Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що приготувати для себе

  1. Що з'їсти, щоб схуднути

Сьогодні поговоримо про те, як легко схуднути, використовуючи силу любові (любові до себе)? Внизу буде багато корисних і смачних картинок, так що рекомендую зберегти статтю, щоб настільки цінні підказки не загубилися. Яскраві ідеї я підгледіла в чарівному фотобанку depositphotos . Часто ходжу туди черпати натхнення і всім раджу, найулюбленіший сайт! І ще! Біля кожної картинки будуть посилання на наші статті з готовими рецептами (підбирала рецепти з тих, що є на сайті і вписуються в меню для здорового харчування). Зберігши лише одну цю статтю, ти отримаєш в користування цілий збірочку дієтичних рецептів, дуже зручно буде знайти все, що потрібно. Не сперечаюся, я витратила купу часу на додавання всіх цих посилань, але мені здається, це виправдано. Сама з радістю буду користуватися, разом з вами, дорогі читачки!

Привіт, любі жінки! ❤ Як думаєте, чому з віком багато з нас набирають вагу? Причина № 1 - харчування. На жаль, справа не тільки в тому, що хтось любить занадто жирну їжу або їсть булки з медом і маслом на ніч. Причина в тому, що наші жінки не навчені себе любити ... Для чоловіка приготувати який-небудь кулінарний вишукування - будь ласка, легко, а ось для себе, єдиною і неповторною, зібрати корисний обід на роботу, - складно. Чому так? Звичайно ж, причина в вихованні: ніхто не вчить жінок любити себе з дитинства, піклуватися про себе. Ніхто не пояснює, як це реалізувати на практиці.

Перестань наминати за сімейним столом вечорами картопляне спекотне, приготуй окрему страву для себе. Дієтичне, корисне! Як багато жінок скаржаться і виправдовуються: як тут схуднеш, сім'ю годувати треба, все з одного котла, як то кажуть ... Кинь. Це порожні слова. Я зібрала цілих 29 варіантів корисних страв, які легко і швидко приготує будь-яка жінка, яка мріє про ідеальну фігуру. Сподіваюся, ти оціниш їх по достоїнству. Пиши коментарі, буду вдячна!

Що з'їсти, щоб схуднути

  1. Варене яйце, шинка, авокадо, зелень і гарячий соус . Згодиться і для сніданку, і для обіду!
    Сьогодні поговоримо про те, як легко схуднути, використовуючи силу любові (любові до себе)
  2. Омлет із сиром , Зеленню і коріандром. Омлет робити навіть легше, ніж яєчню. Не забувай про це виграшному блюді!
  3. маленька піца з яйцем і овочами . Використовуй як основу для піци низькокалорійний лаваш, і нічого не доведеться піч.

    Викладай улюблені інгредієнти зверху на товстий або тонкий лаваш, поливай все томатним соусом, посипай сиром, відправляй в мікрохвильовку або в духовку ... І приготуйся до чудової ранкової піці!

  4. Коктейль з персиками , Бананами, горіхами, будь-якими ягодами ... Коктейль - повноцінне блюдо. А все, що потрібно для його приготування - молоко, фрукти і блендер!
  5. Тушковані кабачки або баклажани - виключно здорове блюдо. З італійськими спеціями і часником вони дуже смачні! Корисно для всіх, хто хоче схуднути. Плюс кабачків в тому, що вони готуються дуже швидко: досить 15 хвилин, і страва готова.
  6. Бутерброд з сиром, помідором і яйцем . Варіації цього перекусу нескінченні. Звичайно ж, хліб треба вибирати бездріжджовий, можна використовувати лаваш або піту, бородинський, тоді бутерброди не позначаться на фігурі. Також у нас була стаття з цікавими ідеями з приготування бутербродів БЕЗ хліба , Це диво, рекомендую!
  7. Бутерброд на сніданок можна обсмажити в яйці, буде ще смачніше! Я особисто хліб не їм, але люблю вірменський лаваш. Ось як можна зробити яєчню на сніданок суперкорисні: на подушці з авокадо, на лаваші, зі спеціями ... І готується така краса в хвилину.
  8. курка , Приготована з різними овочами . Варіантів не злічити!

    Ну хто сказав, що це складно? Куряче м'ясо готується дуже швидко, помісти курку, цибулю, моркву, кабачки, гриби, помідори в глибоку каструлю і туші зі спеціями.

