і в Латвії, і в усьому світі », - розповідає Олександр Ревзін. На питання про те, чи приїде на ювілейний конкурс багаторічна музи «Нової хвилі» Алла Пугачова, Олександр Давидович пояснює: «У минулому році Алла Пугачова не приїхала, тому що у неї були проблеми зі здоров'ям, я дуже сподіваюся, що в цьому році у музи конкурсу зі здоров'ям все буде в порядку і вона буде в Юрмалі на «Новій хвилі».

Санта Сергєєва, фото: Дмитро Кіенок, LETA, з архіву видавництва

Рекомендуємо

"На касі зрозуміла - мій рахунок заблокований": жителька Латвії в шоці від стягнення аліментів

На касі зрозуміла - мій рахунок заблокований: жителька Латвії в шоці від стягнення аліментів

Найбагатший чоловік у світі вперше після розлучення вивів у світ коханку

Новости