Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Винні тури в Греції: куди відправитися любителю напою?

На нашому сайті представлені не тільки типові пляжні тури. Також ви можете купити винні тури в Грецію тут . Адже південні країни, як ніщо інше, приваблюють туристів не тільки завдяки своїм мальовничим пляжам, але також і гастрономічним особливостям. Також це територія зростання багатих виноградників. У зв'язку з цим винні тури набувають величезну популярність. Це не тільки весело і смачно, але також допомагає доторкнутися до гастрономічної культури країни, так би мовити, спробувати її на смак. Найбільш популярними місцями для винних турів по праву вважаються Франція, Грузія і Італія, а також Греція. Остання є місцем, де вино виробляють буквально всюди, навіть на маленьких островах. Тому тут ви зможете знайти величезну кількість різних сортів і смакових відтінків цього напою. При цьому ви зможете зустріти як сорти, які поширені по всій земній кулі, так і ті, які можна зустріти тільки в тій чи іншій точці Греції. Як правило, це домашні вина, які можна покуштувати тільки під час екскурсії. Таке вино ви не зможете замовити ні в одному грецькому ресторані. І все це ми зможете спробувати на смак під час винних турів, про особливості яких ми розповімо вам в цій статті.

тут

Для початку потрібно побудувати маршрут для відпочинку в Греції. Відмінною початковою точкою для винного подорожі стане Пелопоннес. Тут знаходиться найбільше виробництво вина в Греції і хоча б один з спробував вами сортів явно не залишить вас байдужим. Після того, як ви відчули багатий смак напою в Пелопоннесі, можете рухатися далі. Тут напрямки можуть варіюватися: Коринф, Аркадія або Еліда - вибір явно за вами. Все залежить від того, які сорти винограду ви віддаєте перевагу, оскільки в даних регіонах їх безліч і для кожної місцевості характерний свій ключовий сорт. Також ви можете взяти екскурсію до місцевих поселення: Зевголатіо, Мантінєє, Тріполі і багато інших. Зверніть увагу на те, що Немея займає лідируючі позиції по виробництву вина в Греції, і напій даної місцевості був оцінений багатьма любителями.

Не варто забувати про Північної Греції, тим більше що тут існує більше сорока винних садиб, які ви зможете відвідати і насолодитися смаком приголомшливого напою. Екскурсії будуються відповідно до ваших уподобань. Ви зможете відвідати ресторани, підвали, таверни, приїхавши по гарячому туру в Грецію. Всі вони пропонують різноманітне вино на будь-який смак. Також не варто залишати без уваги місто Салоніки, адже, якщо пощастить, ви зможете стати свідком і дегустатором на конкурсі вин, який проходить тут щороку. Ви можете замовити екскурсію в Товаристві грецьких вин, зв'язавшись з ними по офіційному сайту.

Аттика - ще одне популярне місце серед всіх винних гурманів. Справа в тому, що тут також знаходиться союз вин, який регулярно проводить дегустації та екскурсії, завдяки яким ви не тільки зможете спробувати вино, але також вивчити історію, способи і особливості його виробництва.

Обов'язково відвідайте по палаючої путівкою до Греції острова - невелика територія не заважає їм робити одні з найсмачніших вин в Греції. В основному це вина домашнього виробництва, але тим цікавіше - адже, як правило, кожна сім'я має свій унікальний рецепт, який допомагає домогтися смаку, який не сплутаєш ні з чим.

Знаменитий острів Крит - це не тільки популярний курорт, але також і столиця по виробництву вина серед усіх грецьких островів. А винні маєтку в Іракліоні оцінені як найбільші в Греції. Ще один популярний винний острів - це Санторіні, де регулярно проводяться винні тури, які є чи не основною розвагою туристів.

Новости