Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі готелі Пафосу

  1. Elysium 5 *
  2. Annabelle 5 *
  3. Almyra 5 *
  4. Azia Resort & Spa 5 *
  5. Alexander The Great 4 *
  6. висновок

Мабуть, саме від вибору готелю багато в чому буде залежати загальне враження про проведену відпустку. Ніхто не захоче замість очікуваного комфортного номера з балконом і видом на море отримати невелику кімнатку з пошарпаної меблями і видом на будівництво. У цій статті ми допоможемо вам відповісти на питання «Який готель вибрати в Пафосі?» І розповімо про деякі кращих з можливих варіантів висококласних готелів рівнів 5 * і 4 *.

Elysium 5 *

Готель Elysium 5 *, розташований на узбережжі Пафосу, відкрився в 2002 році Готель Elysium 5 *, розташований на узбережжі Пафосу, відкрився в 2002 році. Цей розкішний готель скоріше схожий на лицарський замок, ніж на звичайне сучасна будівля. Дизайн виконаний в неповторному стилі, який увібрав в себе кращі архітектурні традиції давньогрецьких і візантійських майстрів.

Безпосередньо з головної вулиці ви потрапляєте в просторий коридор, стилізований під середньовічний замок. Чудові фрески прикрашають стіни готелю, а підлога декорована фрагментами збереглися з давніх часів майстерних мозаїк.

Elysium 5 * - це справжній рай для любителів старовини, які звикли поєднувати романтичну обстановку і висококласний сервіс. До послуг гостей готелю - затишні номери і студії, розкішні люкси і вілли. Особливу увагу варто звернути на королівську віллу з приватним басейном площею 53 кв. м. Двоповерхові вілли з приватним басейном і видом на сад або море призначені тільки для проживання дорослих.

Всі номери в готелі оснащені кондиціонером, телебаченням з російськими каналами, сейфом, міні-баром, феном, телефоном, ванною кімнатою з туалетним приладдям, капцями і халатами, безкоштовним Wi-Fi.

На пляжі готелю - насипний пісок. Безкоштовно гостям надаються пляжні рушники, парасольки і лежаки на території готелю і пляжі. На пляжі працює дайвінг-центр.

На території готелю розташовані прекрасні На території готелю розташовані прекрасні   відкриті і закриті басейни і спа-центр, який оснащений за останнім словом техніки відкриті і закриті басейни і спа-центр, який оснащений за останнім словом техніки. Процедури виконуються з використанням косметики ESPA, всього працюють 11 процедурних кабінетів і зона релаксації біля басейну.

Зали ресторанів готелю виконані в сучасному стилі з використанням елементів, що відбивають давні кіпрські традиції. Всього в готелі 7 ресторанів, бари і кафе, що пропонують страви як традиційної кіпрської, так і міжнародної кухні.

Elysium 5 * - ідеальний варіант для відпочинку з дітьми, оскільки тут для них передбачена велика анімаційна програма, організовані тематичний дитячий парк і вечори, працюють спеціальний дитячий басейн з водними гірками і дитячий клуб (від 3 до 12 років).

Annabelle 5 *

Annabelle 5 *

Annabelle 5 * вибирають ті гості, які цінують справжню красу і витончену вишуканість. На території 2,5 га розташовані прекрасні тінисті сади, що спускаються до моря. І в садах, і в номерах готелю вас чекає чудовий комфорт. Незабутні враження про розкішний відпочинок залишать басейн, який розташований на різних рівнях в обрамленні тихих заплав, гротів і водоспадів, і затишний амфітеатр.

У декількох хвилинах ходьби від готелю розташовані знаменита гавань Пафосу з прекрасним старовинним замком, кращі ресторани і рибні таверни. Влітку 2008 року в готелі була проведена повна реновація.

Пляж готелю - піщано-гальковий, в море також можна увійти з пірсу. Безкоштовно гостям надаються пляжні рушники, парасольки і лежаки на території готелю і пляжі. На пляжі ви можете зайнятися дайвінгом і різними водними видами спорту.

У номерах готелю є міні-бар, супутникове телебачення з російськими каналами, телефон, кондиціонер, сейф, холодильник, ігрова приставка, ванна кімната з туалетними та побутовими речами, а також халати, тапочки, фен.

На території сусіднього готелю Almyra 5 * гості можуть відвідати дитячий клуб і спа-центр.

Доступ в інтернет (Wi-Fi) безкоштовно надається в лобі і барах готелю.

Almyra 5 *

Після останньої реновації готель Almyra 5 * є першим дизайнерським бутик-готелем на острові Після останньої реновації готель Almyra 5 * є першим дизайнерським бутик-готелем на острові. Його інтер'єр створювався за участю французького модного будинку Лагерфельда. Оформлення номерів реалізовано в чорно-білій гамі і витримано в ультрасучасному мінімалістському стилі.

Білосніжна будівля готелю знаходиться в оточенні старих садів з оливковими деревами. У вересні 2008 року в готелі відкрився один з кращих спа-центрів на Кіпрі з відкритим і закритим басейнами, рестораном, тренажерним залом, оснащеним найсучаснішим обладнанням.

На пляжі готелю - насипний пісок, в море також можна увійти з пірсу. Безкоштовно гостям надаються пляжні рушники, парасольки і лежаки на території готелю і пляжі. На пляжі гості можуть зайнятися водними видами спорту або відвідати дайвінг-центр сусіднього готелю Annabelle 5 *.

