Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Фінляндії від метро Проспект Ветеранів

Наша компанія організовує   одноденні тури   до Фінляндії - в Гельсінкі, в Іматра, в Лаппеенранта і Котку Наша компанія організовує одноденні тури до Фінляндії - в Гельсінкі, в Іматра, в Лаппеенранта і Котку. Мікроавтобус забере вас прямо з дому або від станції метро Проспект Ветеранів, що дуже зручно, так як вам не доведеться витрачати час на те, щоб дістатися до автовокзалу.

Вартість поїздки до Фінляндії від метро «Проспект Ветеранів» залежить від обраного вами міста, а також від мети поїздки. Ми пропонуємо як шоп-тури , Що забезпечують можливість придбати одяг, взуття, будь-які інші товари, так і трансфер в аеропорти Гельсінкі, Лаппеенранта, і Тампере дозволяє своєчасно пройти реєстрацію на рейс і вилетіти в будь-яку країну Європи. Також ви можете з'їздити до Фінляндії від станції метро «Проспект Ветеранів» для прокатки візи .

Детальну інформацію про всіх видах наших послуг ви можете отримати на нашому сайті. Крім того, досвідчений консультант підкаже вам, скільки коштує та чи інша поїздка в Котку або Іматра, запише вашу адресу, щоб забрати вас у самого будинку в точно визначений час. Обов'язково вивчіть наші рекомендації щодо поїздки - це зробить ваше перебування в сусідній державі максимально комфортним, і виключить будь-які проблеми під час проходження митниці після повернення в Росію.

Новости