Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відеоспостереження для готелів

Відеоспостереження для готелів

Безпека в готелі, готелі в наш час неможливо уявити без якісного відеоспостереження. Вчасно виявити злочин, призупинити або попередити навіть найнебезпечніше правопорушення дозволить саме відеоспостереження. В наш час неможливо знайти об'єкт, на якому б не проводилося відеоспостереження.

Початковий рівень. Це аналогові системи відеоспостереження на DVR (Цифрових відеореєстраторів). Незважаючи на те, що в назві відеореєстратора є слово «цифровий», базовим джерелом відеосигналу є аналогові відеокамери .

За допомогою відеокамер, встановлених в готелях, вирішуються різні виробничі і кадрові питання, розкриваються великі розкрадання і дрібні крадіжки. Завдяки відеоспостереження та відеоаналітіка в готелі , Можна отримати достовірну фіксацію скоєного злочину, а Відео Факти, в свою чергу, можуть послужити беззаперечним доказом, вчиненого в готелі правопорушення.

Камери відеоспостереження в готелі - це німі свідки, які ні за що не змінять свідчень під тиском!

Система відеоспостереження для кожної окремої готелю підбирається індивідуально. При цьому, для всіх готелів є загальні основні цілі установки системи відеоспостереження.

  1. Збільшення доходів готелю.
  2. Збереження «боєздатного» колективу.
  3. Зменшення витрат підприємства.
  4. Збереження матеріальної частини.

Інших варіантів, на кшталт «підвищення ефективності», «посилення дисципліни персоналу» не існує. Такого роду фрази - це не більше, ніж маркетинговий трюк. Яким чином, в яких одиницях виміру можна оцінити «посилення дисципліни персоналу» - в чому це вимірюється - кг, шт., Тонни, гривні? Якщо в комерційній пропозиції на поставку відеоспостереження в готелі зустрічаються такі фрази і слівця, то сховайте гаманець подалі і попросіть розписати «ефекти», «підсилювачі» докладніше: наскільки підвищиться ефективність роботи готелю після установки системи відеоспостереження та наскільки це підвищить дохід?

Для досягнення основних цілей установки відеоспостереження в готелі необхідно вирішити ряд завдань. Розглянемо їх.

Збільшення доходів. Правильно спроектована система відеоспостереження може значно збільшити доходи готелю.

Завдання, які вирішуються:

  1. управління співробітниками;
  2. управління якістю роботи;
  3. контроль зон підвищеної небезпеки.

Якщо відеоспостереження вже само по собі конкурентну перевагу перед іншими, то найбільша вигода - це контроль якості і оперативне управління на підприємстві.

У великих великих готелях є посада оператора відеоспостереження: співробітник управляє діяльністю всього персоналу. Це відбувається наступним чином: автомобіль гостя зупинився біля в'їзду на автостоянку готелю - оператором дається команда охороні - ворота оперативно відкриваються. Гість заходить в хол готелю, де його люб'язно зустрічають працівники готелю, заздалегідь зорієнтовані по рації оператором відеоспостереження.

Гість заходить в хол готелю, де його люб'язно зустрічають працівники готелю, заздалегідь зорієнтовані по рації оператором відеоспостереження

В іншому випадку, при вході один «колючий» співробітник може розполохати всіх клієнтів і зіпсувати репутацію закладу. Але коли власники і керуючі готелю зможуть про це дізнатися? Правильно - не відразу, а коли потік клієнтів збідніє! Тому при вході в готель необхідно встановити відеоспостереження для запису відео та звуку, тому як це - місце підвищеної небезпеки, як, наприклад, басейни, гірки, дитячі майданчики.

Тому при вході в готель необхідно встановити відеоспостереження для запису відео та звуку, тому як це - місце підвищеної небезпеки, як, наприклад, басейни, гірки, дитячі майданчики

Збереження матеріальної частини. Готель відвідує велика кількість гостей: одні дбайливо і уважно ставляться до майна і чужої власності, інші намагаються зіпсувати або привласнити її.

Фахівці компанії «Восток» проконсультують і запропонують оптимальне рішення організації системи відеоспостереження для готелю будь-якого рівня. Серед наших замовників - як невеликі сімейні міні-готелі, так і 16-поверхові готельні комплекси.

Ми готові посприяти на всіх етапах проектування готелю, реконструкції, виконання будівельних або ремонтних робіт. Крім того, ми можемо спроектувати і встановити систему відеоспостереження в чинній готелі з максимальною акуратністю і увагою. Надсилайте запрошення на участь в тендері, запити та питання. Пишіть або телефонуйте!

Контакти

Задати питання

Тонни, гривні?
Але коли власники і керуючі готелю зможуть про це дізнатися?

Новости