Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поїздка в Париж в пошуках кращих макарун

24.03.2014

Відправившись в Париж, я поставила перед собою дуже важку задачу: знайти кращі макаруни міста. Я розуміла, що місія буде не простий: куштування макарун відгукнеться на моєму гаманці і стегнах, але чому не пожертвуєш заради істини! Отже, захопивши туристичний довідник, надівши зручні шорти і широку майку, і прихопивши з собою пляшку води, я вирушила в пошуки паризьких макарун.

Отже, захопивши туристичний довідник, надівши зручні шорти і широку майку, і прихопивши з собою пляшку води, я вирушила в пошуки паризьких макарун


За легендою, мигдальне печиво «макарун» були придумані в кафе Ladurée на початку 20 століття, завдяки ідеї внука Ладюре, П'єра Дефонтена, саме він вперше склеїв кремом дві печінки. Тісто для 2 зовнішніх дисків схоже на безе і зроблено на базі мигдальної муки, яєчного білка і цукрової пудри, а традиційна начинка - це крем-ганаш (суміш крему і шоколаду), але зараз можна знайти деякі варіанти з мармеладом і навіть солоні варіанти. Однак головна особливість макарун яке приємно радує око, це різноманітність кольорів. Кожен колір відповідає різному смаку, ви можете знайти від класичного смаки малини, полуниці, кави, горіхів, фіташек, шоколаду, а також незвичайні аромати, такі як зелений чай, лічі і троянда.
В даний час бренд Ladurée відомий у всьому світі, тому, я, звичайно, почала моя подорож в кондитерській La Durée. Тут панує та сама паризька атмосфера, яка притягує туристів зі всього світу. Серед чотирьох кондитерських Ладюре в Парижі - найперша на Rue Royale є символом франц вузького стилю життя. До речі, це був перший громадський заклад, куди жінки могли піти без супроводу чоловіків!
Після тестування 12 різних кафе, чесно скажу, я думала не зможу більше бачити макаруни, але я залишилося цілком задоволена результатом. Ось мої три фаворити:

Ось мої три фаворити:


Pierre Herme: смачний крем, легкі і гладкі безе і широкий вибір дивовижних смаків, від полуниці до васабі, від малини до спаржі і оливкового масла. Тут ви побачите самі незвичайні смакові поєднання, які не залишать вас байдужими. Саме ця кондитерська придумала "le jour du macaron" - день Макарона - який святкується щороку на 20 березня, коли кожен гість може отримати безкоштовний торт, зробивши благодійну пожертву для Federation des Maladies Orphelines. Ви знайдете кілька кондитерських цієї марки,, мені найбільше сподобалася в Ле Маре на вулиці Rue Sainte Croix de la Bretonnerie, 18.
Pierre Herme: смачний крем, легкі і гладкі безе і широкий вибір дивовижних смаків, від полуниці до васабі, від малини до спаржі і оливкового масла
Pain de Sucre: ще одне місце, якщо ви хочете спробувати нетрадиційні макаруни. У цій пекарні пропонується враіант Krac Krac, який відрізняється більш овальною формою і деякими маєтками рецепта, які, звичайно зберігаються в таємниці. Мені особливо сподобалися печінки зі смаком вишні і фісташка, але будьте готові постояти в черзі, так як в цій кондитерській завжди дуже багато відвідувачів. Ви знайдете її на Rue Rambuteau, 14, в районі Ле Маре.

Gérard Mulot: це інше місце, де можна скуштувати традиційні макарони, печиво кондитера Джерарда дуже хрустке і солодше звичайного, деякі мають фруктову або шоколадну глазур
Gérard Mulot: це інше місце, де можна скуштувати традиційні макарони, печиво кондитера Джерарда дуже хрустке і солодше звичайного, деякі мають фруктову або шоколадну глазур. Ми пропонуємо вам спробувати магазин на Рue de Seine, 76 в області Сен-Жермен.
Зробивши аналіз кондитерських в Парижі, я прийшла до висновку, що це не просте, але на диво смачне заняття. Але пам'ятайте, що для того, щоб не залишити дірки в гаманці, зупиняйтеся в ПАРИЖКОМ хостелах , Це більш дешева і зручна альтернатива готелям міста. Ну а для того, щоб не повернутися додому з 2-3 зайвими кілограмами, радимо купувати макаруни в подарунок і просто брати з собою: воно легко зберігаються і будуть радувати вас своїм смаком і квітами ще довгий час!

Новости