Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найскандальніші кліпи групи "Вінтаж"

Анна Плетньова, солістка групи «Вінтаж», не раз була названа однією з найсексуальніших жінок Росії. Її відверті фото і провокаційні наряди розбурхують чоловічу свідомість не один рік. И 21 серпня їй виповнюється 36 років! Вона є популярною виконавицею, автором багатьох композицій, фотомоделлю, люблячою дружиною і мамою трьох дітей. Ось це активна життєва позиція! Її творчість не раз викликало дивну реакцію, їй приписували безліч скандалів, і поведінка її викликало критику з боку. Одне було незмінно - її творчість викликала інтерес. Завдяки чому: відвертості нарядів, вокальним даним або яскравого відеоряду - відповісти складно. Головне - це резонанс і обговорення.

Але ж починала Анна свою кар'єру в групі «Ліцей»
Але ж починала Анна свою кар'єру в групі «Ліцей». В образі добропорядної дівчата вона пробула з 1997 по 2005 рік. Прийшла в колектив відразу після відходу Олени Перовою, а потім і організувала власну групу «Вінтаж» з одним з колишніх учасників групи «Амега» (де теж працювала Перова) Олексієм Романовим. Ми пропонуємо згадати найскандальніші кліпи колективу Анни Плетньової «Вінтаж».


«Погана дівчинка» - цей сингл група «Вінтаж» записала з Оленою Кориковой. З'явившись в ротації навесні 2008 року, вже в червні він займає 3 місце в офіційному радіочарті Росії TopHit 100. Кліп на пісню постійно демонструється на ТБ, що сприяє зростанню популярності колективу. Провокація і відвертість нарядів виконавиць зробили кліп видовищним і самим ротується за 2008 рік. На церемонії нагородження MTV Russia Music Awards 2008 колектив забирає свою заслужену нагороду.


«Єва» - композиція була написана за згодою авторів пісні «Біжи від мене» групи Гості з Майбутнього. Юрій Усачов з легкістю погодився, але ось Єву Польну довелося вмовляти - їй не подобалося, що минув, і сама задумка в пісні. У підсумку вона погодилася на образ Плетньової-фанатки в кліпі. Після цієї роботи співачку стали звинувачувати в нетрадиційній сексуальній орієнтації, зайвої відвертості. Але критики сприйняли кліп позитивно, відзначивши її в першій десятці провідних чартів. Журнал «Афіша» включив композицію в список кращих за останні 10 років, пісня посіла 3-й рядок в «Топ 100 композицій 2009» порталу MUZ.RU. Композиція отримала нагороду «Пісня року».


«Роман» - електро-поп композиція, записана групою «Вінтаж» в «запальною» манері. Розкрито тема любові жінки до якогось Роману. Відразу після виходу пісні та кліпу заговорили про те, що це присвята відомому бізнесмену Роману Абрамовичу. Крім того, «Вінтаж» звинувачували в плагіаті на композицію Леді Гаги "Alejandro", але в цілому сингл отримав позитивні відгуки критиків. У 2011 році композиція була удостоєна нагороди «Золотий грамофон».

21 серпня 2013, 00:35

Новости