Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Монако. Готелі Монако. Ціни. Туроператор по Франції

  1. Проживання в Монако + паспорт Монако

Монако - королівство азарту, удачі і розваг

Ось вже де можна пішки обійти всю державу, так це в Монако, площа якого становить всього 2 км.

Відомо, що перші люди - фінікійці - на землях сучасного Монако з'явилися ще в Х столітті, а колонія Генуезької республіки 1215 року дала початок сучасної історії князівства. У 1297 році громадянська війна призвела до влади Франческо Грімальді, чий рід і понині керує своєю маленькою вотчиною, незважаючи на анексію Францією в 1789 році.

Монако сьогодні - це райський куточок, громадяни якого не платять ніяких податків! Чи не правда, казкове щастя стати громадянином Монако ?! Але процес цей дуже непростий, так що набагато простіше стати гостем цього князівства, замовивши в «ДВМ» тур в Монако.

Від Монако очікують високих цін абсолютно на все, як-не-як столиця всіх мирських задоволень. Насправді ж справи йдуть куди більш райдужні, і ми пропонуємо вам в цьому переконатися. Особливо в міжсезоння ціни на тури в Монако приємно вас здивують, за це співробітники компанії «ДВМ-тур» можуть поручитися.

Пам'ятаєте дитячу пісеньку про день народження і чарівника в блакитному вертольоті? П'ятсот ескімо небезпечні для здоров'я, а ось вертоліт ми вам запропонувати готові. Той, чия поїздка в Монако доведеться на день його народження, може розраховувати на серйозну знижку на вертолітний трансфер, скажімо, з Ніцци. А деякі тури в Монако включають політ на вертольоті взагалі безкоштовно! Скажіть, хіба ви, наспівуючи цю пісеньку в дитинстві, могли мріяти або навіть собі уявити, що ви можете ось так запросто політати в вертольоті? Ви навіть не уявляєте, наскільки приємно відчувати себе чарівниками!

Проживання в Монако

3-9 ночей, заїзди кожен день,
Паспорт Монако в подарунок

від 230 €

Поїздка в Монако

3-9 ночей, заїзди кожен день
Паспорт Монако в подарунок
Переліт а / к Аерофлот

від 508 €



Проживання в Монако + паспорт Монако

При бронюванні проживання в наступних готелях Вам надається «Паспорт Монако» *:

Hotel Hermitage Monte-Carlo 5 *
Hotel De Paris Monte-Carlo 5 *
Monte Carlo Beach 5 *
Monte-Carlo Bay Hotel & Resort 4 *
Metropole 5 *
Le Meridien Beach Plaza 4 *
Fairmont Monte Carlo 4 *
Columbus 4 *
Hotel Port Palace 4 *

* Паспорт надається:
- при бронюванні проживання в одній із вищевказаних готелів від 2 ночей в період з 01.01.19 по 31.03.19 і з 01.11.19 по 31.12.19

- при бронюванні проживання в одній із вищевказаних готелів від 3 ночей в період з 01.04.19 по 30.06.19 і з 01.09.19 по 31.10.19

- при бронюванні проживання в одній із вищевказаних готелів від 5 ночей в період з 01.07.19 по 31.08.19

ПАСПОРТ МОНАКО дає право на:

  • Безкоштовний трансфер на вертольоті Monacair (1 безкоштовний трансфер на людину) регулярним рейсом з Ніцци в Монако або з Монако в Ніццу (на вибір клієнта) з 01.01.19, крім закритих дат: 01.01.19, 23.05.19 - 27.05.19, 25.12 .19. Польоти можливі при сприятливих погодних умовах в період денної освітленості.
  • Можливість раннього заїзду в готель і пізнього виїзду (за наявності місць), індивідуальне обслуговування в готелі, VIP Welcome, вітальний коктейль або подарунок при проживанні в одному з перерахованих готелів: Hotel de Paris, Hôtel Hermitage, Monte Carlo Bay Hotel & Resort, Monte- Carlo Beach Hotel, Hôtel Métropole Palace Monte-Carlo, Fairmont Monte Carlo, Le Méridien Beach Plaza, Hôtel Columbus
  • Безкоштовний вхід в музеї і галереї Князівства: колекція старовинних автомобілів князя Монако, відвідування великих залів княжого палацу; Музей антропології - сад екзотичних рослин і грот; Зоологічний сад; Історичний архів Князівства; Військово-морський музей; Музей філателії та нумізматики; картинні галереї Національного Музею Монако - Villa Sauber і Villa Paloma; стадіону Louis II, Океанографічний Музей і Акваріум та інші.

Для індивідуальних замовлень до 8 осіб.

Проживання в готелях:

Монако - королівство азарту, удачі і розваг   Ось вже де можна пішки обійти всю державу, так це в Монако, площа якого становить всього 2 км

Monte-Carlo Bay 4 * + кращий готель 4 * в Монако, який входить до групи SBM, що належить Князю Монако Альберта II
397 € за чол. на 3 ночі в 2-х місному номері Superior City View.
(Проживання, харчування - сніданки, мед.страховка, паспорт Монако)

страховка, паспорт Монако)

Hermitage 5 * один з кращих готелів 5 * в Монако, який входить до групи SBM.
538 € за чол. на 3 ночі в 2х місному номері Superior City View.
(Проживання, харчування - сніданки, мед.страховка, паспорт Монако)

При проживанні в готелі Hermitage 5 * Вам надається доступ до СПА центру Thermes Marins Monte-Carlo - один з кращих оздоровчих центрів Європи, що включає басейн з морською водою і підводним масажем.

