Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пансіонат Блакитна хвиля в Алушті Крим - огляд, варіанти проживання та ціни, види харчування, послуги, фото і відео, адреса на карті і як дістатися, офіційний сайт, відгуки

  1. огляд пансіонату
  2. Варіанти проживання та ціни
  3. харчування
  4. Додаткові послуги
  5. Адреса на мапі і як дістатися?
  6. Офіційний сайт і контакти
  7. Відгуки
  8. Відео

Алушта є порівняно великим містом-курортом, розташованим на південному узбережжі Кримського півострова. Місто Алушта відомий своїм м'яким і цілющим кліматом, тому щороку він приймає велику кількість гостей, які прагнуть відпочити і поправити своє здоров'я в пансіонатах і санаторіях. У даній статті розглядається пансіонат «Блакитна хвиля» - номерний фонд, оснащення, вартість проживання. Дивіться огляд номерів і відпочинок в пансіонат Перлина Крим в Гузуфе тут: https://krymway.ru/kurorty/yuzhnyj-bereg-kryma/sanatorii-i-oteliybk/otdyx-v-pansionate-zhemchuzhina-kryma-v-gurzufe-obzor-nomerov.html .
Алушта є порівняно великим містом-курортом, розташованим на південному узбережжі Кримського півострова

Пансіонат «Блакитна хвиля» в Алушті

Зміст статті

огляд пансіонату

Пансіонат «Блакитна хвиля» розташовується в межах міста і займає територію розміром близько двох гектарів. На території росте велика кількість хвойних дерев, в результаті чого повітря чинить постійний сприятливий вплив на організм приїжджих.

На території росте велика кількість хвойних дерев, в результаті чого повітря чинить постійний сприятливий вплив на організм приїжджих

Пансіонат «Блакитна хвиля»

Відстань від житлового корпусу до берегової лінії становить кілька сотень метрів. Сам по собі пансіонат представляє собою дві будівлі, з'єднаних загальним проходом. В одній будівлі розташовується житловий корпус, а в іншому - медичний центр, їдальня і басейни.

Територія пансіонату «Блакитна хвиля»

Основним профілем пансіонату є лікування бронхіальних захворювань, захворювань ендокринної системи, захворювань опорно-рухового апарату і т.д. Читайте огляд послуг і спеціалізацію ОЛЦ Північний в Заозерному, Євпаторія .
Крім лікування, в інфраструктуру пансіонату входять додаткові розваги: ​​більярдна, кінозал, басейни і т.д.

Пляж, що прилягає до території пансіонату

Варіанти проживання та ціни

Пансіонат «Блакитна хвиля» пропонує для проживання номери наступних категорій:

Пансіонат «Блакитна хвиля» пропонує для проживання номери наступних категорій:

Номер люкс

Прибирання в номерах проводиться щодня. У вартість проживання входить триразове харчування, користування басейном, базовий курс лікування, користування автостоянкою. Час заїзду в пансіонат - о 8 годині ранку, час виїзду - до 8 години ранку. Читайте огляд готелю Бухта мрії в бухті Ласпі і як дістатися .
Оплатити або забронювати номер можна через банківський рахунок пансіонату. Для людей, що бронюють додаткове місце в люксі, передбачається знижка розміром в 70% від вартості проживання в номері. Для дітей з трьох до семи років вартість проживання становить 500 рублів. Умова підходить тільки для однокімнатних номерів.

харчування

Пансіонат надає триразове харчування по системі «шведський стіл», вартість якого входить у вартість проживання. Також є дієтичне і замовне меню. Читайте огляд сервісу пансіонату Нева в Алушті на цій сторінці .

Читайте огляд сервісу пансіонату Нева в Алушті   на цій сторінці

Їдальня пансіонату «Блакитна хвиля»

Додаткові послуги

Пансіонат «Блакитна хвиля» надає наступні додаткові послуги:

  • організовані походи в гори;
  • танц-майданчик;
  • кінозал;
  • басейн;

Басейн пансіонату «Блакитна хвиля»

  • відкритий пляж;
  • тренажерний зал;
  • сауна;
  • більярдна;
  • трансфер;
  • безкоштовна автостоянка і т.д.

Сауна пансіонату «Блакитна хвиля»

Крім додаткових послуг, пансіонат надає велику різноманітність медичних процедур. наприклад:

  • лікувальні ванни і душі;
  • грязелікування;
  • масаж;
  • фізіотерапія;
  • інгаляція;
  • лікувальна фізкультура і т.д.

Адреса на мапі і як дістатися?

Пансіонат «Блакитна хвиля» знаходиться за адресою: Республіка Крим, м Алушта, пров. Перекопський, 7.

Перекопський, 7

Місце розташування пансіонату Блакитна хвиля на мапі

Від Сімферополя до Алушти можна доїхати на рейсовому автобусі. Також можна скористатися послугами таксі. В такому випадку вартість проїзду становить близько 2000 рублів. Ознайомитися з відгуками про санаторії Енергетик в Ялті і огляд номерів можна тут .

Офіційний сайт і контакти

Офіційний сайт пансіонату знаходиться за адресою: http://golubaya-volna.com

З представниками пансіонату можна зв'язатися по е-мейлу: [email protected]

Контактний телефон: +7 (978) 833 00 90.

Відгуки

Відгуки про пансіонат в більшості своїй змішані. До плюсів відносять просторі номери і порівняльну дешевизну вартості проживання. З мінусів виділяють брак пляжного устаткування. Деякі відвідувачі скаржилися на якість харчування.

Відео

Дивіться відео-огляд про пансіонат «Блакитна хвиля» в Алушті:

Пансіонат «Блакитна хвиля» являє собою скромну оздоровницю, розраховану на сімейні пари з дітьми. Пансіонат надає не тільки великий вибір медичних послуг, але і безліч додаткових розваг як в житловому корпусі, так і на його території.

Адреса на мапі і як дістатися?

Новости