До послуг гостей - кілька ресторанів і барів готелю. Ресторан Notios пропонує страви середземноморської та японської кухні; основний ресторан готелю Mosaics працює по системі шведський стіл, де також проводяться тематичні заходи; ресторан Ouzeri, який знаходиться безпосередньо на пляжі і пропонує традиційну кіпрську кухню; кафе Eauzone в спа-зоні готелю; ресторан Flavours в камінному залі і з терасою з видом на море, бар Helious Loungeі Beach Bar, який працює на пляжі в літні місяці.

Номери готелю обладнані супутниковим телебаченням з російськими каналами, кондиціонером, міні-баром, телефоном, сейфом, ванною кімнатою з халатами, тапочками, туалетними та побутовими речами, феном, є вихід в інтернет (платно). Wi-Fi можна скористатися безкоштовно в лобі і барах готелю.

Wi-Fi можна скористатися безкоштовно в лобі і барах готелю

Azia Resort & Spa 5 *

Azia Resort & Spa 5 *

Чудовий п'ятизірковий готель складається з трьох окремих складових частин: Azia Blue - для відпочинку з сім'єю, Azia Club & Spa - для цінителів спокійного відпочинку в комфортній обстановці, The Residence - для любителів розкоші і ексклюзивного відпочинку. Слід зазначити, що комплекс The Residence включений в рейтинг Small Luxury Hotels of the World.

На думку багатьох авторитетних європейських видань, центр таласотерапії готелю є одним з кращих в Європі, що підтверджується численними нагородами. З розкішних терас готелю відкривається прекрасний вид на бухту Пафосу, а його розташування дозволяє досить швидко дістатися до всіх відомих пам'яток Кіпру на автобусі або таксі.

Azia Resort & Spa - один з небагатьох курортних готелів, які мають відмінний вигляд на захід, що дозволяє гостям спостерігати за величною картиною заходу сонця на Кіпрі. Розкішні тінисті сади і наявність власної каплиці роблять його також прекрасним місцем для проведення весілля на Кіпрі .

Пляж готелю - піщаний (пісок насипний). На території готелю гостям безкоштовно надаються пляжні рушники, парасольки і лежаки; на пляжі користування лежаками і парасольками - послуга платна.

Одним з головних достоїнств готелю є добре організована анімація для дітей і дорослих Одним з головних достоїнств готелю є добре організована анімація для дітей і дорослих. Для дітей організовано дитячий клуб (2-9 років), спеціальне меню в ресторані, високі стільчики для малюків, ранні вечері і спеціальна тінистий майданчик, а для підлітків відкритий клуб з комп'ютерними іграми.

Дорослі гості можуть відвідати розважальні шоу-програми та тематичні кіпрські вечора. Для любителів спорту доступні тренажерний зал, сауна, більярд, настільний теніс, великий теніс на освітленому корті, а також участь в різноманітних спортивних заходах (заняття йогою, аквааеробікою, пляжний волейбол та ін.).

До послуг гостей - розкішний відкритий басейн з гідромасажем, оформлений як лагуна, а в холодні місяці - закритий басейн з підігрівом.

У номерах готелю є балкон, кондиціонер, ванна кімната з туалетним приладдям, халати і тапочки. На всій території готелю можна скористатися високошвидкісним безкоштовним доступом в інтернет (Wi-Fi).

Alexander The Great 4 *

Готель Alexander The Great 4 * - один з кращих сімейних готелів в Пафосі Готель Alexander The Great 4 * - один з кращих сімейних готелів в Пафосі. Завдяки проведеним у 2013 році робіт з реконструкції та модернізації, він нітрохи не поступається вимогам 5-зіркового готелю.

Крім того, готель має оновлену концепцію НВ + з удосконаленими номерами, захоплюючими розвагами і унікальними можливостями для відпочинку на відкритому повітрі. Готель має намір і далі підтримувати і зміцнювати репутацію одного з найкращих сімейних готелів на Кіпрі.

Ще однією особливістю Alexander The Great 4 * є те, що розташований він у моря, на місці археологічних розкопок, що датуються 2000 до н.е., з чудовим видом на піщаний пляж Кіпру , Зазначений Блакитним прапором. Всього в декількох хвилинах ходьби розташовані мальовнича гавань і центр Пафосу.

Готель пропонує вибір з 4 ресторанів для напівпансіону плюс і повного пансіону плюс. І, звичайно, новий пейзажний басейн з баром.

У готелі Alexander The Great 4 * є також «весільний сад», де ви зможете провести весілля своєї мрії !

висновок

Підводячи підсумки огляду кращих готелів Пафосу, треба відзначити, що кожен з них чудовий по-своєму Підводячи підсумки огляду кращих готелів Пафосу, треба відзначити, що кожен з них чудовий по-своєму.

Але необхідно також враховувати їх специфіку, тобто який готель підійде саме вам. AziaResort & Spa 5 * і Annabelle 5 * ідеально підійдуть для тих, хто цінує спокійний і респектабельний відпочинок, молодята і сімейні пари прекрасно будуть почувати себе в Almyra 5 * і Elysium 5 *, для відпочинку з дітьми рекомендуємо Elysium 5 * і Almyra 5 * , які мають одними з кращих дитячих клубів з прекрасною анімаційної програмою.

Ну, а для тих людей, хто цінує комфорт і якісний сервіс за прийнятними цінами, хорошим вибором стане Venus Beach Hotel 4 *.

У цій статті ми допоможемо вам відповісти на питання «Який готель вибрати в Пафосі?

Новости