Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Туреччині побиті "віце-міс Росії" і її наречений

В Антальї заведено кримінальну справу за фактом побиття на курорті Белек віце-міс Росії і її нареченого В Антальї заведено кримінальну справу за фактом побиття на курорті Белек "віце-міс Росії" і її нареченого. За ситуацією стежить консульство РФ.

Молоді люди приїхали на відпочинок в п'ятизірковий готель 24 серпня нинішнього року. Двадцять шостого серпня пара відзначала рівно три роки з дня знайомства. У цей день бізнесмен Саша зробив своїй дівчині Олені, власниці титулів "віце-міс Москва" і "віце-міс Росії", пропозицію руки і серце. А ближче до вечора пара вирушила на екскурсію - рафтинг по місцевих річках.

Читайте: Найбільше росіян гине на курортах Туреччини

Однак в кінці сплаву турецька гід повів себе неадекватно. Коли Олена наносила на свою шкіру сонцезахисний крем, чоловік став наполегливо пропонувати свою допомогу, повідомляє " Комсомольська правда ". Коли Олександр втрутився, турок схопив з землі камінь і вдарив росіянина по голові. Після того як молодий чоловік втратив рівновагу, гід схопив його за волосся і вдарив головою об своє коліно. У цей момент на допомогу турку підбігли ще близько 15 місцевих жителів. зрозумівши, що сили нерівні, Олександр не став чинити опір, а просто згрупувався лежачи на землі, закривши голову руками.

Читайте: Маленький російський турист потонув в турецькому басейні

Наречена побитого росіянина прорвалася крізь натовп і закрила своїм тілом коханого, проте турки почали бити і її. Побоїще вдалося припинити тільки іншим російським туристам, прибіг на допомогу.

Читайте: Російську сім'ю ледь не вбили в Туреччині

Це далеко не єдиний випадок нападу на росіян за кордоном. Як раніше повідомляло ІА "Амітел" 6 серпня 2011 року в турецькому Манавгат співробітниками п'ятизіркового готелю було побито трьох громадянки РФ. Вночі туристки зажадали, щоб директор запустив дискотеку. Після відмови вони включили на повну гучність власну техніку і почали танцювати в холі готелю. В результаті сталася бійка між росіянками, директором і ще кількома представниками адміністрації готелю.

Читайте: Турецький курорт обірвав життя росіянина

А в ніч на 26 серпня 22-річна мешканка Саратова була згвалтована в власному номері в п'ятизірковому готелі єгипетського курорту Хургада. За словами потерпілої, перед цим насильник, який представився співробітником готелю, побив її, розділ і спокутував в гарячій воді.

Новости