Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт «Внуково»

Аеропорт Внуково - один з найбільших авіаційно-транспортних комплексів в Росії. Він займає III місце в країні за загальною кількістю клієнтів, яких він обслуговує. Пропускна спроможність аеропорту 3200 пасажирів за годину, це 7,5 млн. Чоловік за рік. Щорічно аеропорт обслуговує приблизно 100 000 рейсів, які виконують понад 140 авіаційних компаній Росії, а також СНД і далекого зарубіжжя. Аеродром Внуково має в своєму розпорядженні 2 злітно-посадкові смуги. Довжиною вони 3 км і 3,060 км, а шириною 60 м. Пропускна здатність цих смуг - 45 злетів і посадок за годину. Аеропорт Внуково - один з найбільших авіаційно-транспортних комплексів в Росії

За класифікацією ICAO аеропорту присвоєно 2 категорія. Це дозволяє забезпечувати зліт і посадку будь-яких повітряних суден при обмеженій видимості. Серед аеропортів Московського авіаційного вузла Внуково відрізняється своїм вигідним географічним положенням, а зокрема:

- максимальна близькість від столиці (11 км від МКАД і всього 28 км від центру);

- аеропорт знаходиться в більш високій точці над рівнем моря - 205 м (додаткові плюси при складних погодних умовах).

У маршрутну мережу аеропорту включено приблизно 200 напрямків як регулярних

польотів, так і чартерних рейсів, і ще більше 450 напрямків для ділової авіації. Карта польотів аеропорту охопила більшу частину регіонів Росії.

Новости