Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де отримати знижки на туристичній виставці "Відпочинок-2013"?

Туристичний ярмарок «Відпочинок-2013» відкривається вже завтра. Цього року свою участь заявило понад 200 компаній, які продають найбажаніше для кожного працюючого і не дуже людини - це відпочинок. На туристичну виставку приходять не тільки для того, щоб ознайомитися з актуальними пропозиціями білоруських та іноземних компаній. Хтось йде за спілкуванням, хтось за буклетами, ну а хтось метою свого візиту ставить не що інше як покупку туру за ексклюзивною ціною або отримання максимально можливої ​​знижки. Розчаровувати не будемо і відразу скажемо, що, дійсно, багато туристичні компанії готують сюрпризи для гостей своїх стендів. Про деякі з них ми розповімо вже сьогодні. Ми говоримо про деякі, так як про всі акції можна дізнатися тільки відвідавши саму виставку;) Отже, чим же порадують наші дорогі турфірми туристів на весняній виставці? Туристичний ярмарок «Відпочинок-2013» відкривається вже завтра

Турфірма «Латінсервіс»

Тільки під час туристичної виставки турфірма Латінсервіс проводить спеціальну акцію, запрошуючи відпочити в Юрмалу (Латвія) за неймовірно низькою ціною. Тур 3 дні / 2 ночі з проживанням в готелі і відвідуванням SPA пропонується зі знижкою 50-55%. Вартість всього туристичного паркету обійдеться всього в 140 євро (при звичайній вартості 270 євро). Придбавши такий «акційний» тур на виставці, необхідно використовувати можливість відвідування Юрмали до 15.06.2013 або в період з 25.08.2013 до 20.12.2013

Акція поширюється і на круїзи. Продаж «акційних» турів буде здійснюватися в період з 10.04 по 19.04.2013. Маршрут: Рига-Стокгольм-Рига. Вартість каюти починається від 89 євро (при подорожі компанією 4 людини - ціна знижується до 22 євро). Період подорожі: 10.04. - 20.06.2013 і 01.09 - 30.11.2013. Всі подробиці акції можна дізнатися на стенді компанії «Латінсервіс»

Турфірма «Колесо подорожей»

По-перше, презентує свою нову анімаційну програму «Па слядах Напалеонаўскіх скарбаў» з екскурсією на місце переправи Наполеона через Березину біля Борисова. По-друге, на стенді компанії можна буде отримати знижку на тури вихідного дня по Білорусі.

Турфірма «Нікатур»

В період проведення виставки все ще діє «раннє бронювання», так що на стенді компанії можуть запропонувати знижку в 5% на проживання в будь-якому пансіонаті Криму (з пропозицій компанії, звичайно).

Турфірма «Каталін»

Всім своїм туристам, які купили або забронювали тур на виставці, компанія дарує 5% знижку.

Турфірма «Екотур 6»

Обіцяє знижки тим, хто забронював або купив тур на виставці із застереженням, правда, в залежності від туру.

Турфірма «МАТЕП-90»

Запропонують туристам ознайомитися з пропозиціями щодо круїзному відпочинку на Середземному морі. «Для відвідувачів виставки будуть цікаві наші пропозиції, так як ціни на круїзи часто нижче, ніж відпочинок в Туреччині або Єгипті, а відпочинок на лайнерах цікавіший і комфортабельний», - запевнили нас в компанії.

Турфірма «Туссон Вояж»

Компанія обіцяє акції і розпродажі турів, а також спеціальні ціни на раннє бронювання. Одне зі спеціальних пропозицій: Травневі свята на березі теплого Адріатичного моря в Чорногорії з прямим вильотом з Мінська за спеціальною ціною - 470 євро на людину!
Спеціальні пропозиції чекають туристів на виставці по відпочинку в Хорватії. На стенді також можна буде ознайомитися з подійними турами - це тури на концерт Depeche Mode у Вільнюсі (з 27 по 28 липня 2013), на Велику парусної регати «The Tall Ships Races 2013» (25-28 липня 2013 Рига, Латвія). Одне з нових пропозицій компанії - рибальські тури в Норвегію.

