Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як доїхати до Сімферополя на поїзді: вартість квитків, розклад, маршрут прямування

  1. Як доїхати до Сімферополя на поїзді: вартість квитків, розклад, маршрут прямування Плануючи поїздку...
  2. Покрокова інструкція: як купити ж / д квиток до Сімферополя на сайті РЖД
  3. Ціни на ж / д квитки до станції Сімферополь
  4. Розклад ж / д поїздів до Сімферополя з вокзалу Москви
  5. Як доїхати до Сімферополя на поїзді: вартість квитків, розклад, маршрут прямування
  6. Як придбати квитків на поїзд до Криму
  7. Покрокова інструкція: як купити ж / д квиток до Сімферополя на сайті РЖД
  8. Ціни на ж / д квитки до станції Сімферополь
  9. Розклад ж / д поїздів до Сімферополя з вокзалу Москви
  10. Як доїхати до Сімферополя на поїзді: вартість квитків, розклад, маршрут прямування
  11. Як придбати квитків на поїзд до Криму
  12. Покрокова інструкція: як купити ж / д квиток до Сімферополя на сайті РЖД
  13. Ціни на ж / д квитки до станції Сімферополь
  14. Розклад ж / д поїздів до Сімферополя з вокзалу Москви
  15. Як доїхати до Сімферополя на поїзді: вартість квитків, розклад, маршрут прямування
  16. Як придбати квитків на поїзд до Криму
  17. Покрокова інструкція: як купити ж / д квиток до Сімферополя на сайті РЖД
  18. Ціни на ж / д квитки до станції Сімферополь
  19. Розклад ж / д поїздів до Сімферополя з вокзалу Москви

Як доїхати до Сімферополя на поїзді: вартість квитків, розклад, маршрут прямування

Плануючи поїздку в Крим, слід не просто продумати маршрут і забронювати місця в пансіонаті. Важливий крок - покупка квитків на поїзд. І про це краще подбати заздалегідь, так як в високий сезон в касах залишаються тільки найдорожчі квитки, а то й не залишається зовсім.

Як придбати квитків на поїзд до Криму

Поїздку до Криму на поїзді багато хто вважає найбільш прийнятною - ціни на залізничні квитки значно нижче, ніж на авіаквитки. Та й в плані безпеки на поїздці пересуватися спокійніше. Поїздку до Криму на поїзді багато хто вважає найбільш прийнятною - ціни на залізничні квитки значно нижче, ніж на авіаквитки

З огляду на той факт, що цього літа багато туристів захочуть потрапити до Криму, багато перевізників вже узгодили свій розклад, щоб пасажирам не довелося проводити багато часу на вокзалах в очікуванні пересадок.

Є кілька варіантів, як можна потрапити в Крим, відправившись туди поїздом. Отже, до Криму поїздом можна доїхати:

  • до Краснодара. Далі - від залізничного вокзалу Краснодара до порту Кавказ, поромом дістатися до порту Керч в Криму, і далі автобусом до потрібного міста.
  • до Анапи. Аналогічно, як і в першому випадку, через порт Кавказ відправлятися до порту Керч. Або переправитися на швидкісному катамарані до Криму (міста в Криму, де катамаран робить зупинки - Євпаторія, Судак , Феодосія, Ялта). Далі - автобусом або таксі до місця призначення.

Квитки можна придбати в касах залізничних вокзалів або ж їх можна забронювати онлайн, на спеціалізованих сайтах продажів квитків, скориставшись спеціальною формою. Прибувши на вокзал, потрібно буде лише забрати квитки в спеціальній касі.

До речі, разом з квитком на поїзд можна придбати Єдиний проїзний квиток до Криму: автобус - паром - автобус. Обійдеться він в кілька сотень (в залежності від того, звідки і куди прямує пасажир).

Пансіонат «Променистий»   (С Пансіонат «Променистий» (С. Миколаївка, Крим) - як дістатися.

Скільки коштів з російського бюджету буде виділятися на спорт в Криму? Детальніше тут .

Проживання та харчування в пансіонаті «Дружба» в Алушті: http://poravkrym.ru/resorts/south/pansionat-druzhba-v-alushte-komfort-i-kachestvo.html

Ціна на Єдиний квиток

АнапаКраснодар

Сімферополь 350 750 Севастополь 430 830 Євпаторія 420 820 Ялта 350 750 Феодосія 350 750 Судак 350 750 Керч 150 250

Рекомендуємо прочитати: розклад катера «Комета» Севастополь-Ялта .

Покрокова інструкція: як купити ж / д квиток до Сімферополя на сайті РЖД

Сучасний світ надає мандрівникам чимало сервісів, за допомогою яких можна значно скоротити витрати на збори і заощадити час. До того ж куди спокійніше замовляти квитки, сидячи вдома в затишному кріслі, а не проводячи час в нестерпному чеканні, стоячи в черзі до каси вокзалу.

Замовити квиток онлайн зовсім нескладно.

