Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сумісність знаків зодіаку Овен і Водолій, чоловік Овен

  1. Сумісність ЧОЛОВІК ОВЕН - ЖІНКА ВОДОЛІЙ
  2. Сумісність ЖІНКА ОВЕН - ЧОЛОВІК ВОДОЛІЙ

Вийде хороша пара, з міцними любовними узами і дружнім відтінком довіри

Вийде хороша пара, з міцними любовними узами і дружнім відтінком довіри. У Овна і Водолія дуже схожі внутрішні світи, їх життєві прагнення, моральні цінності. Вони швидко зрозуміють, що свої мрії та цілі можна досягати спільно, допомагаючи один одному подолати виниклі перешкоди. Овен буде подавати всі нові і нові ідеї, надихаючи Водолія на нові звершення. Водолій запросто придумає спосіб реалізації самої сміливої ​​витівки Овна. Шпалери без розуму від такої насиченої життя.

Однак, представники цих знаків занадто незалежні натури, люблять свободу дій без будь-яких меж. Їм варто навчиться не сприймати це якість партнера як ознака, що минає пристрасті. Навпаки, чим менше Ви будете тиснути на судженого, тим цінніше для нього буде Ваше суспільство. Водоліям варто пам'ятати про пристрасть Овнів до суперечок. Легка неупередженість Водоліїв може розчарувати Овнів, які прагнуть на кожному кроці доводити свою точку зору.

Обидва знаки відносяться до шлюбу з усією можливою серйозністю. Для них домашнє вогнище - місце, де завжди можна зануритися в затишок і спокій, зігрівшись теплом любові рідних.

Сумісність ЧОЛОВІК ОВЕН - ЖІНКА ВОДОЛІЙ

Союз, що вимагає поступок з обох сторін. Не залежно від цілей і потреб кожного. Чоловік-Овен розгледить її чарівну посмішку, чарівні очі, тонкі ніжні руки, при цьому - до неї не так легко підступитися. Доведеться докласти зусиль, щоб її погляд кинувся на Вас. У свою чергу, жінка-Водолій не відразу помітить всю привабливість чоловіка-Овна. Але звернувши свою увагу на нього, почне відзначати про себе ауру його чарівності, завзято сміх, променисту посмішку. Ці маленькі риси настільки сильно порушене душу обох, що другого побачення не уникнути. Вир пристрасті плавно закрутить обох, створивши міцні узи тривалих взаємин.

Чоловік-Овен здивує своєю пристрастю жінку-Водолія. Тонко відчує її прагнення в спілкуванні на високі теми, і не пріменется блиснути накопиченими знаннями. Його почуття гумору і серйозне ставлення до шлюбу і сім'ї стане ключем до її серця. Вона ж стане вірною і відданою дружиною - саме таку чоловік-Овен і шукає.

Сумісність ЖІНКА ОВЕН - ЧОЛОВІК ВОДОЛІЙ

З першого погляду вони зрозуміють, що судилися один одному. Але для міцного шлюбу треба докласти багато зусиль, що не кожному під силу! Такий вибір передбачуваний. Жінка-Овен гарну зовнішність, що кожен помітить. Цілеспрямована, що крокує в ногу з часом, що володіє приголомшливим почуттям гумору, душа будь-якої компанії. Не помітити таку особу - занадто важко. У чоловікові-Водолії її приверне яскрава індивідуальність, самовпевненість, що межує з непомірною нахабством. А його блискучі ідеї будуть до пари прагненню жінки-Овна до нових відчуттів. Її тимчасове бажання помчати на край світу на блакитні береги чоловік-Водолій сприйме з натхненням, і тут же придумає кращий спосіб туди добратися.

У шлюбі його сексуальна привабливість починає згасати, прагнення бути кращим згасає. Для жінки-Овна все навпаки - для свого єдиного вона буде завжди на висоті! Кращі сукні, ароматні парфуми, доглянуті нігтики, і палкий погляд повний пристрасті.

Однак не тільки це скріплює узи шлюбу. Обом варто глибше розуміти почуття партнера, його душевні переживання. І, звичайно, не приховувати свої власні. Не турбуйтеся про те, що жінка-Овен Вас не зрозуміє. Якраз вона - одна з не багатьох, здатних вислухати всі тривоги, допомогти розібратися, поділитися радою

Новости