Турфірма «ЦентрКурорт»

Ця компанія порадує туристів не тільки на виставці - ЦентрКурорт проводить свою ярмарок-розпродаж турів! З 15 по 19 квітня буде проводитися «тиждень здоров'я», протягом якої можна заощадити, купуючи путівку в санаторії Сочі, Туапсе, Друскінінкай, Юрмали і Місхора. Потім у компанії починається тиждень Чорного моря і знижки на відпочинок в Криму (22-26 квітня), а ще пізніше пройде тиждень здравниць Прикарпаття (Трускацец і Моршин, з 29 квітня по 3 травня). На стенді компанії можна буде дізнатися всю інформацію по прийдешнім акціях.

Турфірма "Інфініті Травел"

Ще один помітний учасник виставки - велика мережа турагентств Infinity Travel, яка за традицією і цього літа планує радувати своїх клієнтів подарунками у вигляді пляжних рушників, фірмової продукції і сувенірів.

Турфірма «Ростінг»

Відвідувачам виставки Ростінг запропонує флаєри зі знижками в розмірі 5%, якими туристи зможуть скористатися в будь-якому офісі компанії з 10 по 20 квітня 2013 року.

Турфірма «АлатанТур»

Всім відвідувачам стенду обіцяє дисконтні карти на всі-всі тури в будь-якому офісі компанії в будь-якому місті Білорусі. Знижкою можна скористатися з 10 по 30 квітня 2013 року.

Турфірма «Топ-тур»

«Топ-тур» теж обіцяє знижки. 5% знижка на все авіатури з вильотом з Мінська, Москви, Вільнюса, Києва, Львова та аналогічна знижка на всі автобусні тури по Європі. Знижки тільки пред'явникам буклету компанії.

Турфірма «Бі-Тур»

Дає знижки в розмірі турпослуги на екскурсійні тури і тури до Криму, Затоку і Румунію. Економія близько 150 000 білоруських рублів на дорослого і 70 000 на дитину. На стенді компанії можна отримати буклети з цінами на раннє бронювання в квітні і дізнатися, на які саме готелі діє вигідна квітнева ціна.

Турфірма «Галар»

Роздаватиме купони на знижки на авіатури та автобусні тури в розмірі 3%. Також знижку в розмірі 15 євро обіцяють на тури в Чехію та Німеччину.

Турфірма «Одіссея Тур»

До 15 квітня в компанії діє «раннє бронювання», а ось розпродаж турів фірма обіцяє вже після виставки - з 16 по 28 квітня. На виставці відвідувачі можуть отримати купони від 3 до 10% в залежності від напрямку.

Турфірма «Ледар»

Під час виставки за зниженими цінами можна придбати квитки на автобуси Lux Express Group - це найбільший оператор міжнародних автобусних експрес-ліній, що пропонує найбільш часте сполучення між Прибалтикою. В рамках виставки «Відпочинок -2013» діє спеціальна акція з можливістю подорожі аж до середини червня. Період подорожі: 22.04.2013 - 16.06.2013. Ціни на квитки: Мінськ - Паневежис 90 000 біл. руб., Мінськ - Рига 140 000 біл. руб., Мінськ - Таллінн 180 000 біл. руб.

Турфірма «AnyWayTravel»

На своєму стенді 12 квітня днем ​​компанія розіграє подорож до Відня-Прагу-Будапешт. Для участі треба заповнити анкету (стенд №В16).

Виставка відкривається вже завтра, 10 квітня, і буде працювати до 13 квітня включно за адресою: м Мінськ, вул. Я. Купали, 27 (виставковий комплекс "БелЕкспо"). Вартість вхідного квитка - 10,000 бел. рублів.

Дорога редакціє Holiday.by

Ми говоримо про деякі, так як про всі акції можна дізнатися тільки відвідавши саму виставку;) Отже, чим же порадують наші дорогі турфірми туристів на весняній виставці?

Новости