Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ветеранам запропонували пільги на авіаквитки / Моя Планета

авіакомпанія   S7 Airlines   оголосила про проведення акції, яка передбачає надання пільг для ветеранів Великої Вітчизняної війни напередодні Дня Перемоги

авіакомпанія S7 Airlines оголосила про проведення акції, яка передбачає надання пільг для ветеранів Великої Вітчизняної війни напередодні Дня Перемоги.

Пільгові квитки вже у продажу. В рамках акції ветерани можуть зробити переліт регулярними рейсами S7 Airlines по Росії і СНД з 7 по 13 травня 2017 року на пільгових умовах.

Розмір тарифу на рейси по Росії становить 100 рублів в одну сторону, 200 рублів - при перельоті туди і назад. Рівень тарифу на рейси між Росією і СНД становить € 2 в одну сторону і € 4 - туди і назад. Паливний збір при купівлі пільгового авіаквитка не стягується.

«Ми висловлюємо глибоку повагу ветеранам Великої Вітчизняної війни і проводимо традиційну акцію напередодні Дня Перемоги. Ми пропонуємо ветеранам скористатися пільговим авіаперельотом, щоб зустрітися з друзями і однополчанами, провести це свято з сім'ями і близькими людьми, відвідати пам'ятні місця. В цьому році в розкладі авіакомпанії з'явилося відразу кілька нових російських міст, прямі рейси з'явилися там, де раніше пасажири змушені були літати з пересадкою в Москві. Я сподіваюся, що це зробить перельоти ветеранів в рамках акції ще більш зручними », - зазначив генеральний директор S7 Airlines Володимир Об'єдков.

Придбати пільговий квиток можна до 13 травня 2017 року власних офісах продажів S7 Airlines і офісах уповноважених агентів з продажу квитків. У касі для оформлення пільгового авіаквитка необхідно пред'явити документ, що підтверджує статус ветерана ВВВ, паспорт громадянина РФ, а іноземним громадянам - документ, що підтверджує вид на проживання на території РФ.

Пасажир, який супроводжує інваліда ВВВ I групи, може скористатися знижкою на авіаквиток в розмірі 50% від мінімального доступного тарифу економічного класу. Оформлення пільгових авіаквитків для інваліда ВВВ і супроводжуючої особи повинно відбутися одночасно.

Детальну інформацію про умови акції можна отримати, зателефонувавши в контактний центр авіакомпанії по телефону 8-800-700-07-07 (дзвінок по Росії безкоштовний).

Новости