  1. Перше, що слід зробити - зайти на сайт РЖД. Адреса сайту в Інтернеті: http://rzd.ru/. Перед купівлею квитка слід пройти нескладну реєстрацію на сторінці http://pass.rzd.ru/. Ввести ім'я, прізвище, вік, стать, вказати реально існуючу адресу електронної пошти (на нього прийде посилання підтвердження реєстрації, інакше покупка квитка через Інтернет буде неможлива).
  2. Потім приступаємо до вибору напрямку і пошуку квитків. У порожні поля слід внести дані: місто відправлення і пункт прибуття, дати поїздки. Можна взяти квиток лише в одну сторону, а можна придбати відразу і в зворотному напрямку. Якщо купується квиток категорії «туди і назад», то можна придбати квитки з невеликою знижкою.
  3. Вибір поїзда. Якщо немає прямого сполучення, то можна розглянути варіанти «з пересадкою» або ж пошукати інше місто відправлення. На сайті завжди є актуальна інформація по наявності квитків на поїзд до Сімферополя.
  4. Вибір вагона: плацкартний або купе. Тут же зазначена вартість поїздки у вагоні обраного типу, наявність вільних місць. Поруч з кожним вагоном повинен стояти значок ЕР (електронна реєстрація). Якщо такий значок присутній, то можна роздрукувати квитки самостійно, немає необхідності стояти в касі вокзалу, підтверджуючи бронь. Якщо такого значка немає, то слід звернутися в касу вокзалу, назвати касиру номер замовлення для роздрукування квитка.
  5. Наступний етап - заповнити особисті дані на всіх пасажирів. У порожні поля (особливо ті, що відзначені зірочкою - обов'язкові до заповнення) вписати прізвище, ім'я, по батькові, дату і місце народження, дані паспорта (на дітей - свідоцтва про народження), а також оформити страховий поліс.
  6. Оплата замовлення. Оплатити електронні квитки можна за допомогою банківських карт Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Оплату потрібно здійснювати тільки після перевірки і підтвердження замовлення. Час, відведений для здійснення оплати - 10-15 хвилин. Якщо пасажир не вкладається в ці терміни, бронь знімається та замовлення квитків може бути анульований.
  7. Підтвердження замовлення. Після того, як замовлення буде підтверджено, слід пройти у вкладку «Мої замовлення» і переконатися, що замовлення дійсно сформований.
  8. Після підтвердження замовлення на сайті формується електронний купон, де буде вказано номер замовлення (14 знаків) і номер квитка (14 знаків). Далі з цим електронним купоном можна відразу сісти в поїзд (за умови, що пройдена електронна реєстрація на сайті), роздрукувати квитки в касі вокзалу або в спеціальному терміналі, і потім тільки пройти до вагону.

Якщо з якихось причин поїздка відміняється, замовлення слід анулювати. Це можна зробити в особистому кабінеті, у вкладці «Мої замовлення».

Ціни на ж / д квитки до станції Сімферополь

ПлацкартКупе

Москва - Сімферополь 3663 6455 Санкт-Петербург - Сімферополь 3430 5730 Волгоград - Сімферополь 2510 4580 Челябінськ - Сімферополь 4500 8190 Новосибірськ - Сімферополь 5500 10500 Красноярськ - Сімферополь 6230 13220 Хабаровськ - Сімферополь 7500 14160

Ціни на квитки вказані приблизно, можуть змінюватися в залежності від туристичного сезону, популярності напрямки. Якщо Ви купуєте квиток «туди і назад» пасажиру може повернутися до 30% вартості.

Таким чином, купити квиток на поїзд «Москва-Сімферополь» можна за зниженою вартістю - за 5128 рублів в обидва боки на плацкарті.

При замовленні електронного квитка на сайті може стягуватися відразу сервісний збір (залежить від пункту відправлення, типу вагона, ціни на квиток).

Ціна також залежить від включених у вартість квитка послуг.

Розклад ж / д поїздів до Сімферополя з вокзалу Москви

Відправлення з МосквиПрибуття в СімферопольЧас в дорозі

Прямі маршрути 039М Москва - Сімферопольскорий 6:55 щодня, Курський вокзал 07:05 на наступний день 1 день 067М Москва - Сімферопольфірменний поїзд «Крим» 15:23 щодня, Курський вокзал 16:40 На наступний день 1 днів 1 година 017Й Москва - Севастополь 23:05 щодня, Курський вокзал 22:55 на наступний день 1 день 029Я Москва - Сімферопольскорий фірмовий 9:10 Курський вокзал 3:50 19 годин 40 хв 203м Москва - Севастополь 23:12 Курський вокзал 20:38 22-й годині 25 хв Проходив маршрути 239А Мурманськ - Сімфероп ль 10:50 щодня, Курський вокзал 11:25 через день 2 дні 261Г Кіров - Сімферополь 17:19 щодня, Курський вокзал 15:40 через день 1 день 22 години 007А Санкт-Петербург - Севастопольскорий 3:37 щодня 23:01 20 годин 40 хв

Маршрут прямування поїздів від Москви до Сімферополя на мапі:

Маршрут прямування поїздів від Москви до Сімферополя на мапі:

Варто відзначити, що нові прямі поїзди до Сімферополя з Москви йдуть по Росії, минаючи територію України, тому час у дорозі трохи збільшено.

