Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що приготувати на вечерю швидко і смачно

  1. Готуємо на вечерю гарнір
  2. Спагеті по-італійськи
  3. Макарони з прибамбасами
  4. Макарони по флотськи
  5. Капуста тушкована з куркумою
  6. Овочі на гарнір
  7. Булгур вариться швидко
  8. Картопля в духовці з салом
  9. Готуємо з лаваша
  10. Млинці з лаваша
  11. Пиріг з лаваша
  12. готуємо м'ясо
  13. бефстроганов
  14. Щось смачненьке у вигляді закуски на вечерю
  15. Листкові палички з беконом
  16. печериці фаршировані
  17. помідори фаршировані
  18. На вечерю - на десерт
  19. Торт без випічки

Переглянула безліч сайтів і здивувалася! "Швидко" у абсолютної більшості, то й м'ясо по-французьки і пироги і курка в духовці ...

Але коли у мене стоїть завдання "швидко", то це означає, що на приготування вечері у мене є 30 хвилин або максимум 1 годину. І хоча звичайно ж ціла запечена курка в духовці - це прекрасний вечеря, але для вирішення питання "швидко" вона підійде тільки в тому випадку, якщо ви купили її готову біля метро і зараз у вас тільки одна проблема - розігріти її.

Тому я вирішила зробити реальну добірку рецептів, які можна приготувати швидко і це дійсно буде смачну вечерю. Отже:

У словами № 1: на приготування потрібно часу 30-60 хвилин (і 60 хвилин це максимум).

Умова № 2: вечеряти буде жінка і звичайно чоловік! І тільки так. Адже якщо повечеряти потрібно одній жінці (її домочадці сьогодні раптом все поїхали самі на дачу), то їй точно нікуди поспішати і вже точно з вечерею.

Умова № 3: абсолютно більшість продуктів є або точно є в найближчому магазинчику. Це ще пов'язано з тим, що таке що шукають жінки в Інтернеті це "що приготувати на вечерю дешево і недорого".

Готуємо на вечерю гарнір

Спагеті Це подають в ресторанах !!!!!!!!!!!!!!!!

Тут я однозначне перевагу віддаю спагетті, Варяться реально 5-7 хвилин. Щоб ви не витрачали час на довге очікування закипання води: закип'ятіть воду в електро-чайнику і вилийте її в каструлю. Тоді у вас на варіння піде реально 7-8 хвилин.
Що важливо: це спагетті, а не звичайні макарони. Адже це вечеря і хочеться чогось приємного. Для таких екстремальних випадків у мене завжди є домашня заготовочкі з аджики на зиму (це грузинський шедевр, адаптований під нашу дійсність). тож спагетті + аджика (або кетчуп) = підлогу вечері готово!

Окремо хочу сказати про соуси: це не вішінка на тістечку, це дуже смачна частина їжі. Якщо у вас немає ні кетчупу. ні аджики, в кінці статті буде кілька рецептів соусів на дуже швидку руку (від італійців і французів - вони в цьому аси).

Спагеті по-італійськи

Що це таке спагетті по-італійськи? Це означає, що італійці ніколи не їдять просто варені макарони. Вони обов'язково готують їх з соусом - це і є улюблена паста, яку вони їдять і вранці і в в обід і на вечерю.

Що це за соус? Найпростіший варіант: це вершки (або жирне молоко з вершковим маслом), в яке додають сир! Усе! Це смакота! Це дуже ситно, це дуже люблять чоловіки.

Цей просто рецепт ускладнюють: + гриби злегка підсмажені, + злегка підсмажену фарш, + багато зелені, + кукурудза і зелений горошок, + приварена кольорова капуста ... ..

Макарони з прибамбасами

Не можу сказати, що для вечері (не просто поїсти) підійде звичайні макарони. Звичайні розварюються, а ось типу італійських немає. Вони більш дебеленькі, так як обов'язково готуються з борошна твердих сортів пшениці.

Так ось ці швидко зварені макарони (прискорюємося знову-таки за допомогою електро-чайника ...), ми прикрашаємо, додаючи смак. Що може бути:

  • шматочки смажених сосисок або ковбаси;
  • консервована кукурудза та горошок;
  • зелень;
  • підсмажене сало (якщо у вас це їдять);
  • шпинат;
  • відварені яйця і нарізані кубиками;
  • кубиками нарізаний сир ... ..

шматочки смажених сосисок або ковбаси;   консервована кукурудза та горошок;   зелень;   підсмажене сало (якщо у вас це їдять);   шпинат;   відварені яйця і нарізані кубиками;   кубиками нарізаний сир

Ви не бійтеся фантазувати. Адже улюблений салат Олів'є - це збіговисько продуктів кубиків. А макарони це завжди смачно. Не шкодуйте тільки в цьому випадку масло! Щоб страва була однорідним, всі ці продукти повинні подружитися: злегка пригасити їх у вершковому маслі або в оливковій. І цією сумішшю залийте макарони.

