Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Еммаус Волга Клаб

  1. Тверська область, Калінінський район
  2. Номерний фонд Еммаус Волга Клаб
  3. Інфраструктура Еммаус Волга Клаб
  4. Пляж на Волзі в готелі Еммаус Волга Клаб
  5. Корпоративний відпочинок в готелі Еммаус
  6. Харчування Еммаус Волга Клаб
  7. Пляж і водойму в готелі Еммаус Волга Клаб
  8. Розрахунковий час готелю Еммаус Волга Клаб
  9. Ціни на путівки c в готель Еммаус Волга Клаб з 14.09.2015 р по 30.12.2015 року
  10. Відгуки про відпочинок в готелі Еммаус Волга Клаб
  11. Адреса готелю Еммаус Волга Клаб
  12. Проїзд в готель Еммаус Волга Клаб
  13. Примітка
Всі пансіонати Підмосков'я

Тверська область, Калінінський район

Опис готелю Еммаус Волга Клаб

Заміський готель Еммаус Волга Клаб - колишній Гелиопарк Еммаус, зручно розташований на березі матінки Волги в мальовничому лісовому масиві, всього в 140 км від Москви по Ленінградському шосе, в екологічно-чистому районі Заміський готель Еммаус Волга Клаб - колишній Гелиопарк Еммаус, зручно розташований на березі матінки Волги в мальовничому лісовому масиві, всього в 140 км від Москви по Ленінградському шосе, в екологічно-чистому районі.

З вікон готелю відкривається чудовий вид на затоку Волги, на протилежному березі якої розташований діючий «Оршін - Вознесенський» жіночий монастир, будівля якого є історичним пам'ятником архітектури.

Поряд з готелем знаходиться сосновий бір, прогулянки по якому доставлять Вам і Вашим близьким не тільки море задоволення, але і знімуть нервову напругу, допоможуть Вам розслабитися і по справжньому відпочити від міського шуму і суєти. Але що призводять в захват краси природи - далеко не єдина перевага.

Еммаус Волга Клаб є гарне сучасне чотириповерхова будівля (з ліфтом), де кожного гостя заміського готелю чекають затишні номери, уважний і ввічливий персонал і незабутній, ні з чим не порівнянний відпочинок!

Забронювати відпочинок зі знижкою 3% в Еммаус Волга Клаб

Номерний фонд Еммаус Волга Клаб

Готель Еммаус Волга Клаб складається з 72 комфортабельних номерів зі зручними меблями, TV, холодильником, телефоном, санвузлом з усім необхідним приладдям. Додатково до цього, Вашій увазі пропонуються колод котеджі на території готелю, побудовані у вигляді зрубів, зі своєю верандою і кухнею. <> Корпус:

  • Одномісні номери (санвузол з душовою кабіною, полутороспальне ліжко, кондиціонер, сейф, телевізор, телефон, холодильник, міні-бар),
  • Двомісні номери (двоспальне ліжко або два окремо стоять, санвузол з душовою кабіною, кондиціонер, сейф, телевізор, телефон, холодильник, міні-бар);
  • Двомісні однокімнатні номери "напівлюкс" (двоспальне ліжко або два окремо стоять, ванна кімната, кондиціонер, сейф, телевізор, телефон, холодильник, міні-бар),
  • Двомісні двокімнатні номери "люкс" (передпокій, спальня з двоспальним ліжком, диван, санвузол з ванною, кондиціонер, сейф, телевізор, телефон, холодильник, міні-бар),
  • Двокімнатні "апартаменти" (передпокій, спальня з двоспальним ліжком, диван, ванна кімната з джакузі і душем Шарко, кондиціонер, сейф, телевізор, телефон, холодильник, міні-бар).
  • Котедж "Наталі" є окремий двоповерховий зруб, виконаний в стилі російської хати. Розрахований для проживання 4-6 чоловік. На першому поверсі обладнана кухня, їдальня і вітальня з двома диванів, санвузол з душовою кабіною. На другому - дві спальні кімнати з двоспальним та двома односпальними ліжок, балкон.
  • Котедж "Союз" є окремий двоповерховий зруб, виконаний в стилі російської хати. Номер займає половину котеджу і має окремий вхід. Розрахований для проживання 8-10 осіб. Можлива трансформація двох номерів в один на 20 осіб. На першому поверсі обладнана кухня, їдальня, спальня з двоспальним ліжком, санвузол з душовою кабіною. На другому - чотири спальні кімнати з двома односпальними ліжок, санвузол з душовою кабіною, балкон.
  • Котедж "Хата" розрахований для проживання 6-10 осіб. На першому поверсі обладнана кухня, вітальня, спальня з двоспальним ліжком, санвузол з душовою кабіною. На другому - хол, дві спальні кімнати з двома односпальними ліжок, санвузол з душовою кабіною, балкон.

Інфраструктура Еммаус Волга Клаб

У Еммаус Волга Клаб, колишньому Гелиопарк Еммаус, гостям нудьгувати не доведеться! Відпочиваючі зможуть насолодитися пляжем, де також організуються прогулянки на яхтах, виїзні барбекю і екскурсії по Волзі, прогулянки на водних велосипедах і серфінг. По території готелю можна зробити кінну прогулянку. Пропонуються послуги інструктора з навчання верховій їзді.

До послуг відпочиваючих готелю Еммаус Волга Клаб є салон краси (масажі, косметологія для обличчя та тіла, манікюр, педикюр, послуги перукаря, солярій), банний комплекс на березі Волги місткістю до 20 осіб. Дитяче кафе, більярд, ігровий бар, відкрита волейбольний майданчик на пляжі,), настільний теніс.

