Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тема для обговорення для тих, хто не спіт🤔 Я

Тема для обговорення для тих, хто не спіт🤔
Я - в'єтнамка, народилася в Одесі, міркую російською, рідна мова російська, до менталітету більше схиляюся до слов'янського, але щось перейняла і від азіатської культури. Справа в тому, що з дитинства і до сих пір стикаюся з (не) людьми, які неадекватно реагують на азіатську зовнішність, починаючи від пильної всматріванія в кожну пору мого обличчя, в кожен волосок мого тіла і аж до образливих вигукування за типом: "Гей , китайка ", невиразна спроба зімітувати китайську мову, або ще щось в такому дусі. Мене це завжди і до сих пір зачіпає, але з часом я навчилася проходити повз таких людей, намагаючись тримати себе в руках. А мій чоловік пару раз вже втрачав самовладання і конфліктував, захищаючи, майже доходило до куркулів.
У дитинстві багато комплексів на цьому грунті було, але зараз я розумію, що цього було нерозумно соромитися і що природа дала мені найкращі риси характеру і зовнішності від моїх найдорожчих батьків.
Але ось сьогодні я краєм вуха почула від напівп'яного бидла, яке намагалося разом зі своїм сусідом згадати хоч якісь звуки на китайському (бл *, ну я в'єтнамка же !!), хотіли мені ляпнути щось, я себе спіймала на думці, що якщо він щось вякне я йому гукну: "Закрий рот, у * Біще!" ... я така зла була. Я готова була розтерзати його ... Він, звичайно, поки додумався, що сказати, я вже була в іншому кінці міста, але ... я задумалася .. Як моя дівчинка, мій маленький клубочок таке переживе ??? Як їй пояснити, чому вона зовні не така як всі? Чому дітки на майданчику запитують вголос і голосно у своїх батьків чому у неї не такий розріз очей і вона "китайка" (ну їй Богу, крім китайців є ще в'єтнамці, японці, тайці, малайзійці, корейці і т.д. і т.п .) ??? Я знаю багато з вас ніколи не замислювалися про це, але як би ви вчинили ??? І я щиро сподіваюся, що кожна з вас навчить свою дитину толерантності ...
Добраніч..

Open in the app

You will be able to see all photos, comment and read other posts in the Mom.life app

Open this post
in the Mom.life app

Open Як моя дівчинка, мій маленький клубочок таке переживе ?
Як їй пояснити, чому вона зовні не така як всі?
Я знаю багато з вас ніколи не замислювалися про це, але як би ви вчинили ?

Новости