Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тепла мишка, розумна чашка, шкарпетки з підігрівом: новинки для зими

Щоб зігріти нас з вами в холодну пору року, трудяться працівники не тільки лікеро-горілчаної, а й IT-промисловості. Оцініть теплі новинки, які можна купити в інтернет-магазинах!

Оцініть теплі новинки, які можна купити в інтернет-магазинах

Мишка з підігрівом

Теплий комп'ютерний гаджет може стати ще однією (крім зарплати) причиною приходити в холодний - якщо шеф економить на опаленні - офіс і сідати за остиглий за вихідні стіл. А вже торкатися до крижаної мишці - бр-р-р! Але замерзлі після вулиці пальці швидко нагріються, «обнявши» мишку, яка може розігріватися до температури + 42 ° С! На вигляд «міцних» миша не відрізняється від звичайної, але секрет у тому, що в ній інфрачервоне випромінювання також подається до верхньої поверхні, що примикає до долоні, і нагріває її.

А також можна купити «рукавичку» для звичайної миші - в ній і вашим пальцях, і гаджету відразу стане тепло і затишно.

Читайте також: Тапочки, які вміють паркуватися

Чашка з керуванням

Новинка цієї зими - смарт-чашка: кружка для чаю або кави і одночасно гаджет, яким можна керувати за допомогою програми на смартфоні. Чашка забезпечена датчиком температури, LED-індикатором і навіть може видавати звуки. Розумна програма «налаштує» ємність по всіх параметрах: чашка нагадає вам про те, що пора чогось випити, збереже температуру напою протягом декількох годин і навіть визначить, чи була вода випита або просто вилита.

Шкарпетки на батарейках

Для тих, у кого мерзнуть ноги, - прекрасний варіант! Шкарпетки, забезпечені спеціальними нагрівальними елементами на підошві, підігріваються за допомогою звичайних батарейок. Температуру можна виставити найбільш комфортну для себе - від +38 ° С до + 45 ° С. Є моделі з перемикачами, колірної панеллю і навіть з підзарядкою для батарейок. Зарядний струм 0,5 A абсолютно не шкідливий для здоров'я.

Плед з рукавами

Як приємно дивитися кіно, закутавшись в теплий плед ... Але ж постійно виникає необхідність висунути руку, щоб взяти чашку з чаєм або чимось ще, або клацнути пультом, або перегорнути сторінку книги. Слідом за рукою «оголюються» плечі, плед сповзає, холод «заповзає». Проблему вирішує незрівнянна вигадка - плед з рукавами! Новинка вже завоювала симпатії любителів погрітися. Як приємно дивитися кіно, закутавшись в теплий плед

схоже

Новости