Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зимові розпродажі в Парижі

Відразу після новорічних свят у Франції починаються грандіозні зимові розпродажі. Зимові розпродажі в Парижі починаються 9 січня і триватимуть до 19 лютого. У перший тиждень максимальні знижки в Парижі досягають 30%. Вибір моделей і розмірів максимально різноманітний. Протягом другої і третьої тижні розмір знижок збільшується до 50%, але разом з ними зменшується асортимент як розмірів, так і моделей. Полки поступово порожніють. В останні два тижні розпродажі - найнижчі ціни, знижки досягають 80-90%.
Терміни туру: 13.01.19 - 16.01.19 (можливі інші дати вильоту і тривалість від 3 до 7 ночей)
Тривалість: 4 дні / 3 ночі
Проживання в готелі на вибір:
Avenir 2 * - знаходиться в серці Монмартру, недалеко від площі Тертр. До послуг гостей звукоізольовані номери з безкоштовним Wi-Fi. Готель Avenir розташований навпроти станції метро Anvers, з якої можна без пересадок доїхати до кладовища Пер-Лашез. Прогулянка до Базиліки Сакре-Кер займе 10 хвилин.
Відразу після новорічних свят у Франції починаються грандіозні зимові розпродажі
Вартість туру на двох з харчуванням "сніданки" - 2235 BYN
Fiat 3 * - готель розташований між опери і кабаре Мулен Руж. Готель був побудований ще в 19-му столітті на тихій і красивою вуличці в центрі Парижа. Це відмінне місце для бажаючих ближче познайомитися з історією і культурою столиці Франції, так як саме тут знаходитися безліч визначних пам'яток і магазинів.

Вартість туру на двох з харчуванням "сніданки" - 2385 BYN
Peyris 3 * - готель розташований неподалік від Великих бульварів, між Оперою і станцією Gare du Nord. У самому центрі світського життя, серед музеїв і великих магазинів. У готелі уважний персонал (є російськомовні співробітники), гарні номери з усіма зручностями, смачні сніданки.

Вартість туру на двох з харчуванням "сніданки" - 2601 BYN
Le Mathurin 4 * - розкішний спа-готель розташований в самому центрі Парижа, в двох хвилинах ходьби до Опери Гарньє. У крокової доступності кілька станцій метро, ​​універмаги, кав'ярні, ресторани. У готелі СПА-центр з гідромасажною ванною і турецькою лазнею, безкоштовний Wi-Fi, смачні різноманітні сніданки з свіжовичавленим соком і свіжою випічкою, затишні стильні номери з усім необхідним.

