Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

NEWSru.com :: У Туреччині "Віце-міс Росія" і її нареченого по-звірячому побили місцеві жителі в конфлікті через крему

Переможниця російських конкурсів краси, володарка титулів "Віце-міс Москва" і "Віце-міс Росія" Олена Кузнєцова постраждала від побоїв на турецькому курорті Белек
Олена і Олександр приїхали на відпочинок в п'ятизірковий готель в Туреччину 24 серпня. Через два дні хлопець зробив пропозицію своїй подрузі, і вони разом з парою молодят, з якими познайомилися в готелі, вирушили на рафтинг
Як вважає сам Олександр Ушніков, йому пощастило, що били натовпом, так як в таких умовах складно наносити удари

Переможниця російських конкурсів краси, володарка титулів "Віце-міс Москва" і "Віце-міс Росія" Олена Кузнєцова постраждала від побоїв на турецькому курорті Белек, коли приблизно 15 місцевих жителів накинулися з кулаками і камінням на її нареченого Олександра Ушнікова, який намагався захистити дівчину від образливих домагань.

Олена і Олександр приїхали на відпочинок в п'ятизірковий готель в Туреччину 24 серпня. Через два дні хлопець зробив пропозицію своїй подрузі, і вони разом з парою молодят, з якими познайомилися в готелі, вирушили на рафтинг - сплав по річці, купивши екскурсію у свого туроператора.

Як пише газета "Комсомольська правда" , Спочатку все йшло добре, але потім один з турецьких гідів несподівано повів себе неадекватно. Коли Олена, відійшовши в сторону, мазала сонцезахисним кремом свої згорілі ноги, чоловік з усмішкою запропонував їй: "Давай, я тебе намажу!" Дівчина промовчала, проте гід був наполегливий.

Коли ж хлопець зробив крок в сторону Олени, її наречений Олександр вирішив втрутитися, перегородивши йому шлях зі словами: "А мене намазати не хочеш?" Той запропонував відійти і розібратися. За словами Олександра, не кажучи ні слова, турок підняв з землі камінь і з розвороту стукнув його каменем по голові. Після того, як молода людина втратив рівновагу, гід схопив його за волосся і вдарив головою об своє коліно. У цей момент на допомогу турку підбігли ще кілька місцевих жителів. Зрозумівши, що сили нерівні, Олександр не став чинити опір, а просто згрупувався, лежачи на землі, і закрив голову руками.

Алена, побачивши, що б'ють її коханого, прорвалася крізь натовп і впала на нього, прикриваючи від ударів і стусанів. Турки схопили весла і спробували побити ними Олену і Олександра, але тут втрутилися інші російські туристи. Пізніше свідки зізналися, що, хоча бійка тривала всього хвилини три, виглядало все так, як ніби росіянина хотіли саме вбити, а не просто били.

Як вважає сам Олександр Ушніков, йому пощастило, що били натовпом, так як в таких умовах складно наносити удари. "А було б троє-четверо - точно вбили б! Ну, і армійська підготовка, звичайно, врятувала. Ми ж там вчилися не тільки бити, а й приймати удари так, щоб з найменшими втратами", - сказав потерпілий росіянин.

Як розповіла "КП" Олена, турецькі журналісти, описуючи бійку, для чогось почали придумати те, чого не було. У місцевих газетах писали, що дівчину нібито намагалися згвалтувати, що сталося це прямо в каное, з якого Сашу скинули в річку. У місцевій пресі російську красуню навіть звинуватили в тому, що вона сама загравала з гідами. Олена впевнена, що турки ненавидять росіян. За її словами, в поліції, коли чоловіків не було поруч, їй сказали: "Різати вас всіх треба!"

Наречений Олени вважає, що найстрашніше - те, що після інциденту їм ніхто не допоміг. Місцеві лікарі заявили, що ніяких травм у чоловіка немає, хоча ознаки струсу мозку у нього були в наявності - рвало всю дорогу до лікарні. Медики також дивним чином не розгледіли переломи ребер, отримані Ушніковим в бійці.

Туроператори були стурбовані тільки тим, щоб зам'яти історію. Представниця туркомпанії до останнього не хотіла викликати на місце злочину поліцію і швидку, умовляючи помиритися з призвідниками бійки, які, сміючись, стояли поруч. Потім жінка пообіцяла, що фірма сплатить рафтинг і надасть безкоштовну подорож на яхті, якщо ПП буде забуто. В готелі представник турфірми відверто брехав, що не може відвезти молодих людей в консульство РФ, так як воно нібито закрито. Олена і Олександр самі з'їздили в дипмісію і з'ясували, що вона працює кожен день.

В результаті компанія "Ескейп", яка проводила рафтинг, подала на Ушнікова в суд, звинувативши його в тому, що він за допомогою ще 40 російських туристів нібито побив їх чотирьох представників.

Як пише "КП", можливо, інцидент стався через різницю менталітету росіян і турків: гід затіяв бійку, запідозривши туристів в зарозумілій зневазі до себе. Адже росіяни сміялися над вимовою гіда, вимагали не жартувати і не перевертати каное, розкритикували високу ціну фотографій, відмовилися в кінці шляху відносити човен на місце, вказавши, що за це заплачено. І на довершення Алена зарозумілим мовчанням відреагувала на жартівливу пропозицію гіда намазати її кремом.

Туреччина продовжує залишатися найнебезпечнішою країною для відпочинку росіян

Нагадаємо, що в цьому сезоні це не перша НП з російськими туристами в Туреччині, в деяких випадках все закінчилося загибеллю відпочиваючих. За даними Російського союзу туріндустрії, Туреччина займає перше місце серед зарубіжних країн за кількістю загиблих на курортах туристів з Росії.

На початку вересня працювала в Антальї гідом 20-річна Тетяна Павленко з міста Сарова Нижегородської області розбилася на смерть на квадроциклі. За пару днів до цього в басейні п'ятизіркового готелю Concordia Celes в Аланьї потонув п'ятирічний Тимур Галямов.

29 серпня в Москві помер 39-річний турист з Барнаула Олексій Рогачов, в липні потрапив в реанімацію в Туреччині і доставлений спецбортом МНС для лікування в Москву.

8 серпня стало відомо, що слідчі органи Челябінської області порушили кримінальна справа за фактом загибелі жителя міста Коркін в Туреччині. Було встановлено, що причиною смерті 29 травня 34-річного чоловіка, який перебував з родиною на відпочинок в готелі міста Сіде, стало вживання неякісного алкоголю.

У ніч на 27 травня в результаті отруєння сурогатним алкоголем під час яхтової прогулянки в районі Бодрума було госпіталізовано 22 людини. померли п'ятеро людей.

В інших інцидентах до смертельного результату справа не дійшла. В кінці липня на турецькому курорті в Аланьї 98 росіян отримали харчове отруєння . Всім їм була надана медична допомога. Також цього літа були зафіксовані три ДТП, в результаті яких постраждали 35 росіян.

28 серпня на міському пляжі поблизу готелю Viking Star в Кемері прогримів вибух. легкі травми отримали троє росіян.

У період з 15 по 28 серпня 2011 року в сервісний центр страхової компанії надійшло 103 звернення російських громадян, які відпочивали в готелі Alara Park з скаргами на нудоту, блювоту і розлад шлунка. Всім постраждалим також було надано медичну допомогу.

Коли ж хлопець зробив крок в сторону Олени, її наречений Олександр вирішив втрутитися, перегородивши йому шлях зі словами: "А мене намазати не хочеш?

Новости