Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Житомир.info | У Житомирі щоб встановити автономне опалення необхідно заплатити ЖЕКу від 4 до 7 тис. Грн

У Житомирі щоб отримати дозвіл на підключення автономного опалення необхідно буде заплатити часткової внесок - від 4 до 7 тисяч гривень.

Про це під час прес-конференції повідомив заступник мера Житомира Микола Боровець.

Для того, щоб облаштувати свою квартиру автономним опаленням, спочатку необхідно відключитися від централізованного.Для цього власник квартири повинен звернеться в спеціальну комісію із заявою про відключення від центрального опалення і гарячого водопостачання. До заяви необхідно додати копію паспорта власника квартири, копію ідентифікаційного коду, копію документа, який свідчить про право володіння квартирою, довідку, яка характеризує будинок і квартиру, в якому вона знаходиться, і документи, які свідчать про якість послуг централізованого опалення (акти-претензії ).

Комісія повинна розглянути заяву власника квартири в місячний термін.

Для отримання схвалення комісією треба заплатити часткової внесок. Для різних будинків його розмір теж різний: для 3-поверхових будинків - 4 тис. Грн., Для 5-поверхових - 4,2 тис. Грн., 9-поверхових - 7 тис. Гривень, 14-поверхових - близько 5 тис. грн.

Гроші перераховуються на окремий рахунок будинку, який відкритий в ЖЕКу, який обслуговує будинок.

За словами Миколи Боровця встановити в квартирі автономне опалення можна лише за згодою цілого під'їзду.

Крім того, заступник мера повідомив, що за останні 2 два місяці заявки на відключення автономного опалення подали вже близько 150 чоловік. 36 заявок чекають рішення виконкому .

Житомир.info

Новости