Макарони по флотськи

Всі знають як готувати, все чули, але не всі пам'ятають, але не всі пам'ятають що є таке шикарне блюдо яким можна нагодувати цілий флот.

Потрібен звичайно фарш і в ідеалі і яловичий і свинячий. Але особисто у мене в 5 хвилинах ходьби варто супермаркет Сільпо, в якому величезний відділ м'ясних виробів і кілька видів фаршу. Але якщо їсти м'ясо - на електром'ясорубці зробити фарш 5 хвилин. Фарш спочатку обсмажується, потім до нього додаються спеції і він з'єднується з готовими макаронами. Ось докладний опис (навіть з відео) процесу приготування макаронів по флотськи ( рецепт тут ).

Що головне в цій страві - не економити на фарші! Моряки любили м'ясо і дуже любили.

Капуста тушкована з куркумою

Чи не посміхайтеся і не спорті: овочі подають на гарнір, скрізь! Інша справа звичайно які овочі)))

Капуста за цим рецептом готується 5-7 хвилин. ЇЇ не потрібно довго вижарівать і потім довго гасити. Все швидко і смачно.

Все швидко і смачно

Секрет в куркумі! Коли ви нашаткувати капусту, викладаєте її на сковорідку з олією і прожарювати 2-3 хвилини під кришкою. потім соліть, додаєте спеції і куркуму! Капуста стає рудою і протушкувати її ще 3-5 хвилин, ви отримаєте смачну, що не розвалену, а альденте капусту. До неї можна подавати будь-яке м'ясо і будь-які ковбаси. Коштує це дуже дешево, так як капуста найдешевший овоч! На фото праворуч - готова капуста з куркумою, а рецепт капусти по посиланню .

Овочі на гарнір

Це дійсно просто і смачно. Але швидко це буде тільки в тому випадку, якщо це свіжозаморожені овочі. Свіжозаморожені овочі "містять воду", яка дасть швидке приготування. Зовсім не обов'язково мати такий набір вдома, все це продається в будь-якому супермаркеті. У мене взимку в морозилці завжди лежить 1-2 пакета набору овочів (дуже люблю азіатську суміш і китайську з проростками бамбука).

Булгур вариться швидко

Що таке булгур? Це крупа і з неї вариться каша. Сьогодні вона вже вільно продається і в магазинах і на ринку. Найближчий аналог з круп відомих у нас - це ячна крупа. Але схожість тільки віддалене. Булгур смачніше!

Самий распростарненний варіант приготування булгура - це з овочами. На Сході дуже люблять таке їсти))) І ну і звичайно мфи можемо запозичити у сусідів південних цей рецепти. Те що можна приготувати з булгура - дивіться в стати " Кольорові овочі і булгур рецепт з фото ".

Картопля в духовці з салом

Простіше страви просто немає. Але і смачніше теж! Це класика жанру. це люблять все. Це люблять навіть ті хто не любить сало. Вони виймають сало з запеченої картоплі і насолоджуються ароматної, соковитої, зі смаком підсмаженої свининки картопелькою.

Як готується - так найпростіше. Картоплю середніх розмірів (не маленьку) чистите, ріжете на 2 половинки. Трохи присолюють. Кладете між половинками смужку сала і завертаєте кожну картоплю у фольгу для випікання. Запікається близько години.

Але принадність ще в тому, що саме до такої картоплі підійдуть помідори і огірки просто нарізані або солоні з кладовочки ... Загалом - смачного!

Готуємо з лаваша

Чебуреки з лаваша

Лаваш це фактично і є тісто раскатанное, але вже готове, спечене. І цим потрібно користуватися. В принципі на Кавказі так і робили. Наприклад, знамените Лезгинську чуду завжди готувалося з лаваша, дуже ситне блюдо.

Чебуреки виходять дуже смачні. Лаваш нарізається на квадрати, а в нього вкладається фарш (як годиться з великою кількістю цибулі і "мокренький"). Обсмажуються швидко і точно так само швидко з'їдаються. Супер рецепт для швидкого вечері. До чебуреками ще можна салатик - і все ситі і задоволені. Докладний процес приготування можете подивитися на сайті. Рецепт називається "Несподівані чебуреки".

Млинці з лаваша

Ще жоден чоловік не встояв. Може чимось це блюдо нагадує на млинці фаршировані м'ясом, але за рахунок легкої хрустяшності лаваша - набагато екзотичніше.

В принципі чимось нагадує чебуреки з лаваша, але є 2 моменти які їх здорово відрізняють.

В принципі чимось нагадує чебуреки з лаваша, але є 2 моменти які їх здорово відрізняють

Пиріг з лаваша

Тут я звичайно злукавлю, якщо скажу, що дуже швидко. О першій годині ви звичайно не вкладетеся. Але сам процес підготовки займе хвилин 20 + 40 хвилин випікання. Продукти не екзотичні: фарш, сир, і звичайно лаваш.

Це дуже ситно, смачно і несподівано приємно! Якщо вас зацікавив цей рецепт, - шукайте його на сайті (він так і називається "пиріг з лаваша").

