Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де поїсти в Вільнюсі - недорого і смачно

  1. Де поїсти в Вільнюсі недорого?
  2. Де поїсти в Вільнюсі смачно?


Відпочиваючи в столиці Литви, напевно, ви задумаєтеся над тим, де поїсти в Вільнюсі? Вгамувати голод тут можна і у французьких ресторанчиках, і в італійських піцеріях, і в закладах, де подають традиційну литовську кухню.

В автентичних закладах можна спробувати цепеліни (картопляні зрази з грибною, м'ясної та іншими начинками), картопляну запіканку, червоний холодний борщ, чаклуни, пивний суп.

Де поїсти в Вільнюсі недорого?

Недорого поїсти в місті можна в численних кафе, гриль-барах, трактирах. Бюджетними місцями харчування є мережеві заклади типу Cili Kaimas і Cili Pica. Перекусити смачним тортиком або маффінів з чаєм або кавою можна в Vero Café або Caif Cafe.

Де поїсти в Вільнюсі смачно?

  • Gabi: цей ресторан вразить ваша уява внутрішнім оздобленням, декорованим деревом, стелею, розписаним фресками, а також, смачними стравами литовської та європейської кухонь. Крім цепелін, картопляних млинців з червоною ікрою, ковбасок по-литовськи, тут можна покуштувати кавказькі страви, а також, зробити замовлення з вегетаріанського меню.
  • Avilis: цей ресторан спеціалізується на литовській кухні і має в своєму розпорядженні власною пивоварнею. В меню закладу знаходиться безліч м'ясних делікатесів, перших і страв з дичини.
  • Forto Dvaras: в цьому ресторані вам вдасться спробувати литовські страви з картоплі, риби і м'яса, різні сорти пива і відповідні закуски до нього. Тут варто поласувати грибною юшкою в хлібі і свинячими реберцями з соліннями.
  • Lakstingala: в меню цього ресторану можна знайти європейські страви, багато з яких готуються на вугіллі за особливими рецептами, привезеним з Великобританії. У ресторані представлено чимало страв італійської кухні, а для дітей розроблено спеціальне меню.
  • Vandens Malunas: цей ресторан, розташований на узбережжі річки Неріс - ідеальне місце для тих, хто хоче відпочити від міської суєти. Тут обов'язково слід спробувати помідори, фаршировані тунцем, салат з яблуками і оселедцем, лосося в зеленому маслі і яловичину в соусі з білого вина.

Гастрономічні екскурсії по Вільнюсу

На гастрономічною екскурсії по Вільнюсу супроводжуючий гід проведе вас по ресторанчиках і кафе, де любить відпочивати місцеве населення. В рамках такого туру ви побуваєте в пів-барі, де вам вдасться продегустувати литовські сири і пиво (тут же вам запропонують поласувати сирними цукерками і морозивом).

Ціни в більшості закладів харчування Вільнюса вельми прийнятні, але варто врахувати, що обід або вечерю в ресторанах, розташованих на центральних історичних вулицях або в старовинних відомих будівлях обійдеться дорожче, ніж в тих, які знаходяться по сусідству за рогом.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 05.11.2014


фотографії

Популярні статті



Де поїсти в Вільнюсі недорого?
Де поїсти в Вільнюсі смачно?
Відпочиваючи в столиці Литви, напевно, ви задумаєтеся над тим, де поїсти в Вільнюсі?
Де поїсти в Вільнюсі недорого?
Де поїсти в Вільнюсі смачно?

Новости