Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода на сьогодні - прогноз на день

finance finance.blr.cc

Курс євро до білоруського рубля онлайн

http://finance.blr.cc/kurs/eur/byr

Курс євро до білоруського рубля на сьогодні. Євро до білоруського рубля, крос курс або онлайн конверсія EUR / BYR. Це співвідношення даної валютної пари, перелічене по курсам зазначеного банку. Сервіс визначає конверсію в національних банках різних країн, яку можна побачити в таблиці, наведеній нижче. Курс євро до білоруського рубля в Білорусі за відомостями НБРБ. Станом на 22 серпня 2016 г. 1 EUR / 1 BYR = 2.1853. Див також: Крос курс білоруського рубля до євро. Євро до фунта стерлінгів. Євро до литовського літу.

blr blr.cc

Програма ТБ передач каналу Білорусь 1 на тиждень

http://www.blr.cc/tv/bt-pervyi-canal

Програма каналу "Білорусь 1" з 15.08.2016 по 21.08.2016. Пропонуємо вашій увазі розклад ТВ програм для каналу Білорусь 1 на весь тиждень. Час в розкладі вказано для часового поясу UTC / GMT 3 години (-1 годину від МСК). Можливо вас зацікавить канал. Назад до списку каналів. Понеділок, 15 серпня. Доброго ранку, Білорусь! Доброго ранку, Білорусь! Доброго ранку, Білорусь! Слово митрополита Тадеуша Кондрусевича на свято Успіння і Вознесіння діви Марії. Олімпійські ігри. Ріо-2016: щоденник. П'ятниця, 19 ав ...

blr blr.cc

Маршрути міського транспорту Мінська

http://www.blr.cc/transport

Маршрути міського транспорту Мінська. Виберіть вид транспорту і номер маршруту для відображення схеми руху. Див також: розклад пасажирських електропоїздів за напрямками. Текстова версія для PDA.

blr blr.cc

Афіша кінотеатрів Мінська на тиждень

http://www.blr.cc/kino/week

Афіша кінотеатрів Мінська на 19.08.2016. Знайдіть Вас кінотеатр і дізнайтеся розклад фільмів заздалегідь, щоб не пропустити жодну світову кінопрем'єру. Також пропонуємо відвідати сторінку, де розміщена афіша в кінотеатрах Мінська. Щоб ще раз уточнити час показу фільму, на який Ви хотіли б сходити. Вивчайте театрально-концертну афішу Мінська. І вибирайте заходи на свій смак! Arena City Silver Screen 19.08 - 21.08. Таємне життя домашніх тварин. 19/08 - 19:00 20:10 21:20. 20/08 ...

blr blr.cc

БНБ-Банк підвищує ставки по валютних депозитах

http://www.blr.cc/lenta/295-bnb-povyshaet-stavki-po-depozitam-v-valute

БНБ-Банк підвищує ставки по валютних депозитах. Опубліковано: 23.01.2015. Категорія: Економіка, фінанси, бізнес. Білоруський народний банк c 20 січня 2015 року підвищив ставки по знову залученими депозитами Те, що треба в доларах США, євро і російських рублях. Мінімальні суми для відкриття депозиту Те, що треба досить демократичні: 100 доларів США або євро 3 000 російських рублів або 500 000 білоруських рублів. Текстова версія для PDA.

blr blr.cc

Програма ТБ передач каналу 8 канал на тиждень

http://www.blr.cc/tv/8-canal

Програма каналу "8 канал" з 15.08.2016 по 21.08.2016. Пропонуємо вашій увазі розклад ТВ програм для каналу 8 канал на всю тиждень. Час в розкладі вказано для часового поясу UTC / GMT 3 години (-1 годину від МСК). Можливо вас зацікавить канал. Назад до списку каналів. Понеділок, 15 серпня. Серіал І нікого не стало. Вівторок, 16 серпня. Худ фільм Чоловіки і жінки. Худ фільм Назустріч шторму. Худ фільм Шукаю друга на кінець світу. Худ фільм Чоловіки і жінки. Путівник по країнах і континентах.

finance finance.blr.cc

Курси валют в Москві. Курс долара і євро в банках Москви

http://finance.blr.cc/obmen-valut/russia

Курси валют в Москві. Курс долара і євро в банках Москви. Курси валют в Москві, в банках, відділеннях і обмінних пунктах (обмінниках) на сьогодні, 25.08.2016. Час оновлення - московське! Курс долара США в Москві. Курс євро в Москві. Курс канадського долара в Москві. Курс швейцарського франка в Москві. Курс датської крони в Москві. Курс британського фунта стерлінгів в Москві. Курс ізраїльського шекеля в Москві. Курс японської ієни в Москві. Курс норвезької крони в Москві. Курс шведської крони в Москві. Щоб ...

finance finance.blr.cc

Курси валют в Гродно, кращий курс обміну в обмінниках і банках на сьогодні | finance.blr.cc

http://finance.blr.cc/obmen-valut/belarus/grodno

Курси валют в Гродно, кращий курс в обмінниках і банках на сьогодні. Курси в містах Білорусі: Мінськ. За кордоном: у Вільнюсі. Див інші валюти в Гродно: долар. Забирай до себе на сайт! Обмін готівкової валюти в комерційних банках і обмінних пунктах (обмінниках) і в банках Гродно і Гродненській області. Дізнайтеся свіжу фінансову онлайн-інформацію на сьогодні, 25.08.2016 і завтра, можна подивившись кращі валютні курси в таблиці нижче. Див також: конверсія валют в банках Гродно. Ви не побачили все банки в списку?

finance finance.blr.cc

Курси валют в Києві. Обмін валют в банках Києва - курс долара і євро

http://finance.blr.cc/obmen-valut/ua

Курси валют в Києві. Обмін валют в банках Києва - курс долара і євро. Курси валют в Києві, в банках, відділеннях і обмінних пунктах (обмінниках) на сьогодні, 25.08.2016. Час оновлення - московське! Курс російського рубля в Києві. Курс канадського долара в Києві. Курс швейцарського франка в Києві. Курс датської крони в Києві. Курс британського фунта стерлінгів в Києві. Курс ісландської крони в Києві. Курс японської ієни в Києві. Курс норвезької крони в Києві. Курс шведської крони в Києві. Київ, Ольгинська 3.

finance finance.blr.cc

Курси валют в Вільнюсі. Обмін валют в банках Литви - курс долара до євро

http://finance.blr.cc/obmen-valut/lietuva

Курси валют в Вільнюсі. Обмін валют в банках Литви - курс долара до євро на сьогодні. Курси валют в Вільнюсі, в банках, відділеннях і обмінних пунктах (обмінниках) на сьогодні, 25.08.2016. Час оновлення - московське! Курс долара США в Вільнюсі. Курс рубля Росії в Вільнюсі. Курс швейцарського франка в Вільнюсі. Курс британського фунта стерлінгів у Вільнюсі. Курс шведської крони в Вільнюсі. Курс польського злотого в Вільнюсі. Курс угорського форинта у Вільнюсі. Курс японської ієни в Вільнюсі. Щоб відсортують ...

Ви не побачили все банки в списку?

Новости