Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відкрита дискусія про Вільнюсі: антіакрополіс, призова вікторина та поради бувалих мандрівників

У Мінську пройшла відкрита дискусія «Анти-Акрополіс або, Чим ще можна зайнятися в Вільнюсі ? »Організатори в особі туркомпанії литовської столиці Vilnius Relax і туристичного порталу Білорусі Holiday.by підготували для гостей не тільки цікаві виступи, а й тематичні вікторини з подарунками. Про те, як це було - в нашому матеріалі. У Мінську пройшла відкрита дискусія «Анти-Акрополіс або, Чим ще можна зайнятися в   Вільнюсі

Половина білорусів їде до Вільнюса за покупками

Захоплююча бесіда почалася з призовий вікторини. Гості налаштувалися і уважно слухали менеджера Vilnius Relax Дарину Трус. З кожною хвилиною питання були все цікавіше. Від простого: «Столиця якої держави є найближче розташованої до Вільнюсу? »До більш складного« Хто зображений на гербі Вільнюса? »Аудиторія легко справлялася з відповідями, і кожного переможця чекав сюрприз у вигляді футболки або сертифіката на безкоштовну ніч в готелі Вільнюса.

Менеджер Vilnius Relax Дарина Трус

Менеджер Vilnius Relax Дарина Трус

На цьому подарунки для гостей не закінчилися. Організатори показали гостям відеозвернення мера міста Вільнюса Артураса Зуокаса до білоруських туристам.

Дарина підвела підсумок сказаному і зазначила, що половина наших туристів сьогодні їде до Вільнюса за покупками. Про те, скільки білорусів приїжджає до Вільнюса, що вони купують в європейській столиці і який середній чек, ми розповімо в наступному матеріалі. Поки докладніше зупинимося на тому, навіщо приїжджають інші.

Вільнюс запрошує білорусів побачити білоруське

Цю думку озвучив ще один запрошений гість дискусії, фахівець в сфері маркетингу дестинацій Олександр Тарасенок. Він зізнався учасникам зустрічі, що сам полюбив Вільнюс, як туристичну столицю, після кількох поїздок на шопінг.

Спеціаліст в сфері маркетингу дестинацій Олександр Тарасенок

Олександр також додав, що Вільнюс, по суті, запрошує білорусів побачити білоруське. Тут, наприклад, є вулиці, так чи інакше пов'язані з Білоруссю: Новгородська, Лідська, Мінська ... Крім того, білоруси приїжджають в столицю Литви , Щоб вилетіти на відпочинок або у відрядження з місцевого аеропорту. Так дешевше.

Гості пожвавилися і почали задавати більше запитань після виступу директора туристичного порталу Holiday.by Андрія баранчика. Разом з колегами він представив рубрику «Уроки литовського» .
Подорож на повітряній кулі по Вільнюсу, уроки стрільби зі справжньої зброї і веселе катання на сігвеях - це лише мала частина фоторепортажів в стилі «випробувано на собі», які розміщені на сайті.

Подорож на повітряній кулі по Вільнюсу, уроки стрільби зі справжньої зброї і веселе катання на сігвеях - це лише мала частина фоторепортажів в стилі «випробувано на собі», які розміщені на сайті

Одна з учасниць дискусії задала питання, де туристу знайти інформацію про Вільнюсі до поїздки?

- Шукайте цікаві новини про Вільнюсі і майбутні події в місті на сайті Вільнюського інформаційно-туристичного центру. Задавайте питання фахівцям туристичних компаній, читайте туристичні портали Білорусі, - відповіли організатори.

Завершилася дискусія порадами досвідчених туристів про те, які кафе та ресторани литовської столиці варто відвідати. Про це - в наступному матеріалі.

За організацію зустрічі також дякуємо Вільнюський інформаційно-туристичний центр.

Тури в Литву на Holiday.by

Цікаве по темі:

Рубрика «Уроки литовського на Holiday.by»

Віктор Корбут: «Я хочу показати людям, що Вільнюс - це частина білоруського культурного простору»

Одна з учасниць дискусії задала питання, де туристу знайти інформацію про Вільнюсі до поїздки?

Новости