Вартість туру на двох з харчуванням "сніданки" - 3236 BYN
У програму включена оглядова екскурсія по Парижу! і відвідування музею парфумерії Фрагонар
Для всіх наших клієнтів квиток на кораблик по Сені в подарунок!
* Вартість туру розрахована з урахуванням мінімального тарифу на авіаквиток і може бути збільшена, в разі зміни вартості квитків на момент покупки.
Рекомендуємо для шопінгу в Парижі:
Galeries Lafayette
Найбільш відвідуваний і неповторний. Галереї Лафайєт - знаменита пам'ятка Парижа і один з найдорожчих французьких торгових центрів. Дане місце є раєм для справжніх цінителів фешн-індустрії.
Printemps
Найстильніший і дорогий. У магазині площею 44 000 м ² представлено більше 1 мільйона товарів і 300 ексклюзивних брендів. Складається з 3 будівель, з'єднаних переходами. Зробити перерву буде особливо приємно на панорамної терасі з захоплюючим дух видом на Париж і чарівним вітражним куполом в стилі Art Deco.
One Nation Paris Outlet
Найбільший аутлет моди і розкоші у Франції. Торговий центр займає площу близько 24000 м². На цій території працює 80 магазинів. Серед найвідоміших імен тут представлені Armani, Hervé Léger, Allegri, Zadig & Voltaire, Agnès b., American Vintage, Eden Park, Cacharel, Rossignol, The Kooples Sport, Louis Quatorze, Desigual.
La Vallée Village Outlet
Самий брендовий і зручний. 110 модних бутиків зі знижками під відкритим небом, відкритий 7 днів
в тиждень. Всього в 5 хвилинах їзди від аутлета знаходиться Disneyland Paris. В інформаційному центрі
La Vallée Village можливо замовити трансфер до парку, а всі покупки залишити в спеціальному сховищі Luggage Storage, розташованому біля входу в Disneyland Paris (послуга платна).
Forum des Halles
Найбільший з розташованих в центрі Парижа. Це 190 бутиків на 43 тисячах квадратних метрів на 4 поверхах. Це магазини одягу та аксесуарів, спортивних товарів і товарів для дозвілля та будинки, кафе, салони краси, кінозали і навіть басейн. Зазвичай в центрі багато народу, особливо
у вихідні і свята.
Carroussel du Louvre
Найвишуканіший, ідеальний для пошуку подарунка. Ця торгова галерея розташовується під Лувром. Магазинів одягу тут не так багато, зате це гарне місце для вибору подарунка: представлені бутіки з товарами для рукоділля, культурні товари, декор, гаджети, парфюмерно-косметичні магазини. Відкритий щодня до 20 год.
Marché Saint Germain
Маленький, але «атмосферне» і зручно розташований. Це торгова галерея з аркадами, оточена ресторанами, барами і театрами, знаходиться в районі Сен Жермен де Пре. В основному тут винайдете магазини одягу для жінок, чоловіків і дітей. Це і рідкісні для Парижа марки Somewhere, Comme des Anges, Olivier jung, а також Zara Kids і Gap. Вибір, однак, обмежений, і більше варто відвідати це місце для того, щоб відчути його особливу атмосферу. До речі, тут же можна купити овочі та фрукти.
Le 66 Champs Elysées - торгова галерея на Єлисейських полях.
Самий просунутий. Ця будівля в 1200 квадратних метрах на 4 поверхах розташовано на «найкрасивішому проспекті світу». У тутешніх бутиках, в основному, торгують одягом. Тут ви знайдете такі марки, як, наприклад, Antik Batik, American Retro, Levis. У ТЦ регулярно організовують якісь заходи - концерти, зустрічі, ярмарки.
Village Royal
Найрозкішніший. Знаходиться в двох кроках від церкви Мадлен. Був побудований ще в 18 столітті, а в 1992 р реконструйований, але зберіг сліди минулого. Прогулянки по центру перенесуть вас у часі. Тут тихо - звуки центру міста не проникають в ТЦ. Тут розташовані люксові бутіки Anne Fontaine, Chanel, Dior, Eric Bompard, шоколадна лавка Patrick Roger, магазин посуду Guy Degrenne.
Passage du Havre
Найелегантніший. За два кроки від Вокзал Сен-Лазар. У ТЦ близько 40 бутиків з різними товарами: продукти харчування, косметика, здоров'я, біжутерія, подарунки, культура, дозвілля, мультимедіа, ігри, спорт, послуги, кафе і, звичайно, мода. Центр виділяється своїми величезними вікнами і інтер'єром в світлих кольорах, тому в ньому дуже світло.
Citadium
Для дітей і підлітків. Цей центр призначений для шанувальників стилю street wear, - в основному, для дітей і підлітків. Усередині неонові лампи і гра світла. Тут знаходяться магазини Levis, Adidas, Sessun, Pull & Bear, Karapol, Temps des Cerises. Якщо ви віддаєте перевагу тишу, класику і невисокі ціни, вам не сюди. У зворотному випадку, Ви знайдете тут величезний вибір і відмінна якість.
Cour Saint Emilion / Bercy Village
На відкритому повітрі. Розташований поруч з парком Берсі. Досить рідкісні для Парижа торгові ряди під відкритим небом. Самі бутіки влаштувалися в колишніх винних погребах, кам'яні стіни і склепіння яких надають цьому місцю особливу атмосферу. Тут майже немає магазинів з одягом, але у великій кількості лавки з подарунками, декором, косметикою, рукоділлям, предметами культури, кафе.
Italie 2
Найдемократичніший. ТЦ на площі Італії з магазинами на будь-який смак і з товарами різного жанру (мода, спорт, декор, продукти, кафе, рукоділля, послуги, товари для краси). Чи не занадто великий і не дуже переповнений. Навіть в період розпродажів і свят шопінг в ньому не стає кошмаром
Торгова галерея Passy Plaza
Універсальний і класичний. Ця галерея в строгому елегантному стилі. Кількість бутиків лімітовано, але можна знайти товари будь-якого жанру: одяг для жінок, чоловіків і дітей, товари
для культурного дозвілля, магазини з продуктами і товарами для догляду за собою.

Новости