Якщо вас зацікавив цей рецепт, - шукайте його на сайті (він так і називається пиріг з лаваша)

Просмажений фарш загортається в лаваші і згортається трубочками. Потім ці трубочки укладаються в форму. Для соковитості потрібно залити соусом: сир, сметана (або майонез). Випікається в духовці хвилин 40.

готуємо м'ясо

Відбивна зі свинини

Це найпростіше і швидке з приготування м'ясо. Швидкість обсмаження досягається за рахунок того, що його відбивають. Набагато ситніше і смачніше буде відбивна попередньо обвалені в клярі (мука + яйце). У кляр добре додати спеції на свій смак (перець, трави).

М'ясо з'їдається швидко і багато, а так можна нагодувати меншою кількістю більшу кількість членів сім'ї.

бефстроганов

Це дуже популярна форма приготування яловичини, родом з Росії. Або як воно звучало історично - яловичина по-строгановськи, в честь графа Строганова. Іноземні гості перехопили цей рецепт і стали називати його Беф а ля Строганов (беф англійською це яловичина).

М'ясо нарізають шматочками і спочатку обсмажується на гарячій сковороді, потім тушкують небагато.

Щось смачненьке у вигляді закуски на вечерю

булочки фаршировані

Там де не треба возиться з тестом - завжди швидко. Щоб це блюдо було ще і красивим - купите саме такі булочки як на фото (із зернятками на капелюшку).

З булочок зрізаємо верхівку і виймаємо мякушек. Наповнюємо фаршем: смажені гриби з цибулею (не бійтеся побільше цибулі буде смачно).

Наповнюємо фаршем: смажені гриби з цибулею (не бійтеся побільше цибулі буде смачно)

Зверху трьом сир і в духовку хвилин на 15-20. Запах і смак чарівні.

Листкові палички з беконом

Блюдо звичайно дуже просте в приготуванні і швидке, але назвати його повноцінним вечерею звичайно складно. Це скоріше така собі родзинка зі звичайною гречаної каші або ще щось таке. А точніше це блюдо коли в родині багато чоловіків і вони постійно ляскають дверцятами холодильника, щоб подивитися щоб таке з'їсти.

Рецепт є на сайті!

Рецепт є на сайті

Для досконалої простоти, листкове тісто потрібно купити готове. Оскільки якщо тісто готувати - це вже не швидко і просто.

Листкове тісто розморожується і ріжеться на смужки. На кожну смужку викладається тонкий шар бекону (або сала). Смужка згортається спіраллю. Для блиску можна змастити збитим яйцом.Сверху посипається кунжутом або травами. Запікається в духовці хвилин 20.

печериці фаршировані

Рецепт просто шикарний. Приготування 5 хвилин (при наявності фаршу) + запікання 30 хвилин.

Капелюшки печериць відокремлюються і очищаються. потім наповнюємо їх фаршем (м'ясо + сіль + перець). На кожну капелюшок пів чайної ложки сметани (або майонезу). Укладаємо на деко і запікаємо хвилин 30.

Укладаємо на деко і запікаємо хвилин 30

Дуже смачно. Кожен з'їсть штук по 4-5 з задоволенням. Так що запікайте побільше. рецепт - печериці фарширований .

помідори фаршировані

Варіантів ніж начинити помідори - море. Найпростіша начинка і класична - це відварене яйце + тертий сир (або плавлений сирок) + майонез. Це якщо взимку з магазинних помідорів. А якщо влітку, так тут взагалі фантазія розбіглася - відварений рис із зеленню і спеціями, підсмажений фарш м'ясний і з зеленню, сир з приправами і сиром ... 10 видів начинок для помідор - ТУТ .

Важливо для фарширування відібрати помідори з щільною структурою, щоб не розвалилися.

На вечерю - на десерт

смажені банани

Звичайно це незвично. Звичайно!

Але ви б бачили як реагують діти, коли їм кажуть: а от смажені банани ... .Про!

Це смачно. Готується дуже просто. Банани нарізаються на шматочки середніх розмірів (тобто 1 банан на 3-4 частини). Потім мачає в борошно, потім в яйце, потім в панірувальні сухарі і в масло рослинне (у фритюр). 1-2 хвилини і готово. Звичайно це щоб побалувати і щоб здивувати.

На фото вже посмажені банани.

На фото вже посмажені банани

Торт без випічки

Основа цього тортика - вафельні коржі. Продаються в будь-якому супермаркеті.

Для начинки: 250 грам згущеного молока збиваємо з 200 г вершкового масла.

І нам потрібні сухофрукти. Я беру 3 види: родзинки, курагу і чорнослив.

Все пропускаємо через м'ясорубку, окремо кожен "сухофрукт". Тепер змащуємо коржі. Спочатку викладаємо не сильно великим шаром збиту згущене молоко, потім шар родзинок. На 2-й корж: згущене молоко і курага. На 3-й корж: згущене молоко + чорнослив. Чорнослив знімає зайву солодкість.

Дуже смачний тортик. дуже простенький і він стане хітом на вашій кухні.

Що це за соус?

Новости