Всі поїзди сполучення Москва - Сімферополь відправляються з Курського вокзалу Москви, прибуття на станцію Сімферополь-Пасажирський. У розкладі можуть відбуватися зміни, тому час відправлення і періодичність дізнаватися при бронюванні квитків.

По шляху проходження з Москви до Сімферополя поїзд проходить через станції: Тула, Орел, Курськ, Бєлгород, Харків, Павлоград, Синельникове, Запоріжжя, Мелітополь, Джанкой , Новоолексіївка.

Для Москви та Санкт-Петербурга діє кур'єрська доставка квитків (крім електронних квитків).

Пам'ятка пасажирам:

  • Якщо з вами їдуть неповнолітні діти, то слід пред'являти разом з квитком оригінал свідоцтва про народження. Діти у віці до 10 років не будуть допущені до поїздки без супроводу дорослих.
  • Дізнавайтеся заздалегідь час роботи залізничних кас. Вони можуть бути закриті на перерву, тому слід приходити заздалегідь для реєстрації.

Корисні статті:


Як доїхати до Сімферополя на поїзді: вартість квитків, розклад, маршрут прямування

Плануючи поїздку в Крим, слід не просто продумати маршрут і забронювати місця в пансіонаті. Важливий крок - покупка квитків на поїзд. І про це краще подбати заздалегідь, так як в високий сезон в касах залишаються тільки найдорожчі квитки, а то й не залишається зовсім.

Як придбати квитків на поїзд до Криму

Поїздку до Криму на поїзді багато хто вважає найбільш прийнятною - ціни на залізничні квитки значно нижче, ніж на авіаквитки. Та й в плані безпеки на поїздці пересуватися спокійніше. Поїздку до Криму на поїзді багато хто вважає найбільш прийнятною - ціни на залізничні квитки значно нижче, ніж на авіаквитки

З огляду на той факт, що цього літа багато туристів захочуть потрапити до Криму, багато перевізників вже узгодили свій розклад, щоб пасажирам не довелося проводити багато часу на вокзалах в очікуванні пересадок.

Є кілька варіантів, як можна потрапити в Крим, відправившись туди поїздом. Отже, до Криму поїздом можна доїхати:

  • до Краснодара. Далі - від залізничного вокзалу Краснодара до порту Кавказ, поромом дістатися до порту Керч в Криму, і далі автобусом до потрібного міста.
  • до Анапи. Аналогічно, як і в першому випадку, через порт Кавказ відправлятися до порту Керч. Або переправитися на швидкісному катамарані до Криму (міста в Криму, де катамаран робить зупинки - Євпаторія, Судак , Феодосія, Ялта). Далі - автобусом або таксі до місця призначення.

Квитки можна придбати в касах залізничних вокзалів або ж їх можна забронювати онлайн, на спеціалізованих сайтах продажів квитків, скориставшись спеціальною формою. Прибувши на вокзал, потрібно буде лише забрати квитки в спеціальній касі.

До речі, разом з квитком на поїзд можна придбати Єдиний проїзний квиток до Криму: автобус - паром - автобус. Обійдеться він в кілька сотень (в залежності від того, звідки і куди прямує пасажир).

Пансіонат «Променистий»   (С Пансіонат «Променистий» (С. Миколаївка, Крим) - як дістатися.

Скільки коштів з російського бюджету буде виділятися на спорт в Криму? Докладніше тут .

Проживання та харчування в пансіонаті «Дружба» в Алушті: http://poravkrym.ru/resorts/south/pansionat-druzhba-v-alushte-komfort-i-kachestvo.html

Ціна на Єдиний квиток

АнапаКраснодар

Сімферополь 350 750 Севастополь 430 830 Євпаторія 420 820 Ялта 350 750 Феодосія 350 750 Судак 350 750 Керч 150 250

Рекомендуємо прочитати: розклад катера «Комета» Севастополь-Ялта .

Покрокова інструкція: як купити ж / д квиток до Сімферополя на сайті РЖД

Сучасний світ надає мандрівникам чимало сервісів, за допомогою яких можна значно скоротити витрати на збори і заощадити час. До того ж куди спокійніше замовляти квитки, сидячи вдома в затишному кріслі, а не проводячи час в нестерпному чеканні, стоячи в черзі до каси вокзалу.

Замовити квиток онлайн зовсім нескладно.

