Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що у Медведєва на шиї: символ влади або просто прикраса

Президент Росії Дмитро Медведєв зміг спантеличити користувачів Інтернету, які вже тиждень ворожать, що носить глава держави на шиї.

Прикраса помітно на фотографіях, з роблених агентством "ІТАР-ТАСС" під час візиту Дмитра Медведєва в Монголію.

"На шиї щось на зразок молодіжного, вибачте на слові, шнурка, н На шиї щось на зразок молодіжного, вибачте на слові, шнурка, н   е ланцюжка, а я навіть не знаю, як назвати е ланцюжка, а я навіть не знаю, як назвати? "- задається питанням блогер aleeleea .

"Це золота пластина" пайцза або тамга "-" друк ". Символ влади, Що у Медведєва на шиї: символ влади або просто прикраса введений Чингисханом. При Чингісхана знаком чиновника першого рангу була золота пластина з головою тигра; на ній містилася ієрогліфічний напис: "Священний Декрет Тьєн-це (" Даного небом ") імператора Чингиса. Нехай справи вершаться з волі його ", - припускає sl-lopatnikov .

блогер mithomanka вказує, що це прикраса схоже на вироби компанії Taormina.

Є і більш уїдливі припущення автора angelbes : "Відразу згадав 1985 рік, групу" Модерн Токінг "та її соліста Томаса Андерса, який теж носив на шиї фіговіна типу як у Медведєва, і на тій фіговіна було написано" Nora ". Чи не нора, а саме Нора - з наголосом на першому складі. Це так тодішню дружину Томаса звали - Нора! І треба ж - мені тут же повідомили, що на фіговіна у Медведєва теж напис є: "Вова"! "

Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter

Новости