Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Крутий відмовився проводити конкурс "Нова хвиля" в Юрмалі

09 лютого 2012, четвер, 15:19 1 823

2012-02-09T15: 19: 00 + 02: 00 Життя 2019-04-15T09: 44: 01 + 03: 00

Українські Новини

Українські Новини Крутий відмовився проводити конкурс "Нова хвиля" в Юрмалі Українські Новини Крутий відмовився проводити конкурс Нова хвиля в Юрмалі

Крутий незадоволений владою Юрмали.

конкурс "Нова хвиля" в Юрмалі не відбудуться. Про це повідомив генеральний продюсер конкурсу Ігор Крутой газеті "Час".

За його словами, співпраця організаторів конкурсу з Юрмалської думою досягло критичної точки. "Я не бачу далі можливості проведення міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики" Нова хвиля "в Юрмалі", - сказав він.

Крутий додав, що найближчим часом будуть розглянуті інші міста світу, в тому числі і столиця Латвії Рига, як кандидати на місце проведення конкурсу.

Один з набоїв "Нової хвилі" композитор Раймондс Паулс не здивувався такому рішенню. Він також зазначив зростаючі розбіжності з владою Юрмали.

Мер міста Гатіс Труксніс знаходиться у відпустці, тому не прокоментував рішення організаторів "Нової хвилі". Ніяких повідомлень немає і на сайті конкурсу, який цього року має відбутися 24-29 липня. Продаж квитків на "Нову хвилю" вже почалася, і за даними компанії Bilesu serviss, квитки за ціною 70-120 латів вже розпродані.

Як заявила телекомпанії LNT заступник голови Юрмалської думи Лариса Лоскутова, самоврядування робить все можливе, щоб конкурс відбувся, і концертний зал "Дзінтарі" вже зарезервовано для нього. Вона також зазначила, що ніяких особливих вимог до організаторів конкурсу у самоврядування немає.

Напередодні з'явилася інформація про те, що конкурс може піти з Юрмали в італійський Сан-Ремо, де фестиваль популярної музики проводиться вже з 1951 року. До цього Труксніс сказав, що значення "Нової хвилі" для міста перебільшено. На його думку, без конкурсу Юрмала не загине, а скарги організаторів необгрунтовані.

Нагадаємо, влітку минулого року Президент Віктор Янукович присвоїв Крутому почесне звання Народного артиста України.

Новости