  1. Перше, що слід зробити - зайти на сайт РЖД. Адреса сайту в Інтернеті: http://rzd.ru/. Перед купівлею квитка слід пройти нескладну реєстрацію на сторінці http://pass.rzd.ru/. Ввести ім'я, прізвище, вік, стать, вказати реально існуючу адресу електронної пошти (на нього прийде посилання підтвердження реєстрації, інакше покупка квитка через Інтернет буде неможлива).
  2. Потім приступаємо до вибору напрямку і пошуку квитків. У порожні поля слід внести дані: місто відправлення і пункт прибуття, дати поїздки. Можна взяти квиток лише в одну сторону, а можна придбати відразу і в зворотному напрямку. Якщо купується квиток категорії «туди і назад», то можна придбати квитки з невеликою знижкою.
  3. Вибір поїзда. Якщо немає прямого сполучення, то можна розглянути варіанти «з пересадкою» або ж пошукати інше місто відправлення. На сайті завжди є актуальна інформація по наявності квитків на поїзд до Сімферополя.
  4. Вибір вагона: плацкартний або купе. Тут же зазначена вартість поїздки у вагоні обраного типу, наявність вільних місць. Поруч з кожним вагоном повинен стояти значок ЕР (електронна реєстрація). Якщо такий значок присутній, то можна роздрукувати квитки самостійно, немає необхідності стояти в касі вокзалу, підтверджуючи бронь. Якщо такого значка немає, то слід звернутися в касу вокзалу, назвати касиру номер замовлення для роздрукування квитка.
  5. Наступний етап - заповнити особисті дані на всіх пасажирів. У порожні поля (особливо ті, що відзначені зірочкою - обов'язкові до заповнення) вписати прізвище, ім'я, по батькові, дату і місце народження, дані паспорта (на дітей - свідоцтва про народження), а також оформити страховий поліс.
  6. Оплата замовлення. Оплатити електронні квитки можна за допомогою банківських карт Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Оплату потрібно здійснювати тільки після перевірки і підтвердження замовлення. Час, відведений для здійснення оплати - 10-15 хвилин. Якщо пасажир не вкладається в ці терміни, бронь знімається та замовлення квитків може бути анульований.
  7. Підтвердження замовлення. Після того, як замовлення буде підтверджено, слід пройти у вкладку «Мої замовлення» і переконатися, що замовлення дійсно сформований.
  8. Після підтвердження замовлення на сайті формується електронний купон, де буде вказано номер замовлення (14 знаків) і номер квитка (14 знаків). Далі з цим електронним купоном можна відразу сісти в поїзд (за умови, що пройдена електронна реєстрація на сайті), роздрукувати квитки в касі вокзалу або в спеціальному терміналі, і потім тільки пройти до вагону.

Якщо з якихось причин поїздка відміняється, замовлення слід анулювати. Це можна зробити в особистому кабінеті, у вкладці «Мої замовлення».

Ціни на ж / д квитки до станції Сімферополь

ПлацкартКупе

Москва - Сімферополь 3663 6455 Санкт-Петербург - Сімферополь 3430 5730 Волгоград - Сімферополь 2510 4580 Челябінськ - Сімферополь 4500 8190 Новосибірськ - Сімферополь 5500 10500 Красноярськ - Сімферополь 6230 13220 Хабаровськ - Сімферополь 7500 14160

Ціни на квитки вказані приблизно, можуть змінюватися в залежності від туристичного сезону, популярності напрямки. Якщо Ви купуєте квиток «туди і назад» пасажиру може повернутися до 30% вартості.

Таким чином, купити квиток на поїзд «Москва-Сімферополь» можна за зниженою вартістю - за 5128 рублів в обидва боки на плацкарті.

При замовленні електронного квитка на сайті може стягуватися відразу сервісний збір (залежить від пункту відправлення, типу вагона, ціни на квиток).

Ціна також залежить від включених у вартість квитка послуг.

Розклад ж / д поїздів до Сімферополя з вокзалу Москви

Відправлення з МосквиПрибуття в СімферопольЧас в дорозі

Прямі маршрути 039М Москва - Сімферопольскорий 06:55 щодня, Курський вокзал 07:05 на наступний день 1 день 067М Москва - Сімферопольфірменний поїзд «Крим» 15:23 щодня, Курський вокзал 16:40 на наступний день 1 днів 1 година 017Й Москва - Севастополь 23:05 щодня, Курський вокзал 22:55 на наступний день 1 день 029Я Москва - Сімферопольскорий фірмовий 9:10 Курський вокзал 3:50 19 годин 40 хв 203м Москва - Севастополь 23:12 Курський вокзал 20:38 22-й годині 25 хв Проходив маршрути 239А Мурманськ - Сімфероп ль 10:50 щодня, Курський вокзал 11:25 через день 2 дні 261Г Кіров - Сімферополь 17:19 щодня, Курський вокзал 15:40 через день 1 день 22 години 007А Санкт-Петербург - Севастопольскорий 3:37 щодня 23:01 20 годин 40 хв

Маршрут прямування поїздів від Москви до Сімферополя на мапі:

Маршрут прямування поїздів від Москви до Сімферополя на мапі:

Варто відзначити, що нові прямі поїзди до Сімферополя з Москви йдуть по Росії, минаючи територію України, тому час у дорозі трохи збільшено.

Всі поїзди сполучення Москва - Сімферополь відправляються з Курського вокзалу Москви, прибуття на станцію Сімферополь-Пасажирський. У розкладі можуть відбуватися зміни, тому час відправлення і періодичність дізнаватися при бронюванні квитків.

