Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туристський клуб активного туризму і відпочинку: екстремальний, сільський, пішохідний, пригодницький і активний відпочинок в Росії

  1. Походи вихідного дня
  2. День народження клубу

Клуб Пригод це багаторічний досвід походів і кілька десятків інструкторів - досвідчених мандрівників з Санкт-Петербурга, Москви та інших міст. Активний відпочинок в найцікавіших місцях - це наша спеціалізація.

Щороку інструткори, яких ви можете бачити на нашому сайті, відправляються в велику кількість путешестівій з найрізноманітніших маршрутами по всій Росії і світу і раді запросити в них всіх, хто хоче відпочивати активно.

Учасники наших походів - це, в основному, молоді люди та дівчата, але вік не є для нас обмеженням, приєднатися до походів можуть як більш дорослі, так і молодші учасники.

Ми пропонуємо велику кількість активних програм з відкритим набором в групи - приєднатися можна як одному учаснику, так і з друзями. Для організованих груп від 10 чоловік ми готові запропонувати похід за допомогою одного з наявних у нас на сайті маршрутів в окремі зручні терміни.

Інструктори, з якими ви можете відправитися в подорож, пройшли безліч походів і спеціальну підготовку. Це досвідчені мандрівники, захоплені і творчі люди, для яких походи будь-якого типу, в гори і не тільки, є улюбленою справою і важливою частиною життя. Вони познайомлять вас з секретами туристського побуту, розкажуть про природу і визначні пам'ятки маршруту, нададуть підтримку і всю необхідну допомогу, допоможуть організувати в групі комфортну психологічну обстановку.

Які переваги отримують наші учасники:


Передоплата всього 25% Передоплата всього 25%

Що ви отримуєте: за вами відразу закріплюється місце в групі, і якщо з наближенням подорожі вартість участі підвищиться, для вас вона залишиться колишньою!

Якщо у вас зміняться плани - нічого страшного Якщо у вас зміняться плани - нічого страшного!

Ви зможете скорегувати строки подорожі або перенести свою заявку на іншу програму. Просто повідомте про це за 10 днів, і вся сума передоплати буде збережена.


Ми все спростили для вас Ми все спростили для вас!

Не потрібно їхати підписувати договір або сканувати документи - на нашому сайті діє публічна оферта.
У нас зручні способи оплати, і є оплата на сайті.


Спілкуйтеся в чаті з іншими учасниками групи вже зараз Спілкуйтеся в чаті з іншими учасниками групи вже зараз!

Ми додамо вас в чат вашої групи, щоб ви змогли заздалегідь познайомитися з учасниками.


Ми впевнені, що вам сподобається Ми впевнені, що вам сподобається!

Ми відповідаємо за те, що все буде саме так, як написано на сайті. Якщо ми не виправдаємо вашу довіру, то повернемо вам гроші.


Нам важлива ваша думка Нам важлива ваша думка!

Після подорожі ми зв'язуємося з усіма учасниками, щоб отримати зворотній зв'язок. Нам важливо переконатися, що ви задоволені. І важливо дізнатися, що ви порадите поліпшити. Це допомагає нам при організації наступних подорожей.

Пригодницький туризм найбільш популярний влітку, тому найактивніший і насичений походами сезон нашого клубу триває з травня по жовтень. За цей час проходить кілька сотень піших, водних і гірських походів. Географія маршрутів досить широка. Одним з найпопулярніших напрямків є підйом на вершину Ельбрусу . Також проходять походи по горах Криму , по горах Кавказу , походи на Байкал , на Камчатку , походи по горах Алтаю , по Хібінах і Ловозера , по горах Абхазії , сплави на катамаранах в Карелії та інших регіонах, водні походи по Ладозького озера , Походи по Кенозерського заповіднику Архангельської області та ін. Пішохідний і водний туризм, екстремальний і пригодницький туризм та інші види туризму і активного відпочинку в Росії.

Більшість походів піші, деякі з елементами кінних походів, водні походи проходять на човнах Пелла-фьорд і на байдарках. Також можна взяти участь в сплавах на катамаранах.

Приєднатися до походів можуть учасники з будь-яких міст.

Походи вихідного дня

регулярно проходять походи вихідного дня , До яких можна приєднатися в Санкт-Петербурзі і Москві. Це виїзди на природу з ночівлею і без, водні та піші походи на один - два дні.

День народження клубу

Ми запрошуємо учасників в подорожі з 2003 року і всіх, хто ходить в походи або ще тільки збирається, раді запросити на щорічне святкування дня народження Клубу Пригод в Санкт-Петербурзі і Москві. Виїзд з ночівлею в найкрасивіші місця Ленінградської області щорічно проводиться в треті вихідні вересня. Вас чекають цікаві конкурси, туристичні атракціони, веселі змагання, призи, подарунки і, звичайно, пригоди.

Програми на нашому сайті постійно оновлюються і додаються нові заходи. Брати участь можуть всі бажаючі.

Новости