Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштує вино у Франції

На цікавить наших читачів питання «Скільки коштує вино у Франції» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Хочу в подарунок рідним і близьким привезти з Франції по пляшці справжнього французького вина. Скільки на ці «сувеніри» відкласти грошей?

18.01.2018 В.Ратушін


На цікавить наших читачів питання «Скільки коштує вино у Франції» відповідає редакція сайту «В Отпуск

опинившись у Франції , Можна і потрібно пробувати місцеве вино. Сподобався напій перед від'їздом варто купити і додому. Скільки коштує пляшка нормального вина?

Вино у Франції купують не тільки для особливих випадків, його тут п'ють за обідом і вечерею кожен день для кращого травлення. Купувати для цього дорогі марочні вина ніхто не буде. Тому у Франції виробляють і досить дешеве смачне вино. Коштує воно в межах 10 євро. Знайти ці вина можна в будь-якому винному магазині або великому супермаркеті. У винних бутиках вибір вина та інших спиртних напоїв набагато більше, але туди зазвичай ходять за дорогими винами, які називаються за місцем виробництва напою. У найменуванні вина буде вказана місцевість (провінція, місто, селище або маєток (шато)), де був зібраний виноград, з якого згодом зробили вино. Чим конкретніше вказано населений пункт, тим краще і дорожче буде вино.

Купувати дороге вино, ціна якого стартує від 20 євро, можна в тому випадку, якщо ви його вже спробували, наприклад, в ресторані, і оцінили по достоїнству. Якщо ж ви просто хочете порадувати близьких пляшкою французького вина, то придбайте просте столове вино, яке сподобається всім без винятку. Іноді в паризьких ресторанах таке вино навіть розводять водою.

Скільки на ці «сувеніри» відкласти грошей?
Скільки коштує пляшка нормального вина?

Новости