По шляху проходження з Москви до Сімферополя поїзд проходить через станції: Тула, Орел, Курськ, Бєлгород, Харків, Павлоград, Синельникове, Запоріжжя, Мелітополь, Джанкой , Новоолексіївка.

Для Москви та Санкт-Петербурга діє кур'єрська доставка квитків (крім електронних квитків).

Пам'ятка пасажирам:

  • Якщо з вами їдуть неповнолітні діти, то слід пред'являти разом з квитком оригінал свідоцтва про народження. Діти у віці до 10 років не будуть допущені до поїздки без супроводу дорослих.
  • Дізнавайтеся заздалегідь час роботи залізничних кас. Вони можуть бути закриті на перерву, тому слід приходити заздалегідь для реєстрації.

Корисні статті:


Як доїхати до Сімферополя на поїзді: вартість квитків, розклад, маршрут прямування

Плануючи поїздку в Крим, слід не просто продумати маршрут і забронювати місця в пансіонаті. Важливий крок - покупка квитків на поїзд. І про це краще подбати заздалегідь, так як в високий сезон в касах залишаються тільки найдорожчі квитки, а то й не залишається зовсім.

Як придбати квитків на поїзд до Криму

Поїздку до Криму на поїзді багато хто вважає найбільш прийнятною - ціни на залізничні квитки значно нижче, ніж на авіаквитки. Та й в плані безпеки на поїздці пересуватися спокійніше. Поїздку до Криму на поїзді багато хто вважає найбільш прийнятною - ціни на залізничні квитки значно нижче, ніж на авіаквитки

З огляду на той факт, що цього літа багато туристів захочуть потрапити до Криму, багато перевізників вже узгодили свій розклад, щоб пасажирам не довелося проводити багато часу на вокзалах в очікуванні пересадок.

Є кілька варіантів, як можна потрапити в Крим, відправившись туди поїздом. Отже, до Криму поїздом можна доїхати:

  • до Краснодара. Далі - від залізничного вокзалу Краснодара до порту Кавказ, поромом дістатися до порту Керч в Криму, і далі автобусом до потрібного міста.
  • до Анапи. Аналогічно, як і в першому випадку, через порт Кавказ відправлятися до порту Керч. Або переправитися на швидкісному катамарані до Криму (міста в Криму, де катамаран робить зупинки - Євпаторія, Судак , Феодосія, Ялта). Далі - автобусом або таксі до місця призначення.

Квитки можна придбати в касах залізничних вокзалів або ж їх можна забронювати онлайн, на спеціалізованих сайтах продажів квитків, скориставшись спеціальною формою. Прибувши на вокзал, потрібно буде лише забрати квитки в спеціальній касі.

До речі, разом з квитком на поїзд можна придбати Єдиний проїзний квиток до Криму: автобус - паром - автобус. Обійдеться він в кілька сотень (в залежності від того, звідки і куди прямує пасажир).

Пансіонат «Променистий»   (С Пансіонат «Променистий» (С. Миколаївка, Крим) - як дістатися.

Скільки коштів з російського бюджету буде виділятися на спорт в Криму? Докладніше тут .

Проживання та харчування в пансіонаті «Дружба» в Алушті: http://poravkrym.ru/resorts/south/pansionat-druzhba-v-alushte-komfort-i-kachestvo.html

Ціна на Єдиний квиток

АнапаКраснодар

Сімферополь 350 750 Севастополь 430 830 Євпаторія 420 820 Ялта 350 750 Феодосія 350 750 Судак 350 750 Керч 150 250

Рекомендуємо прочитати: розклад катера «Комета» Севастополь-Ялта .

Покрокова інструкція: як купити ж / д квиток до Сімферополя на сайті РЖД

Сучасний світ надає мандрівникам чимало сервісів, за допомогою яких можна значно скоротити витрати на збори і заощадити час. До того ж куди спокійніше замовляти квитки, сидячи вдома в затишному кріслі, а не проводячи час в нестерпному чеканні, стоячи в черзі до каси вокзалу.

Замовити квиток онлайн зовсім нескладно.

