Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Річкові прогулянки по Москві-річці в 2018 році: розклад і ціни екскурсій

Кореспондент «КП» вивчила річкові прогулянки по Москві-річці і дізналася, що чекає пасажирів в цьому сезоні

Аліса Тітко

20.04.2018

Кореспондент «КП» вивчила річкові прогулянки по Москві-річці і дізналася, що чекає пасажирів в цьому сезоні   Аліса Тітко   20

Фото: Володимир ВЕЛЕНГУРІН / «КП» - Москва

Річкові прогулянки в столиці розпочнуться зовсім скоро - старт літньої пасажирської навігації призначений на 24 квітня.

У цьому сезоні на Москву-ріку вийдуть близько 100 теплоходів. Прогулянки організовують 20 компаній, в їх числі «Теплоход.ру», «Столична судноплавна компанія», «РИО», «Відходи», «Крокус» та інші. Максимальна місткість теплоходів 200 місць. За даними Московської асоціації судновласників пасажирського флоту, середня ціна на річкову прогулянку складе від 400 до 900 рублів за 2-3 години.

Фото: «Radisson Royal Moscow»

Трамвайчики для уболівальників

Не виключено, що влітку на воду спустять баржу з футбольним полем - такий сюрприз готують для фанатів Чемпіонату світу з футболу-2018. Правда, в дні матчів на «Лужниках» і «Спартак» річкові прогулянки будуть обмежені (читайте нижче).

Для футбольних фанатів флотилія «Radisson Royal Moscow» також готує сюрприз - запустить десять річкових трамваїв. Вони почнуть курсувати по Москві-річці вже в травні. Орієнтовна ціна квитків - 500 рублів.

- Це яскраві сучасні судна, які підкреслять стрімко розвивається і енергійний вигляд Москви, - розповіли «Комсомольській правді» в прес-службі компанії. - Для гостей на борту яхти передбачені комфортні умови, а суду відповідають високому рівню безпеки, в тому числі і щодо навколишнього середовища.

Фото: Володимир ВЕЛЕНГУРІН / «КП» - Москва

Теплохід для компанії

Хочете зробити прогулянку з друзями або з колегами по роботі, але, щоб на теплоході були тільки ви і ваші знайомі? Відсвяткувати весілля або День народження? Зніміть весь теплохід. Обмежень не буде - хоч 100 чоловік кличте, хоч в гордій самоті пливіть. Для вас розроблять індивідуальний маршрут із зупинками біля пам'яток, а також підготують банкетне меню. В середньому вартість годинної прогулянки обійдеться 15 000 рублів (тільки оренда теплохода), а їжа і напої - близько 3500 рублів з людини. Детальніше на сайтах компаній Крокус, Мостурфлот, Об'єднана судноплавна компанія, Цариця Олена ( teplohod-crocus.ru , mosturflot.ru , newfleet.ru , parohod.su ).

Лежаки, плавучі ресторани і перші рибалки. Кореспондент «КП» пройшов по новому туристичному маршруту, подолавши 17 км від «Москва-Сіті» до Таганській площі

ВАЖЛИВО

Футбол йде - теплоходу не пливуть

Під час проведення футбольних матчів в Москві на стадіонах «Лужники» і «Спартак» річковий транспорт потрапить під обмеження руху. Про це повідомили в Росморречфлот.
- в районі «Лужників» 14, 17, 20 червня, 26 червня, а також 1, 11 і 15 липня з 12.00 до 0.00 годин. Рух буде обмежено у Лужнецкой набережній від Бережковській моста до НОВОАНДРІЇВСЬКЕ моста Третього транспортного кільця;

- в районі «Спартака» 16, 19, 23 і 27 червня, а також 3 липня з 12.00 до 0.00 від Спаських мостів МКАДа (в районі Мітіно і Мякинино) до Строгінско моста, і в Каналі імені Москви від річки Москви, де розташований шлюз №8 до Сходненській каналу (Південне Тушино).

ДО РЕЧІ

парад теплоходів

Урочисте відкриття літньої навігації відбудеться 12 травня. Традиційно буде свято в Парку Горького і парад теплоходів. Цього року красивою колоною пройдуть близько 50 суден. Можна буде почути традиційні гудки, зробити красиві фотографії на тлі теплоходів. Особливо красиво буде дивитися парад з Кримській набережній або c мостів. Не виключено, що в цей день на теплоходах кататимуть зі знижками.

Фото: Віктор ГУСЕЙНОВ / «КП» - Москва

Фото: Віктор ГУСЕЙНОВ / «КП» - Москва

Відсвяткувати весілля або День народження?

Новости