Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пансіонат Творча Хвиля, Коктебель

  1. Відпочинок в Коктебелі пансіонат
  2. Відпочинок в Коктебелі з дітьми
  3. Опис номерів і умов відпочинку в пансіонаті
  4. Територія та інфраструктура пансіонату Творча Хвиля
  5. Послуги для відпочиваючих пансіонату в Коктебелі
  6. Відпочинок в Коктебелі, відгуки

Адреса: вул. Леніна, д. 110, Коктебель, Росія

Показати ціни

Пансіонат Творча Хвиля розташований в самому серці Коктебеля, лише в 150 метрах від центральної набережної та будинку-музею М. Волошина. Бажаєте отримати заряд позитивної енергії на весь рік недорого і з максимальним комфортом, такий відпочинок в Коктебелі надає пансіонат Творча Хвиля.

Коктебель відноситься до Великої Феодосії і перебувати в 120 км від Сімферополя і 20 км від Феодосії біля підніжжя затухшим вулкана-заповідника Кара-Даг. Доїхати від аеропорту і ж / д вокзалу м Сімферополь рейсовим автобусом "Сімферополь - Феодосія - Коктебель" до центральної зупинки або від ж / д р Феодосії, далі рейсовим маршруткою до Коктебеля.

Відпочинок в Коктебелі пансіонат

Поринути в богемне атмосферу літнього курорту, неспішно насолоджуючись чудовою музикою, безтурботним веселощами, ласкавим кримським сонцем, тішить погляд пейзажами древніх гір і одвічного моря. Коктебель нікого не залишить байдужим, тут знайдуться втіхи і розваги на будь-який смак.

Відпочинок в Коктебелі з дітьми

У пансіонаті радо зустрічають батьків з дітьми будь-якого віку (можливо безкоштовне надання дитячого ліжечка для немовлят) і роблять все, щоб сімейний відпочинок в Коктебелі був приємним і безпечним.

Для цього на території пансіонату відведена дитячий майданчик, а також є дитяча ігрова кімната з безліччю розвиваючих веселих ігор, вашими дітьми займаються веселі і відповідальні аніматори протягом усього дня, є майданчик для гри в настільний теніс (два столи), прокат велосипедів. Гнучка система знижок на проживання дітей, можливість розміщення домашніх тварин за попереднім запитом, територія, що охороняється, парковка, зони Wi-FI, два басейни з підігрівом води, сауна на дровах.

Гордість пансіонату - ресторан швидкого харчування, який без удаваної скромності можна назвати кращим в Коктебелі. Величезний вибір смачних страв за доступною ціною.

Опис номерів і умов відпочинку в пансіонаті

  • Просторі і світлі номери пансіонату Творча хвиля з гармонійним дизайном гарантують гостям приємний і комфортний відпочинок в Коктебелі при виборі номера будь-якої категорії. Кожен з номерів оснащений системою кондиціонування, має холодильник, телевізор і набір посуду.
  • Номери Твін мають індивідуальний балкон з гарним видом, де є сучасна пластикові меблі для відпочинку. Номери цієї категорії площею близько 17 кв.м розраховані на 2 основних місця. У номері є крісло-ліжко, тому можна організувати ще одне додаткове спальне місце. Такий номер буде зручний для сім'ї з дитиною молодшого шкільного віку, але з маленькими дітьми або з підлітками радимо зупинятися в номері Покращений Твін.
  • У номерах класу Покращений Твін крісло-ліжко ширше, а сам номер просторіше, присутній бездротовий Інтернет Wi-Fi. Для тих, хто віддає перевагу в обробці інтер'єру виключно натуральні матеріали, сподобаються номера Котедж Стандарт. Вони невеликі (12-17 кв. М) по площі, але дуже затишні і функціональні. Крім того, перед кожним котеджем є зона відпочинку, обставлена ​​сучасної паркової меблями.

Крім того, перед кожним котеджем є зона відпочинку, обставлена ​​сучасної паркової меблями

Територія та інфраструктура пансіонату Творча Хвиля

Найшикарніше пропозицію пансіонату в Коктебелі Творча Хвиля - це двоповерховий «Котедж Люкс» площею 140 кв.м, що складається з двох спалень, великого залу з каміном, їдальні та просторої кухні. Інтер'єр цього котеджу унікальний і неповторний.

Затишна веранда обставлена ​​сучасними меблями. На кожному поверсі є свій санвузол. Тут з комфортом можуть розміститися 4-6 осіб.

Приємним доповненням до комфорту кожного номера є наявність балкона, на якому можна приймати сонячні ванни днем ​​і приємно відпочити ввечері. Щоб гостям було максимально комфортно, організовано роботу цілодобової стійки реєстрації та камери схову. А це значить, що в який би час доби ні прибутку в пансіонат відпочиваючі, їм буде приділено максимум уваги.

На території пансіонату в Коктебелі Творча Хвиля гості зможуть знайти все, що необхідно для повноцінного відпочинку.

Послуги для відпочиваючих пансіонату в Коктебелі

  • цілодобова стійка реєстрації,
  • камера схову багажу,
  • кафе-бар біля басейну,
  • номера для некурящих,
  • кондиціонер в номері, сейф,
  • місця для куріння,
  • відкритий басейн з підігрівом (сезонний),
  • паркова зона,
  • дитячий ігровий майданчик,
  • настільний теніс,
  • послуги аніматорів для дітей.

Крім того, відпочиваючі можуть взяти тут напрокат велосипеди і прокотитися по парку, зайнятися водними видами спорту, пограти в більярд, волейбол, бадмінтон, або в настільний теніс, для любителів якого встановлено 2 столи.

Відпочинок в Коктебелі, відгуки

Показати ціни

Новости