  1. Перше, що слід зробити - зайти на сайт РЖД. Адреса сайту в Інтернеті: http://rzd.ru/. Перед купівлею квитка слід пройти нескладну реєстрацію на сторінці http://pass.rzd.ru/. Ввести ім'я, прізвище, вік, стать, вказати реально існуючу адресу електронної пошти (на нього прийде посилання підтвердження реєстрації, інакше покупка квитка через Інтернет буде неможлива).
  2. Потім приступаємо до вибору напрямку і пошуку квитків. У порожні поля слід внести дані: місто відправлення і пункт прибуття, дати поїздки. Можна взяти квиток лише в одну сторону, а можна придбати відразу і в зворотному напрямку. Якщо купується квиток категорії «туди і назад», то можна придбати квитки з невеликою знижкою.
  3. Вибір поїзда. Якщо немає прямого сполучення, то можна розглянути варіанти «з пересадкою» або ж пошукати інше місто відправлення. На сайті завжди є актуальна інформація по наявності квитків на поїзд до Сімферополя.
  4. Вибір вагона: плацкартний або купе. Тут же зазначена вартість поїздки у вагоні обраного типу, наявність вільних місць. Поруч з кожним вагоном повинен стояти значок ЕР (електронна реєстрація). Якщо такий значок присутній, то можна роздрукувати квитки самостійно, немає необхідності стояти в касі вокзалу, підтверджуючи бронь. Якщо такого значка немає, то слід звернутися в касу вокзалу, назвати касиру номер замовлення для роздрукування квитка.
  5. Наступний етап - заповнити особисті дані на всіх пасажирів. У порожні поля (особливо ті, що відзначені зірочкою - обов'язкові до заповнення) вписати прізвище, ім'я, по батькові, дату і місце народження, дані паспорта (на дітей - свідоцтва про народження), а також оформити страховий поліс.
  6. Оплата замовлення. Оплатити електронні квитки можна за допомогою банківських карт Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Оплату потрібно здійснювати тільки після перевірки і підтвердження замовлення. Час, відведений для здійснення оплати - 10-15 хвилин. Якщо пасажир не вкладається в ці терміни, бронь знімається та замовлення квитків може бути анульований.
  7. Підтвердження замовлення. Після того, як замовлення буде підтверджено, слід пройти у вкладку «Мої замовлення» і переконатися, що замовлення дійсно сформований.
  8. Після підтвердження замовлення на сайті формується електронний купон, де буде вказано номер замовлення (14 знаків) і номер квитка (14 знаків). Далі з цим електронним купоном можна відразу сісти в поїзд (за умови, що пройдена електронна реєстрація на сайті), роздрукувати квитки в касі вокзалу або в спеціальному терміналі, і потім тільки пройти до вагону.

Якщо з якихось причин поїздка відміняється, замовлення слід анулювати. Це можна зробити в особистому кабінеті, у вкладці «Мої замовлення».

Ціни на ж / д квитки до станції Сімферополь

ПлацкартКупе

Москва - Сімферополь 3663 6455 Санкт-Петербург - Сімферополь 3430 5730 Волгоград - Сімферополь 2510 4580 Челябінськ - Сімферополь 4500 8190 Новосибірськ - Сімферополь 5500 10500 Красноярськ - Сімферополь 6230 13220 Хабаровськ - Сімферополь 7500 14160

Ціни на квитки вказані приблизно, можуть змінюватися в залежності від туристичного сезону, популярності напрямки. Якщо Ви купуєте квиток «туди і назад» пасажиру може повернутися до 30% вартості.

Таким чином, купити квиток на поїзд «Москва-Сімферополь» можна за зниженою вартістю - за 5128 рублів в обидва боки на плацкарті.

При замовленні електронного квитка на сайті може стягуватися відразу сервісний збір (залежить від пункту відправлення, типу вагона, ціни на квиток).

Ціна також залежить від включених у вартість квитка послуг.

Розклад ж / д поїздів до Сімферополя з вокзалу Москви

Відправлення з МосквиПрибуття в СімферопольЧас в дорозі

Прямі маршрути 039М Москва - Сімферопольскорий 06:55 щодня, Курський вокзал 07:05 на наступний день 1 день 067М Москва - Сімферопольфірменний поїзд «Крим» 15:23 щодня, Курський вокзал 16:40 на наступний день 1 днів 1 година 017Й Москва - Севастополь 23:05 щодня, Курський вокзал 22:55 на наступний день 1 день 029Я Москва - Сімферопольскорий фірмовий 9:10 Курський вокзал 3:50 19 годин 40 хв 203м Москва - Севастополь 23:12 Курський вокзал 20:38 22-й годині 25 хв Проходив маршрути 239А Мурманськ - Сімфероп ль 10:50 щодня, Курський вокзал 11:25 через день 2 дні 261Г Кіров - Сімферополь 17:19 щодня, Курський вокзал 15:40 через день 1 день 22 години 007А Санкт-Петербург - Севастопольскорий 3:37 щодня 23:01 20 годин 40 хв

Маршрут прямування поїздів від Москви до Сімферополя на мапі:

Маршрут прямування поїздів від Москви до Сімферополя на мапі:

Варто відзначити, що нові прямі поїзди до Сімферополя з Москви йдуть по Росії, минаючи територію України, тому час у дорозі трохи збільшено.

Всі поїзди сполучення Москва - Сімферополь відправляються з Курського вокзалу Москви, прибуття на станцію Сімферополь-Пасажирський. У розкладі можуть відбуватися зміни, тому час відправлення і періодичність дізнаватися при бронюванні квитків.

По шляху проходження з Москви до Сімферополя поїзд проходить через станції: Тула, Орел, Курськ, Бєлгород, Харків, Павлоград, Синельникове, Запоріжжя, Мелітополь, Джанкой , Новоолексіївка.

Для Москви та Санкт-Петербурга діє кур'єрська доставка квитків (крім електронних квитків).

Пам'ятка пасажирам:

  • Якщо з вами їдуть неповнолітні діти, то слід пред'являти разом з квитком оригінал свідоцтва про народження. Діти у віці до 10 років не будуть допущені до поїздки без супроводу дорослих.
  • Дізнавайтеся заздалегідь час роботи залізничних кас. Вони можуть бути закриті на перерву, тому слід приходити заздалегідь для реєстрації.