  9. Авокадо, полуниця і шпинат - інгредієнти оригінального салату, який точно потрібно спробувати хоч якось. Але, звичайно ж, авокадо і полуниця не завжди нам доступні. Зате морквяний салат, яким я часто заміняю вечерю, доступний завжди ! Цьому салату я б дала медаль за дієтично і відмінний смак при всьому при цьому.
  10. Гриби, приготовані в вершковому маслі зі сметаною і сиром, або чудові гриби з баклажанами ... З часником ще смачніше!
  11. Болгарський перець, відварений з кукурудзою - це дуже смачно. Зроби салат з відвареного перцю і вареної кукурудзи, зрізаної з качана. Можна нафарширувати перець сумішшю з тушкованих овочів і кукурудзи, вийде супер! Кукурудзу можна приготувати в духовці , Теж шикарний варіант, дуже смачне дієтичне блюдо.
  12. Авокадо, фаршироване креветками. Відвари яйця, подрібни їх в блендері, щоб вийшов мус. Наповни серединку авокадо м'якоттю, змішаної з яйцем, додай креветки. Використовуй спеції і оливкове масло. Чудова страва! Варіант закуски більш простою і дешевою - фаршировані яйця ! Хто сказав, що готувати їх потрібно тільки до святкового столу?
  13. Салат з яблук, моркви і волоських горіхів. Смак дитинства, джерело цінних вітамінів! А ще обожнюю салати з пекінською капустою .
  14. Макарони з сиром і молочним соусом. досить відварити макарони , А там можна творити з ними всякі чудеса, використовуючи для спрощення завдань мікрохвильовку. Чому макарони я також сміливо відношу до дієтичної їжі? Тому що якщо вибирати правильні, з твердих сортів пшениці , Вони сприяють схудненню: доведено красунями-італійками.
  15. Курячі крильця - набагато краще, ніж фастфуд. Не обов'язково готувати їх в олії, є безліч різних, більш дієтичних варіантів !
  16. Стейк з яловичини з білим вином і оливками. Просто і вишукано!
  17. М'ясо по французьки . Пропоную тобі випробувати дієтичний варіант цього відомого кулінарного шедевра, ну дуже легко готується.
  18. Рис з овочевим асорті. Вари рис разом з нарізаними овочами, вийде дуже смачно! Ми публікували статтю про те, як зменшити калорійність рису: завдяки хитрому трюку рис вийде розсипчастим і безпечним для фігури .
  19. Креветки з часниковим соусом. Прекрасне джерело білка, варяться дуже швидко. Оригінальна заправка - гідна заміна жирного майонезу , Менше калорій, а смак куди вишуканіше ...
  20. Спагетті карбонара" . Італійська кухня допоможе зберегти стрункість, повір!
  21. морквяний торт - мій улюблений, самий низькокалорійний десерт. Але такий ніжний! Спробуйте.
  22. Сирний суп - це чарівно смачно! Люблю замінювати їм вечерю, суп відмінно насичує, що не перевантажує шлунок. Вранці прокидаюся з плоским животом!
  23. Вівсянка прекрасна в будь-який час дня, і на сніданок, і на обід. спробуй приготувати ледачу вівсянку : Її дуже зручно брати з собою на роботу. Чи не доведеться спокушати себе шкідливими перекушуваннями!
  24. Іноді десерт можна собі дозволити можна собі дозволити, але я раджу не купувати солодощі, а готувати їх самостійно. В магазинному мороженку багато шкідливих жирів, пальмової олії і занадто вже багато цукру. А ось домашнє ласощі - зовсім інша розмова, і у нас є рецепт, який отримав безліч позитивних відгуків від наших читачів!
  25. Млинці люблять все , Але назвати це блюдо дієтичним не повертається язик. А що, якщо приготувати млинці з кабачків? Їх навіть можна викласти в красивий овочевий шаруватий торт!
  26. Велике і швидке суші - варіант дієтичного вечері для всієї родини. Суші подобаються всім, при цьому вони є дієтичної їжею: якщо гарненько промити рис перед приготуванням і замочити його, навіть калорійність рису зменшиться.
  27. суші можна зробити зовсім нетрадиційні, з м'яса і сиру. Але смачні вони надзвичайно! Прекрасний ситний обід.
  28. Не забувай про фрукти! З будь-яких фруктів можна приготувати салат , Це дуже корисна і легка їжа.
  29. Порадуй себе десертом, навіть якщо ти на дієті! Яблучний штрудель - просте і низькокалорійні ласощі.

Не лінуйся готувати для себе коханої, будь ласка! Обіймаємо?

Автор статті

Редакція «Так Просто!»

Це справжня творча лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких фахівець в своїй справі, об'єднаних спільною метою: допомагати людям. Ми створюємо матеріали, якими дійсно варто ділитися, а джерелом невичерпного натхнення служать для нас улюблені читачі!

Чому так?
Ну хто сказав, що це складно?
Хто сказав, що готувати їх потрібно тільки до святкового столу?
Чому макарони я також сміливо відношу до дієтичної їжі?
А що, якщо приготувати млинці з кабачків?
Обіймаємо?

Новости