Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нова хвиля 2009

дата: 28 липня, 18:00 - 02 серпня, 18:00 Місце проведення: Юрмала, концертний зал "Дзінтарі" дата: 28 липня, 18:00 - 02 серпня, 18:00 Місце проведення: Юрмала, концертний зал Дзінтарі   Марина Кухов   0   Міжнародний конкурс молодих виконавців Нова хвиля 2009 на зло всім кризам все ж відбудеться і, так само як і раніше, буде проходити в Юрмалі в концертному залі Дзінтарі Марина Кухов

0 0


Міжнародний конкурс молодих виконавців "Нова хвиля 2009" на зло всім кризам все ж відбудеться і, так само як і раніше, буде проходити в Юрмалі в концертному залі "Дзінтарі".
Програма фестивалю розписана буквально по годинах. Відкриється фестиваль традиційної червоної килимовою доріжкою, після чого на сцені виступлять наші російські зірки, а також спеціально запрошена шведська група Roxette.
Конкурсна програма буде проходити в три етапи, протягом яких учасники повинні будуть виконати один зі світових шлягерів, хіт своєї країни, а також представити на суд публіки і членів журі пісню, написану спеціально для "Нової хвилі 2009".
Крім цього на фестивалі пройде творчий вечір Юрія Антонова, на якому зубри вітчизняного шоу-бізнесу і молоді таланти виконають його пісні в сучасній і оригінальній обробці.
Серед провідних очікуються Микола Басков і Філіп Кіркоров, Тіна Канделакі та Ксенія Собчак, Алла Пугачова і Максим Галкін, а також Лера Кудрявцева, Сергій Лазарєв, Гарік Бульдог Харламов, Павло Воля, Тимур Родрігес, Олексій Чумаков, Гоша Куценко.
На "Пліткарі" репортажі з Юрмали веде відомий російський модельєр Макс Черницов.

фото Любов Шеметова / Spletnik.ru

Новости