Корисні статті:


Як доїхати до Сімферополя на поїзді: вартість квитків, розклад, маршрут прямування

Плануючи поїздку в Крим, слід не просто продумати маршрут і забронювати місця в пансіонаті. Важливий крок - покупка квитків на поїзд. І про це краще подбати заздалегідь, так як в високий сезон в касах залишаються тільки найдорожчі квитки, а то й не залишається зовсім.

Як придбати квитків на поїзд до Криму

Поїздку до Криму на поїзді багато хто вважає найбільш прийнятною - ціни на залізничні квитки значно нижче, ніж на авіаквитки. Та й в плані безпеки на поїздці пересуватися спокійніше. Поїздку до Криму на поїзді багато хто вважає найбільш прийнятною - ціни на залізничні квитки значно нижче, ніж на авіаквитки

З огляду на той факт, що цього літа багато туристів захочуть потрапити до Криму, багато перевізників вже узгодили свій розклад, щоб пасажирам не довелося проводити багато часу на вокзалах в очікуванні пересадок.

Є кілька варіантів, як можна потрапити в Крим, відправившись туди поїздом. Отже, до Криму поїздом можна доїхати:

  • до Краснодара. Далі - від залізничного вокзалу Краснодара до порту Кавказ, поромом дістатися до порту Керч в Криму, і далі автобусом до потрібного міста.
  • до Анапи. Аналогічно, як і в першому випадку, через порт Кавказ відправлятися до порту Керч. Або переправитися на швидкісному катамарані до Криму (міста в Криму, де катамаран робить зупинки - Євпаторія, Судак , Феодосія, Ялта). Далі - автобусом або таксі до місця призначення.

Квитки можна придбати в касах залізничних вокзалів або ж їх можна забронювати онлайн, на спеціалізованих сайтах продажів квитків, скориставшись спеціальною формою. Прибувши на вокзал, потрібно буде лише забрати квитки в спеціальній касі.

До речі, разом з квитком на поїзд можна придбати Єдиний проїзний квиток до Криму: автобус - паром - автобус. Обійдеться він в кілька сотень (в залежності від того, звідки і куди прямує пасажир).

Пансіонат «Променистий»   (С Пансіонат «Променистий» (С. Миколаївка, Крим) - як дістатися.

Скільки коштів з російського бюджету буде виділятися на спорт в Криму? Докладніше тут .

Проживання та харчування в пансіонаті «Дружба» в Алушті: http://poravkrym.ru/resorts/south/pansionat-druzhba-v-alushte-komfort-i-kachestvo.html

Ціна на Єдиний квиток

АнапаКраснодар

Сімферополь 350 750 Севастополь 430 830 Євпаторія 420 820 Ялта 350 750 Феодосія 350 750 Судак 350 750 Керч 150 250

Рекомендуємо прочитати: розклад катера «Комета» Севастополь-Ялта .

Покрокова інструкція: як купити ж / д квиток до Сімферополя на сайті РЖД

Сучасний світ надає мандрівникам чимало сервісів, за допомогою яких можна значно скоротити витрати на збори і заощадити час. До того ж куди спокійніше замовляти квитки, сидячи вдома в затишному кріслі, а не проводячи час в нестерпному чеканні, стоячи в черзі до каси вокзалу.

Замовити квиток онлайн зовсім нескладно.

  1. Перше, що слід зробити - зайти на сайт РЖД. Адреса сайту в Інтернеті: http://rzd.ru/. Перед купівлею квитка слід пройти нескладну реєстрацію на сторінці http://pass.rzd.ru/. Ввести ім'я, прізвище, вік, стать, вказати реально існуючу адресу електронної пошти (на нього прийде посилання підтвердження реєстрації, інакше покупка квитка через Інтернет буде неможлива).
  2. Потім приступаємо до вибору напрямку і пошуку квитків. У порожні поля слід внести дані: місто відправлення і пункт прибуття, дати поїздки. Можна взяти квиток лише в одну сторону, а можна придбати відразу і в зворотному напрямку. Якщо купується квиток категорії «туди і назад», то можна придбати квитки з невеликою знижкою.
  3. Вибір поїзда. Якщо немає прямого сполучення, то можна розглянути варіанти «з пересадкою» або ж пошукати інше місто відправлення. На сайті завжди є актуальна інформація по наявності квитків на поїзд до Сімферополя.
  4. Вибір вагона: плацкартний або купе. Тут же зазначена вартість поїздки у вагоні обраного типу, наявність вільних місць. Поруч з кожним вагоном повинен стояти значок ЕР (електронна реєстрація). Якщо такий значок присутній, то можна роздрукувати квитки самостійно, немає необхідності стояти в касі вокзалу, підтверджуючи бронь. Якщо такого значка немає, то слід звернутися в касу вокзалу, назвати касиру номер замовлення для роздрукування квитка.
  5. Наступний етап - заповнити особисті дані на всіх пасажирів. У порожні поля (особливо ті, що відзначені зірочкою - обов'язкові до заповнення) вписати прізвище, ім'я, по батькові, дату і місце народження, дані паспорта (на дітей - свідоцтва про народження), а також оформити страховий поліс.
  6. Оплата замовлення. Оплатити електронні квитки можна за допомогою банківських карт Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Оплату потрібно здійснювати тільки після перевірки і підтвердження замовлення. Час, відведений для здійснення оплати - 10-15 хвилин. Якщо пасажир не вкладається в ці терміни, бронь знімається та замовлення квитків може бути анульований.
  7. Підтвердження замовлення. Після того, як замовлення буде підтверджено, слід пройти у вкладку «Мої замовлення» і переконатися, що замовлення дійсно сформований.
  8. Після підтвердження замовлення на сайті формується електронний купон, де буде вказано номер замовлення (14 знаків) і номер квитка (14 знаків). Далі з цим електронним купоном можна відразу сісти в поїзд (за умови, що пройдена електронна реєстрація на сайті), роздрукувати квитки в касі вокзалу або в спеціальному терміналі, і потім тільки пройти до вагону.

