Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як заробити влітку

  1. Орфографічна помилка в тексті:

13 травня 2013, 17:45 Переглядiв: 13 травня 2013, 17:45 Переглядiв:   Весняно-літній сезон - пік продажів легких алкогольних напоїв, що дає можливість приватним підприємцям отримати додатковий прибуток

Весняно-літній сезон - пік продажів легких алкогольних напоїв, що дає можливість приватним підприємцям отримати додатковий прибуток. Реалізація столових вин на розлив надає унікальні можливості. Згідно з українським законодавством торгівля столовими винами може здійснюватися без необхідності купувати дорогу ліцензію на торгівлю алкоголем.

Такі привілеї роблять продаж вина на розлив одним з найбільш вигідних доповнень до малого і середнього бізнесу в Україні. І стануть відмінним варіантом заробітку для власників кафе, готелів, продуктових магазинів і т.д.

Успішний старт торгівлі вином на розлив не потрібно капіталовкладень. Вам знадобиться зробити всього один дзвінок менеджеру з продажу для замовлення продукції і встановити винну вітрину, яка завдяки зручній розбірної конструкції легко впишеться в масштаби практично Успішний старт торгівлі вином на розлив не потрібно капіталовкладень будь-якого торгового залу або ж з легкістю буде розміщена під навісом винної намети.

Як доводить досвід, продуманий асортимент дозволяє заробляти понад 5000 грн з однієї торгової точки. Гарантом якості вина, яке забезпечить постійний потік покупців, є співпраця з великим відомим виробником вина.

Євпаторійський Завод Класичних Вин вже не один рік займає лідируючі позиції в сегменті розливних вин. Власні виноградники і потужні виробничі лінії дозволяють здійснювати безперебійну поставку натуральних кримських вин в кожну область України.

Підприємство готове надати популярний серед українських покупців асортимент вин: "Тамянка Євпаторійська", "Ізабелла Кримська", "Кадарка Євпаторійська", "Совіньон", "Совіньон Блан", "Каберне", "Каберне Совіньон", "Бастардо Ювілейне", "Кагор Український "," Глінтвейн Кримський ".

Всі вина розливаються в зручну сучасну упаковку Bag-in-box об'ємом 3 і 10 л з уже вбудованими герметичними кранами.

З питань співпраці звертайтесь за телефоном +38 050 456 04 31

Подробиці співпраці читайте на сайті www.ezkv-ua.com

Юридична довідка по реалізації розливного вина:

Відповідно до Закону України від 19 грудня 1995 року N 481/95-ВР "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", із змінами і доповненнями, роздрібна торгівля виключно столовими винами може здійснюватися без наявності ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

Цитуємо ч. 11 ст. 15 Закону: "роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) або тютюновими виробами може здійснюватися суб'єктами господарювання всіх форм власності, в тому числі їх виробниками, за наявності у них ліцензій".

Також в законодавчій базі України не передбачено будь-яких обмежень за площею торгового приміщення або наявність контрольного касового апарату для реалізації столових вин.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Як заробити влітку". інші Новини Криму дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости