Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пансіонат «Хвиля» у Великій Алушті: ціни, інфраструктура, розваги, як доїхати

  1. Харчування та проживання
  2. Ціни в пансіонаті
  3. інфраструктура
  4. Пансіонат «Хвиля» на карті: як дістатися

Невелике селище Рибаче в районі міста Алушти - ідеальне місце для тих, хто вважає за краще гармонійний і тихий відпочинок в невеликих пансіонатах. Один з таких пансіонатів - «Хвиля» у Великій Алушті, розташований в самому центрі селища Рибальське.

Харчування та проживання

Пансіонат «Хвиля» має в розпорядженні 86 номерів і готовий прийняти своїх гостей з травня по жовтень включно. Номери для відпочиваючих розташовані в чотириповерховому корпусі, реставрація якого була в 2011-2012 роках. Після ремонту в номерах повністю оновлено меблі, встановлено нову сантехніку.

номери:

  • 2-х місний покращений
  • 3-х місний покращений «сімейний»
  • люкс 3-х місний (2-х кімнатний номер).
Невелике селище Рибаче в районі міста Алушти - ідеальне місце для тих, хто вважає за краще гармонійний і тихий відпочинок в невеликих пансіонатах

Пансіонат «Хвиля» в сел. Рибальське

У світлих і затишних номерах пансіонату «Хвиля»: односпальні або двоспальні ліжка, нові зручні меблі, телевізор (ловить супутникові канали), холодильник. Номери обладнані кондиціонером. Номери упорядковані, в номері суміщений санвузол - туалет, душова кабіна, умивальник. У всіх типах номерів пансіонату є просторий балкон. В кожному номері є можливість поставити одне додаткове спальне місце (еврораскладушка або крісло-ліжко).

Максимальне розміщення в номерах: двомісному і сімейному - 2-3 людини, люкс - 3-4 людини.

Холи пансіонату просторі, є місця для відпочинку (дивани, крісла), широкоформатні телевізори, на підлозі - килимове покриття.

У номерах немає перебоїв з холодною і гарячою водою - подача цілодобова (в номерах є бойлер, ступінь нагріву води регулюється самими відпочиваючими).

Доступно проживання з дітьми будь-якого віку. Діти до 3-х років без місця і без харчування приймаються безкоштовно. Діти від 3-х років до 5 років - оплачується тільки комунальний збір 150 руб. на добу без місця і без харчування

Для заселення в пансіонат достатньо пред'явити адміністратору документи (паспорт - російський або закордонний), путівку. Якщо поїздка планується з дітьми, то необхідно також надати адміністратору довідку про епідемічний стан (її можна взяти у педіатра в поліклініці за місцем проживання) та копію сертифіката про щеплення.

Харчування в пансіонаті - замовне (FB, HB, BB). Широкий вибір страв, великі порції, найсвіжіше фруктове асорті. Можна перекусити на свіжому повітрі в одній з численних шашличних на території пансіонату і за його межами. Є кафе-бар з широким вибором напоїв.

ціни в   санаторії «Чорноморець» в Криму   : Проживання, харчування та додаткові послуги ціни в санаторії «Чорноморець» в Криму : Проживання, харчування та додаткові послуги.

Де знаходиться пансіонат «Ізумруд» в Ласпі? Дізнатись детальніше, як дістатися .

Оздоровчі процедури в санаторії в санаторії «Горизонт»: http://poravkrym.ru/resorts/south/pansionat-gorizont-v-alushte-otdyh-v-professorskom-ugolke.html

Ціни в пансіонаті

01.07-19.0820.08-31.0801.09-15.0916.09-31.102-х місцевий, покращений

1450 1350 1100 1050 3-х місцевий, покращений 1450 1350 1100 1050 3-х місний люкс 1650 1500 1450 1350

Ціни на проживання - зразкові, вказані для сезону 2014 року. У загальну вартість проживання, зазначену в прайсі, входить: проживання в номері, комплексне 3-х разове харчування (в їдальні пансіонату), користування муніципальним пляжем, користування дитячими майданчиками на території пансіонату.

Якщо потрібно проживання без підселення-то потрібно доплатити в касу пансіонату ще 50% від загальної вартості проживання.

Розрахунковий час - 8.00 (при виїзді сніданок не враховується).

При бронюванні номерів слід уточнити у операторів ціни, так як в пансіонаті діє система знижок (при поселенні з дітьми, при ранньому бронюванні і т. Д.).

Рекомендуємо прочитати: чи варто відпочивати в Понизівці в Криму ?

інфраструктура

Територія пансіонату «Хвиля» - паркова, доглянута. Ростуть пальми і кипариси, дуже багато субтропічних рослин, насичують повітря фітонцидами, а в поєднанні з морським і гірським повітрям відпочинок виходить не просто приємним, але ще і оздоровчим.

Ростуть пальми і кипариси, дуже багато субтропічних рослин, насичують повітря фітонцидами, а в поєднанні з морським і гірським повітрям відпочинок виходить не просто приємним, але ще і оздоровчим

Територія пансіонату «Хвиля»

Власного пляжу у пансіонату немає, відпочивальникам доступний безкоштовний муніципальний пляж селища (від пансіонату до пляжу - хвилин 15-20 неспішної ходьби). Дорога до пляжу проходить по набережній, де розташовані магазинчики і сувенірні кіоски - можна поєднати приємне з корисним і придбати щось на згадку про відпочинок на морі.

Пляж в Рибальському дрібногалечний, обладнаний біотуалетами, кабінками для перевдягання, є лежаки і навіси від сонця (платно). На пляжі працює бар, де можна замовити смачні коктейлі і прохолодні напої. Для любителів активного відпочинку працює прокат пляжного інвентарю, скутерів, водних мотоциклів.

На території пансіонату є скалодром (розроблений французьким інженером Франсуа Савини за спеціальною технологією) - кожен з відпочиваючих може повправлятися в підкоренні висот, і навіть новачкам доступний початковий рівень навичок скелелазіння. За безпекою стежать досвідчені інструктори. Розташований скалодром на торці спального корпусу пансіонату «Хвиля». Якщо дозволяє досвід, то інструктори можуть відвести скелелазів до прилеглих горах, і любителі екстриму зможуть випробувати себе на міцність і силу волі. Послуга платна - 130-150 рублів за 2 підйому (спеціальне взуття, спорядження і система входять в зазначену вартість).

Люди творчі можуть повправлятися у вокалі - вечорами на відкритій веранді пансіонату працює караоке. А щовечірнє музичне шоу не залишить місця для нудьги. Вечорами працюють аніматори, проводять розважально-ігрові програми і конкурси для дорослих і дітей.

У пансіонаті, на четвертому поверсі, є власний невеликий кінозал (на 45-50 місць), де можна насолодитися переглядом улюблених фільмів на великому екрані.

Діти, які відпочивають в пансіонаті з батьками, можуть розважитися на ігровий дитячому майданчику на території пансіонату (з дітьми працює аніматор), або позайматися з вихователем в обладнаній ігровій кімнаті (дитячий міні-клуб на 4-му поверсі пансіонату). Є дитячий більярд, де юні спортсмени із задоволенням проводять час.

Для відпочиваючих передбачена безкоштовна автостоянка, приїжджають на автомобілі можуть без проблем розмістити транспорт на стоянці.

У пансіонаті є власний медичний пункт, куди при необхідності можуть звернутися відпочиваючі, а також кабінет масажу (загальнозміцнюючий, масаж спини). Запис на масаж потрібна попередня, послуга платна.

Для відпочиваючих відкрито екскурсійне бюро, де можна замовити екскурсію по історичних місцях Криму, морські прогулянки, екскурсійно-ознайомчі поїздки в інші міста Криму.

Можна замовити тур і по Алушті - цей тур є найбільш популярним серед відпочиваючих.

Подивіться фото пансіонату «Хвиля» в сел. Рибаче:

Пропонуємо вам також ознайомитись з іншими готелі і санаторії в селищі Рибаче з кращими знижками:


Booking.com

Пансіонат «Хвиля» на карті: як дістатися

Доїхати до пансіонату від залізничного вокзалу Сімферополя можна прямим автобусом «Сімферополь - Рибаче» або маршрутним таксі цього ж напрямку. Від автобусного вокзалу потрібно пройти ще 350 метрів до пансіонату.

Можна від Сімферополя на тролейбусі або маршрутному таксі доїхати до автовокзалу Алушти, а далі - рейсовим автобусом до селища Рибальське. Розташований пансіонат в 30 км від Алушти.

Адреса: Крим, м Алушта, селище Рибаче, вул. Новосьолов, 3.

Актуальну інформацію про пансіонат «Хвиля» та достовірні фотографії Ви можете взяти на офіційному сайті www.volna-crimea.com.ua Як додаток до повідомлення або відправити запит на цю пошту.

Консультацію щодо цін та послуг можна отримати, зв'язавшись з пансіонатом по електронній пошті: [email protected] . Або ж зателефонувати за телефонами: +38 (050) 320-27-15, +38 (0656) 02-11-56, +38 (056) 745-04-62

Корисні статті:


Де знаходиться пансіонат «Ізумруд» в Ласпі?

Новости