Якщо з якихось причин поїздка відміняється, замовлення слід анулювати. Це можна зробити в особистому кабінеті, у вкладці «Мої замовлення».

Ціни на ж / д квитки до станції Сімферополь

ПлацкартКупе

Москва - Сімферополь 3663 6455 Санкт-Петербург - Сімферополь 3430 5730 Волгоград - Сімферополь 2510 4580 Челябінськ - Сімферополь 4500 8190 Новосибірськ - Сімферополь 5500 10500 Красноярськ - Сімферополь 6230 13220 Хабаровськ - Сімферополь 7500 14160

Ціни на квитки вказані приблизно, можуть змінюватися в залежності від туристичного сезону, популярності напрямки. Якщо Ви купуєте квиток «туди і назад» пасажиру може повернутися до 30% вартості.

Таким чином, купити квиток на поїзд «Москва-Сімферополь» можна за зниженою вартістю - за 5128 рублів в обидва боки на плацкарті.

При замовленні електронного квитка на сайті може стягуватися відразу сервісний збір (залежить від пункту відправлення, типу вагона, ціни на квиток).

Ціна також залежить від включених у вартість квитка послуг.

Розклад ж / д поїздів до Сімферополя з вокзалу Москви

Відправлення з МосквиПрибуття в СімферопольЧас в дорозі

Прямі маршрути 039М Москва - Сімферопольскорий 6:55 щодня, Курський вокзал 07:05 на наступний день 1 день 067М Москва - Сімферопольфірменний поїзд «Крим» 15:23 щодня, Курський вокзал 16:40 На наступний день 1 днів 1 година 017Й Москва - Севастополь 23:05 щодня, Курський вокзал 22:55 на наступний день 1 день 029Я Москва - Сімферопольскорий фірмовий 9:10 Курський вокзал 3:50 19 годин 40 хв 203м Москва - Севастополь 23:12 Курський вокзал 20:38 22-й годині 25 хв Проходив маршрути 239А Мурманськ - Сімфероп ль 10:50 щодня, Курський вокзал 11:25 через день 2 дні 261Г Кіров - Сімферополь 17:19 щодня, Курський вокзал 15:40 через день 1 день 22 години 007А Санкт-Петербург - Севастопольскорий 3:37 щодня 23:01 20 годин 40 хв

Маршрут прямування поїздів від Москви до Сімферополя на мапі:

Маршрут прямування поїздів від Москви до Сімферополя на мапі:

Варто відзначити, що нові прямі поїзди до Сімферополя з Москви йдуть по Росії, минаючи територію України, тому час у дорозі трохи збільшено.

Всі поїзди сполучення Москва - Сімферополь відправляються з Курського вокзалу Москви, прибуття на станцію Сімферополь-Пасажирський. У розкладі можуть відбуватися зміни, тому час відправлення і періодичність дізнаватися при бронюванні квитків.

По шляху проходження з Москви до Сімферополя поїзд проходить через станції: Тула, Орел, Курськ, Бєлгород, Харків, Павлоград, Синельникове, Запоріжжя, Мелітополь, Джанкой , Новоолексіївка.

Для Москви та Санкт-Петербурга діє кур'єрська доставка квитків (крім електронних квитків).

Пам'ятка пасажирам:

  • Якщо з вами їдуть неповнолітні діти, то слід пред'являти разом з квитком оригінал свідоцтва про народження. Діти у віці до 10 років не будуть допущені до поїздки без супроводу дорослих.
  • Дізнавайтеся заздалегідь час роботи залізничних кас. Вони можуть бути закриті на перерву, тому слід приходити заздалегідь для реєстрації.

Корисні статті:


Скільки коштів з російського бюджету буде виділятися на спорт в Криму?
Скільки коштів з російського бюджету буде виділятися на спорт в Криму?
Скільки коштів з російського бюджету буде виділятися на спорт в Криму?
Скільки коштів з російського бюджету буде виділятися на спорт в Криму?

Новости