Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Китай став купувати вино у кримських окупантів

  1. Орфографічна помилка в тексті:

14 липня 2016, 13:19 Переглядів: 14 липня 2016, 13:19 Переглядів:   Загарбники Масандри стали продавати вино в Китай

Загарбники "Масандри" стали продавати вино в Китай. Фото: & nbsp; & nbsp; rescuero.com.

Що знаходиться на окупованій Росією території Криму винний завод "Массандра" заявив про початок експортних поставок в Китай. Про це заявило самопровозграшенное "керівництво" заводу.

За словами "генерального директора" Яніни Павленко , 17 600 пляшок сухих і напівсухих вин будуть доставлені до Новоросійська, звідки морським шляхом товар відправлять в Китай.

На заводі відзначили, що китайці замовили сухе біле "Шардоне", сухе червоне "Каберне", "Мерло", "Сапераві", марочне Семильон " Алушта ", Напівсолодке червоне" Каберне Массандра ", червоне і біле" Перлина Масандри ", а також напівсолодкий рожевий" Мускат Массандра ".

На полицях китайських магазинів вино з окупованого півострова має з'явитися приблизно через місяць.

Нагадаємо, суд дав дозвіл на затримання так званого директора НВАО "Масандра" Яніни Павленко.

За даними Генпрокуратури України, зараз триває процесуальне керівництво досудовим розслідування в кримінальному провадженні за фактом розтрати однієї пляшки унікального колекційного вина Херес-де-ла-Фронтера врожаю 1775 вартістю близько 100 тис дол США . Це вино входило в колекційний фонд енотеки в Державному концерні "Національне виробничо аграрне об'єднання" Масандра "), було" національним надбанням України, представляло значну історичну, наукову і практичну цінність ".

Раніше в включеному Криму "Массандра" виставила на продаж близько 13 000 пляшок колекційних вин врожаю , Починаючи з 1935 і закінчуючи 2005 роком.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Китай став купувати вино у кримських окупантів". інші Новини Криму дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости