Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аптечна косметика Vichy - у чому її секрет

  1. Історія компанії Vichy
  2. чому Vichy
  3. Кращі продукти фірми Vichy
  4. Цікаві факти про косметику Vichy
  5. Де купити Vichy

Шкіра - не просто оболонка, це орган, що відображає стан внутрішнього середовища організму

Vichy (Віші) - це найбільша французька косметична компанія, що випускає широкий асортимент лікувальної косметики на основі термальної води. Vichy по праву вважається однією з перших компаній, яка успішно об'єднала сфери краси і здоров'я, що найкращим чином втілилося в якісних і працюють продуктах, які завоювали визнання у багатьох покупців. Пропонуємо вам познайомитися з історією та продукцією фірми Віші.

Історія компанії Vichy

Поява компанії Віші це результат вдалого симбіозу медицини і підприємництва - в 1931 році доктор Проспер Аллер об'єднав зусилля з підприємцем Жоржем Герен і разом вони створили Дерматологічне Гігієнічний Спільнота основною метою якого було ретельне вивчення цілющих властивостей термальних вод містечка під назвою Віші. Особливість термальних вод полягала в незвичайному складі багатому численними корисними елементами: натрієм, кальцієм, кремнієм, залізом і іншими речовинами.

У 1955 гігантський концерн L'Oreal зауважує потенціал поки ще молодий, але стрімко розвивається марки Vichy і робить фірмі пропозицію - стати частиною імперії. Vichy приймає пропозицію і приєднується до вже існуючої лінійці брендів L'Oreal. З цього моменту Vichy починає продаватися в аптеках і позиціонується як лікувальна косметика.

Уже в кінці 1970-х років у компанії Віші було більше 10 європейських представництв. Зараз у фірми понад 60 філій у багатьох країнах світу.

У 1990 Vichy назвали найкращим косметичним брендом з революційно новим підходом до створення косметики з лікувальними властивостями.

чому Vichy

Назва фірми Віші походить від імені невеликого французького містечка. Віші - це місто-курорт, розташований на відстані 200 км від Парижа і він споконвіку славиться термальними і мінеральними джерелами.

Раніше містечко облюбували римляни і вони називали його Vicus Calidas, що в перекладі означає "Селище у теплих вод". При Генріху IV місце отримало свою теперішню назву - Віші - і перетворилося в королівську резиденцію з палацами, садами і парками. У курорту хороша інфраструктура - тут є власний оперний театр, іподром і маленький аеродром. Однак головне багатство Віші - це термальні джерела, вода яких омолоджує шкіру і успішно допомагає при різних шкірних захворюваннях і навіть слабких опіках.

Однак головне багатство Віші - це термальні джерела, вода яких омолоджує шкіру і успішно допомагає при різних шкірних захворюваннях і навіть слабких опіках

Свого часу про цілющі властивості термальних вод в селищі Віші тепло відгукувалася Маргарита Наваррська і вона стверджувала, що при регулярному використанні тутешня вода покращує колір обличчя і прибирає дрібні зморшки.

Ще з часів створення компанії засновники Віші використовують в косметології термальну воду з джерела Lucas, це правило залишилося незмінним і по сьогоднішній день.

В даний момент гамма продуктів Віші велика і різноманітна, компанія випускає засоби для особи, тіла і волосся, для жінок і чоловіків, декоративну косметику, а також має власну лінію до і після засмаги.

Кращі продукти фірми Vichy

Термальна вода

Термальна вода - це культовий продукт компанії Віші, універсальний засіб, яке має бути в косметичці кожної дівчини. У термальної води багато призначень, вона і зволожує, і закріплює макіяж, і освіжає шкіру.

У термальної води багато призначень, вона і зволожує, і закріплює макіяж, і освіжає шкіру

Тональний крем Vichy Aera Teint

Віші добре зарекомендувала себе в плані лікування проблемної шкіри і тональний крем Aera Teint відноситься до тих засобів, які можна без побоювань використовувати навіть власницям шкіри з висипаннями.

Зволожуючий крем Aqualia Thermal

Aqualia Thermal - це перший зволожуючий крем з високим вмістом термальної води і він був створений фірмою Віші ще в 1975 році. На сьогоднішній день АКВАЛЬОН Термаль - це ціла серія продуктів, яка користується популярністю у любителів легких і добре зволожуючих текстур.

На сьогоднішній день АКВАЛЬОН Термаль - це ціла серія продуктів, яка користується популярністю у любителів легких і добре зволожуючих текстур

Цікаві факти про косметику Vichy

В основі більшості засобів компанії Віші лежить термальна вода, склад якої неможливо відтворити в лабораторних умовах, і вона містить більше 15-ти мінеральних речовин. Косметика з вмістом термальної води заспокоює шкіру і підвищує її захисні властивості.

Як правило, продукція фірми продається тільки в аптеках.

Як правило, продукція фірми продається тільки в аптеках

На сайті компанії Віші можна пройти безкоштовну діагностику шкіри і дізнатися все про її поточний стан, а також підібрати необхідні для догляду продукти.

Де купити Vichy

Продукція фірми Віші продається як аптеках, так і онлайн, в разі покупки через інтернет косметика обійдеться вам дешевше. Також не забудьте про знижки, акції і промокодом від порталу ПромКод.ру

Новости