Здійснюється прокат човнів і катамаранів, серфінг (прокат, навчання), прокат, яхтинг (організація прогулянок і навчання на яхтах), паркінг і обслуговування яхт. Заміський готель Еммаус Волга клаб розпорядженні всі необхідні засоби і можливості для цілорічного зберігання, обслуговування і ремонту яхт і катерів, серед яких:

  • власний охороняється причал (літнє зберігання),
  • елінг (зимове зберігання, ремонт),
  • підйом / спуск на воду.

Можлива організація спортивних ігор, тімбілдінг. Кожен день проводяться дискотеки, по вихідним шоу-програми.

Пляж на Волзі в готелі Еммаус Волга Клаб

Еммаус Волга Клаб знаходиться на березі Волги і має власний пляж і шикарну човнову станцію, де можна взяти на прокат не тільки човни та водні велосипеди, а й здійснити прогулянку на відмінних яхтах.

Корпоративний відпочинок в готелі Еммаус

Ефективна робота всією командою в поєднанні з ефективним відпочинком - дуже корисно для зміцнення корпоративного духу!

Готель Еммаус Волга Клаб (колишній Гелиопарк Еммаус) пропонує - для ділових корпоративних заходів сучасний конференц-зал на 200 чоловік, в якому Ви зможете провести презентації, конференції або наради.

У Вашому розпорядженні переговорні кімнати, які розраховані на 15-20 чоловік, з усім необхідним обладнанням. можлива організація неофіційної частини програми:

  • шашлики на природі,
  • виступу команди аніматорів,
  • веселі конкурси,
  • тимбилдинг програми,
  • цікаві шоу.

Тут можливо організувати чудовий банкет або фуршет в ресторані або банкетному залі.

Корпоративний відпочинок в Підмосков'ї в готелі Еммаус Волга Клаб це кращий вибір!

подивіться наші приклади тренінгів командоутворення і активного відпочинку в Підмосков'ї.

Організація корпоративних заходів - справа дуже відповідальна і вимагає серйозного підходу, тому ви можете сміливо покластися на нас!

Зателефонуйте в наш відділ по роботі з корпоративними клієнтами телефон +7 (495) 960-87-57 або надішліть запит на електронну пошту . Програма кожного заходу обговорюється в індивідуальному порядку з менеджером компанії "Атмосфера Успіху".

Харчування Еммаус Волга Клаб

Гостям готелю Еммаус Волга Клаб будуть запропоновані сніданок і обід в стилі «Шведський стіл».

Для цього на території готелю щодня працює ресторан «Ітіль». Крім нього чудові страви готують в нічному клубі «Наутілус», де завжди звучить музика, панують веселощі і відмінний настрій. Ще в гарну погоду завжди можна придбати м'ясо всіх сортів для барбекю і шашликів. Посмажити шашлики можна тут же, в спеціально обладнаних на природі шатрах.

Пляж і водойму в готелі Еммаус Волга Клаб

Готель Еммаус Волга Клаб затишно розташувався на березі Волги. Тут упорядкований пляж c дитячою зоною, майданчик для пляжного волейболу і човнова станція з катамаранами, віндсерфінгом і Зорба.

Розрахунковий час готелю Еммаус Волга Клаб

Час заїзду в готель з 17:00, час виїзду до 15:00.

Ціни на путівки c в готель Еммаус Волга Клаб з 14.09.2015 р по 30.12.2015 року

2015 року

У нас найкраща ціна. Ми не робимо націнок і продаємо путівки зі знижкою! У нас знижка 3% на проживання в готелі Еммаус Волга Клаб від зазначених нижче цін!

ШАНОВНІ ГОСТІ! ГОТЕЛЬ Еммаус ВОЛГА КЛАБ ЗАКРИТИЙ на реновацію, ДО ЗУСТРІЧІ У НОВОМУ СЕЗОНІ!

Відгуки про відпочинок в готелі Еммаус Волга Клаб

Тут можуть бути Ваші відгуки про відпочинок в Еммаус Волга Клаб.

Адреса готелю Еммаус Волга Клаб

170530, Тверська область, Калінінський район, селище Еммаус.

Проїзд в готель Еммаус Волга Клаб

  • Громадським транспортом: електропоїздом до міста Твер, далі на маршрутному таксі № 601, до кінцевої зупинки « Сосновий бір », Далі пішки 300 м за вказівниками Заміський клуб Еммаус;
  • Громадським транспортом: автобус «Ікарус» від Ленінградського вокзалу до 151 км Ленінградського шосе. Від Москви - 150 км; від Твері 17 км.
  • Автомобільним транспортом: по Ленінградському шосе до селища Еммаус (покажчик 151 км, 126 км від МКАД), перед селищем направо і далі за вказівником Заміський клуб Еммаус.

Примітка

Звертаємо увагу на те, що сайт, носить виключно інформаційний характер про відпочинок в Підмосков'ї і Центральної Росії і ні за яких умов не є публічною офертою, яка визначається положеннями Статті 437 (2) Цивільного кодексу Російської Федерації.

Ми працюємо по готелю Еммаус Волга Клаб і надаємо знижки 3-7% від офіційних цін. Купити путівку на відпочинок в готель без націнок можна в Москві по телефону +7 (495) 960-87-57 .
Ціни уточнюйте при бронюванні.

Наберать наш номер телефону +7 (495) 960-87-57 , Щоб замовити путівку на відпочинок вашої мрії?

Замовляючи у нас путівку Ви отримуєте кращу ціну

Новости