Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гороскоп на 2013 - Водолій

Гороскоп за іншими знаками зодіаку тут >>> Гороскоп за іншими знаками зодіаку тут >>>

Водолій (21 січня - 19 лютого)

У 2013 році турбують зміни, що відбуваються в суспільстві і в вашому оточенні. Втрати супроводжуються активною перебудовою з урахуванням нових вимог життя. Справи дітей та коханих вимагають уваги в першій половині року. Друга присвячена жорсткої перебудови в діловій сфері. Протягом 2013 роки ви будуєте будинок, зайняті справами сім'ї, працюєте на майбутнє.
Ви багато втрачаєте, не розуміючи змін. Навіть якщо вони очевидні, то зробити з цим ви поки нічого не можете, вам складно вписатися в умови, що змінюються життя. Заробітки нестабільні. Гроші то приходять потужною хвилею, то йдуть, наче їх і не було.
З 2012 року ви немов катаєтеся на американських гірках: зліт змінюється стрімким спуском, але добре, що слідом за ним знову зліт.
Справи службові з минулого року наповнені обмеженнями і умовностями. Лише в творчості і в справах, що стосуються дітей, був період удачі. Тепер оберніться до щоденної праці. У роботу будуть зроблені вливання, і ви зможете отримати більший прибуток, завдяки своїй працездатності.
Осінь принесе кардинальні зміни. Вони будуть пов'язані з дорогами. Один з напрямків закриється, але нові можливості виникнуть завдяки старим партнерам і колишніх заслугах. Ви ще й ще раз зрозумієте, що "старий друг краще нових двох".
Кілька попередніх років сприяли вашому розвитку, успіху в справах. Чим більше сил ви вкладали, проявляючи прозорливість, тим більше була віддача. Тепер ви можете вкласти свої ідеї в реалізацію колишніх планів, але поки вони будуть гальмуватися, не даючи результату. Цього року вам доведеться лише підлаштовуватися під умови, що змінюються. Щоб звести до мінімуму можливі втрати, скористайтеся своїм чуттям, передбаченням і інтуїцією, але не плануйте кардинально нових перебудов в житті, поки не завершиться нинішній період невизначеності. Підводите підсумки, працюйте, чесно виконуйте свої борги і зобов'язання, займайтеся тим, що у вас вже є - і справи підуть дуже вдало. У першій половині року поточна робота як в будинку, так і на службі принесе чималий успіх і великий прибуток. Найбільш важливий час - початок року, зима і весна, а також середина літа. Якщо не будете "шукати журавля в небі", то успіх зумовлений. Однак туга за більшим цілям або високих матерій залишиться.
початок 2013 відзначено приємними подіями, успіхом у творчості, в справах дітей, а також в проблемах, пов'язаних з дітьми та любов'ю. Ви завершите велике починання.
Вже на початку 2013 року відбудеться важливий поворот у справах. Ваша прибуток, особистий успіх багато в чому залежать від жінок, незвичайних, неординарних, оригінальних особистостей, а також від справ, пов'язаних з жіночими професіями. Ви отримаєте чудові пропозиції, але вони не надійдуть двічі. Несподівано удачі прийдуть від доріг, подорожей, інтересу до науки і техніки, всього нового і неордінарному.Весна принесе хороший дохід. Ви зможете вкласти гроші в роботу, щоб продовжити справи і вийти на ще більш високий рівень. Нерухомість, службові капітали і майно, якщо вони у вас є, можуть стати опорою.
весна 2013 наповнена пригодами. Можливо, ви зустрінете людину, яка оволодіє вашими думками і почуттями. Любов, омана захоплять вас у другій половині весни. Турботи переплітаються з бажаннями, розваги заважають виконувати зобов'язання. Ви відчуваєте внутрішній підйом, сплеск емоцій, але іноді втрачаєте відчуття реальності, тонете у вирі пристрастей, забуваєте про справи, плани, обов'язки. Товариші по службі якийсь час будуть допомагати вам, але в червні настане криза - і до кінця літа вас перестануть "покривати". Чекайте змін. З 2012 року справи дітей і люблячих вас людей йдуть не в найсприятливішому руслі. Не упускайте з уваги їхні проблеми. Найбільш важливий період настане якраз навесні, з квітня, і триватиме до середини літа. Буде потрібно зібрати духовні сили в кулак і зайнятися дітьми. Можливі ускладнення зі здоров'ям, проблеми з навчанням, особисті переживання. Все це ви повинні контролювати, приймати участь в проблемах дітей і дорогих вам людей, якщо не хочете втратити зв'язок з ними або довести відносини до кризи. Забудьте про байдужість - шукайте спільні точки опори так само фанатично, як шукаєте їх в бізнесі і важливих для вас питаннях. Можливо, не так вже вони й важливі для вас.
восени 2013 чекайте великих змін. Дороги можуть стати причиною кардинальних змін у житті. Поїздки зірвуться або принесуть втрати. Чекайте неприємних звісток здалеку. В кінці літа і на початку осені завершиться важливий етап у вашій життя . Дещо буде безповоротно втрачено, але слідом за втратами в ваше життя увійдуть нові події. Вже з середини 2013 року життя підготує вас до нового етапу. У вашому оточенні з'являться люди, які з часом стануть хорошими друзями, партнерами. У складних ситуаціях друзі прийдуть на допомогу. У другій половині осені вони допоможуть вибратися з проблем, що навалилися на ваші плечі. Удача прийде здалеку, успіх повернеться з минулого, від людей, які були вашими наставниками або орієнтирами по життю. Восени начальство знову зверне увагу на вас, ваші промахи і досягнення. Результат, звичайно, двоїстий, але вам можуть зробити дуже цікава пропозиція по слідах старих досягнень. До кінця осені і на початку зими ви будуєте своє нове життя, вчитеся новому і отримуєте винагороду долі за справи минулого. Переживши масу втрат, удачі, провали і зміни, ви будьте міцні духовно. Зміцняться і ваші погляди, які пройшли перевірку на міцність. Відправляйтеся в шлях, дороги повернуть вас на колишні рубежі. Самостійна робота поки проблематична.
Можливо, ви зважитеся на переїзд, зміну місця проживання.
Кінець 2013 року поверне особисту популярність. Жінка-покровителька протягне благородну руку. Зима обіцяє багато хороших подій. Повернуться колишні захоплення, старі зв'язки. З'являться нові знайомі. У навчанні, літературі та науці буде успіх. Ваші колишні заслуги будуть визнані.

Гороскоп за іншими знаками зодіаку тут >>> Гороскоп за іншими знаками зодіаку тут >>>

Останні новини компанії і ринків:

  • Хорватія - нова екскурсія з Спліт на острів Брач
  • Чорногорія, Будва - фортуна від 338 € на 7 ночей
  • Єгипет, Хургада - гарячі тури від 387 $ на 7 ночей
  • Туреччина, Бодрум - гарячі тури від 426 $ на 7 ночей
  • Шрі Ланка - від 605 $ на 7 ночей, з авіа
  • Греція, Родос - гарячі тури від 377 € на 7 ночей
  • Україна, Одеса - тур на День Незалежності за 1 759 грн
  • Кіпр, розкішні готелі мережі Thanos Hotels - від 980 € на 7 ночей, з авіа
  • Туреччина, Бодрум - новий готель Sensimar Bodrum Resort & Spa 5 * від 675 $ на 7 ночей
  • Туреччина, Стамбул - на концерт Енріке Іглесіаса за 404 €, з авіа

Новости