Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Рада по швидкому приготуванню смачної вечері

Кінець робочого дня ... Знову проблема: що приготувати на вечерю? Може бути, бутерброди? А, може, смачні салати з простих продуктів ... Або що-небудь повкуснее? ..

Сучасний прискорений темп позначається абсолютно на всіх сферах нашого життя. Ось і не вистачає часу почитати улюблений журнал, подивитися цікаву телепередачу, сходити в кіно, посидіти в компанії друзів. На жаль, дуже часто такий шалений ритм, який диктує нам сучасна епоха новітніх інформаційних технологій, позначається на нашому харчуванні. Все частіше ми вдаємося до використання напівфабрикатів, швидких супів і незрозумілих пакетиків з сухими сумішами, з яких якимось дивом за допомогою окропу і пари хвилин очікувань, на нашому столі з'являються ті чи інші страви. Будинок Рад рекомендує проявити фантазію в кулінарній справі і приділити зовсім трохи часу кухонним справах, щоб пригостити свою родину і себе улюблених смачним і корисним вечерею.


ШАУРМА

Отже, повертаючись з улюбленої роботи, на який ми часом так викладаємось, що сил практично не залишається, прекрасній половині людства потрібно зробити, як мінімум, ще один маленький подвиг - приготувати вечерю. Давайте спробуємо підійти до цього процесу творчо. Думаю, багато полюбили шаурму, яку можна купити практично на кожному кроці, але мало хто наважується на таку покупку, причини бувають різні. Тим часом, її легко приготувати самим. Для цього потрібно дрібно порізати капусту, потерти моркву і огірочок, порізати варену ковбасу кубиками і заправити майонезом і кетчупом, за смаком можна посолити. Лаваш розрізається на дві половинки, і в кожну закладається такий салатик. Тепер дві хвилини даємо потомитися в мікрохвильовці, і блюдо «пальчики оближеш» готове.


глиняні горщики

Наступне блюдо готуватися довше, але воно таке смачне, що час окупитися з лишком! Спочатку відварюємо картоплю в мундирі. Як тільки вона буде готова, очищаємо, розрізаємо на дрібні шматочки. Тепер нам знадобляться два (або більше) глиняних горщика. Дно змащуємо майонезом і укладаємо картоплю, зверху посипаємо спеціями, травами, можна покласти консервовані печериці або шматочки овочів, і знову покриваємо майонезом. Залишилося поставити горщики в духовку і почекати 20-30 хвилин. А поки печеться картопля, можна приготувати наступний блюдо.Подробнее про рецепт спекотного в горщику


М'ЯСО ПО ФРАНЦУЗЬКИ

Воістину м'ясо по-французьки міцно ужілось російською столі! Напевно, хоча б один раз, але кожна господиня готувала це дивовижне ласощі. Щоб процес запікання в духовці просувався швидше, потрібно взяти не сиру, а вже варену картоплю. М'ясо ріжемо на дрібні кубики, перемішуємо в майонезі зі спеціями і укладаємо на змащений олією лист. Далі йде шар з нарізаною тонкими скибочками картоплі, який теж покривається майонезом. Зверху посипаємо тертим сиром і трохи додаємо все того ж майонезу, щоб сир не підгорів. Тепер залишилося поставити в духовку і почекати хвилин ... Мабуть, зовсім небагато, а про те, що страва готова, сповістить приємний аромат з духовки.


ДЛЯ ЧОЛОВІКА

Рідкісний чоловік з прохолодою поставиться до м'ясної страви. Тим часом, м'ясо приготувати дуже легко і дуже швидко. Весь секрет у нарізці: чим тонше і менше шматочки, тим швидше вони приготуються. Нарізаємо довгими тонкими смужками свинину чи яловичину, заважаємо в глибокій тарілці з майонезом і приправами. Тепер залишилося викласти ці шматочки на деко або розмістити на сковороді і поставити на середній вогонь. Щоб шматочки не пригоріли і залишилися соковитими, потрібно їх часто помішувати і при необхідності заливати кип'яченою водою. Готове м'ясо непогано було б посипати свіжою зеленню, на гарячих скибочках вона поширить наіпріятнейшій аромат.


ПАСТА РОСІЙСЬКОЮ

Звичайно, паста голосно сказано, тому що мова піде про простих маленьких макаронах і тонкої локшини, які варяться від сили хвилин 10. Далі разжаріваем їх на сковороді, додавши вершкового масла і пару-трійку сосисок, дрібно порізаних на кружечки. Замість сосисок відмінно підійде ковбаса, а можна додати фарш. Натираємо сир, а ще краще, нарізаємо шматочками і теж додаємо в лапшічку. Виходить дуже ситно і смачно.


СМАЖЕНА КАРТОПЛЯ

Приготувати картоплю теж можна дуже оригінально. Для цього смажимо її як зазвичай, а в кінці смаження додаємо тертий часник, морква і сир. Виходить дуже смачно, якщо в картоплю додати тушонку.


ГРЕЧАНІ ХИТРОЩІ

До речі, тушонка також добре йде з гречаною кашею. А щоб швидко зварити гречку, на ніч її потрібно залити водою. Існує ще один дуже цікавий спосіб приготування гречки. Беремо гречку, кладемо в термос потрібну кількість, додаємо сіль-цукор за смаком і заливаємо окропом, закриваємо кришкою і залишаємо до ранку. Таким чином, каша на сніданок готова, або на вечерю, якщо те ж саме зробити вранці.

Таким чином, щоб швидко і без зайвого клопоту приготувати смачну вечерю, нам потрібно мати під рукою кілька основних інгредієнтів: картопля, яйця, м'ясо, сир, морква, локшина, гречана каша, ковбаса, масло (вершкове масло і соняшникова), майонез і спеції. Як правило, вони є постійними жителями наших холодильників, а тушонку, гриби, часник і багато іншого ми купуємо час від часу. Звичайно, страви з великою кількістю майонезу не підійдуть для щоденного приготування, особливо для тих, хто стежить за своєю вагою, але як чарівні палички два-три рази на тиждень вони помітно виручать будь-яку господарку.


солянка

Солянки відрізняються гострим смаком і високою пікантність. Найчастіше солянки служать одночасно і першим і другим блюдом. Зрівнятися з ними за поживністю можуть хіба що деякі страви східної кухні: харчо, пити, шурпа. За технологією приготування розрізняють солянки рідкі і густі.


Рецепт, як дуже швидко приготувати рибу на вечерю

Рецепт хороший для повсякденного і святкової трапези. Швидкість приготування зовсім не означає погіршення смакових якостей запеченої риби! Рекомендую! А, щоб ще швидше було, то купуйте в магазині рибне філе риби без кісток. Наприклад, філе морського мови. Разморозьте його в мікрохвильовці і в духовку ...


У літній період дуже швидко можна приготувати окрошку на вечерю. Всі тонкощі окрошки на кефірі. І, звичайно ж, літо дарує нам багато свіжих овочів, страви з яких смачні і корисні. Пропонуємо вашій увазі статтю: Що приготувати на вечерю швидко і смачно. Смачного!

джерело

Знову проблема: що приготувати на вечерю?
Може бути, бутерброди?
Або що-небудь повкуснее?

Новости