Також допускається розміщення в будь-якому готелі Монако за запитом.
Вартість авіаперельоту Москва-Ніцца-Москва а / к Аерофлот від 310 Євро з людини.
Можливо бронювання тільки проживання або туру з авіаперельотом до Ніцци (а / к Аерофлот)

Князівство Монако - це громадський пляж Larvotto з білосніжним піском і чотири райони, один з яких вважається своєрідною столицею (Монте-Карло), інший - історичним центром (Монако-Вілль), третій - діловим (Ла-Кондамин) і четвертий - ПРОМЦЕНТР (Фонвьей ).

Трепетне ставлення до старовини своєї землі в Монако-Віллі, закритому для поселення іноземців, виключає можливість стати мешканцем в цій частині князівства, скільки б грошей і титулів не було у охочого. Тому, може бути, на кожному кроці тут краса і велична історія, збережена вдячними нащадками.

У цьому районі - Княжий палац-резиденція правлячої династії Грімальді, яка протягом семи століть займає цю будівлю, що не потрапило під спокуса барочного декору, як багато замків Франції в XVIII столітті. Тут і Палацова площа зі щоденною церемонією зміни почесної варти, музеї Наполеона і воскових фігур сімейства Грімальді, Кафедральний собор і каплиця Милосердя Божого.

Не можна обійти увагою і сьогодення підводне царство в Океанографічному музеї і дивовижної краси Сади Святого Мартіна на березі моря, що розкинулися по обидва боки від музею. Витіюваті стежки, садові доріжки, альтанки, статуї і фонтани створюють атмосферу казкового блаженства і гармонії.

Район Монте-Карло повністю відданий у владу азартних розваг, дискотек, танців і веселощів. Найстаріше в Європі гральний заклад з оперним залом і кабаре пропонує безліч варіантів відпочинку, ресторани і кафе - вибір страв середземноморської та європейської кухонь, дискотеки і клуби - запальні танці та вечірки для молоді. Прихильникам же спокою і тиші всі умови створені в Японському саду на узбережжі, де панує тиша і заспокоєння, хоч і в самому серці «європейського Лас-Вегаса»!

Прихильникам же спокою і тиші всі умови створені в Японському саду на узбережжі, де панує тиша і заспокоєння, хоч і в самому серці «європейського Лас-Вегаса»

У діловому Ла-Кондамин головна визначна пам'ятка - Рю-Прінсесс-Каролін з безліччю бутиків, ресторанів і кафе, екзотичним парком і ринком. Ось вже де будь-який гаманець відчутно «схудне» - шопінг в Монако обійдеться дорожче, ніж у Франції чи Італії, так що розраховуйте свій бюджет.

У промисловому районі Фонвьей, як не дивно, для туристів теж чимало цікавого. У Музеї старовинних автомобілів принца Реньє III представлена ​​приватна колекція з понад 100 машин, в Морському музеї - копії знаменитих кораблів, є зоологічний сад, парк і стадіон Луї II, на якому проходить суперкубок УЄФА.

Крім перерахованого вище різноманіття туристичних благ і ваблять розваг, в князівстві круглий рік відбуваються міжнародні спортивні, розважальні та культурні заходи: в січні - Міжнародний цирковий фестиваль, в лютому - авторалі «Монте-Карло», в березні - фокусники з усього світу демонструють в Монако своє майстерність на фестивалі ілюзіоністів, в квітні - дві події - Весняний фестиваль мистецтв і фестиваль сучасної скульптури, в травні - Гран-прі «Формули-1», Всесвітній фестиваль музики і Міжнародний конкурс коль оводів, влітку - фестиваль феєрверків та багато іншого!

Основним видом транспорту в князівстві, крім таксі та велосипеда, є автобус. У тому числі екскурсійний, з відкритим верхом, який за годину об'їжджає пам'ятки міста, серед яких не тільки казино, але і Княжий палац, Океанографічний музей, побудований в 1880 році ринок Монте-Карло з ліфтами і ескалаторамі.Субтропіческій клімат Монако робить тут сухе спекотне літо, пом'якшує морським бризом, і теплу дощову зиму, захищену Альпами від холодних північних вітрів, так що для росіян замовляти тури в Монако і Монте-Карло можна цілий рік - погода цілком придатна для курортного відпочинку. Сезон же триває з травня по вересень з уже звичними піковими липнем і серпнем.

У який би час року ви не зібралися замовити в «ДВМ» тур по Монако, ваша поїздка стане незабутньою, насиченою подіями і враженнями!

Чи не правда, казкове щастя стати громадянином Монако ?
Пам'ятаєте дитячу пісеньку про день народження і чарівника в блакитному вертольоті?
Скажіть, хіба ви, наспівуючи цю пісеньку в дитинстві, могли мріяти або навіть собі уявити, що ви можете ось так запросто політати в вертольоті?

Новости