Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лікування порушень обміну речовин в санаторіях Чехії, Угорщини та Словаччини, ціни 2019

  1. Чому їдуть в Європу
  2. Курорти в Чехії
  3. Лікування в Словенії
  4. Лікування в Угорщині

Стреси, незбалансоване харчування, погана екологія та інші причини здатні привести до порушень обмінних процесів в організмі. І тоді людина захворює. Цукровий діабет, ожиріння, подагра, метаболічні розлади, ендокринологічні хвороби, гіповітаміноз та інші захворювання цього напрямку здатні привести до інвалідності.

Санаторно-курортне лікування значно покращує стан хворих людей з різними порушеннями обміну речовин, дає їм можливість йти по життю вперед.

Чому їдуть в Європу

Європейські курорти приваблюють росіян можливістю отримати якісне лікування і провести відпустку в комфортній обстановці. Найбільш доступними з фінансів є санаторії в країнах Східної Європи - Чехії, Угорщини та Словенії.

В якості головного лікувального фактора тут виступають природні багатства - мінеральні води, цілющі солі і бруду. Методики лікування відпрацьовані століттями, в здравницях працює високопрофесійний персонал, а сервіс в європейських санаторіях на найвищому рівні.

Методики лікування відпрацьовані століттями, в здравницях працює високопрофесійний персонал, а сервіс в європейських санаторіях на найвищому рівні

Курорти в Чехії

Санаторії, де лікують порушення обміну речовин і проводять профілактику захворювань, є на курортах Карлові Вари, Подебради, Маріанські Лазні та Лугочовіце.

Санаторно-курортне лікування в Карлових Варах дає чудові результати. Питний курс мінеральної води, різні процедури, дієтичне харчування, перебування на повітрі призводить до того, що знижуються показники холестерину і цукру, зникають зайві кілограми, нормалізується метаболізм.

Спеціальні програми є в багатьох санаторіях Карлових Вар, наприклад, в ASTORIA, MANES , CAJKOVSKIJ PALACE , AQUA MARINA , BRISTOL PALACE , OLYMPIC PALACE , CARLSBAD PLAZA , GRANDHOTEL PUPP , SAVOY WESTEND HOTEL (5 *).

В Маріанські Лазні, крім захворювання нирок, успішно лікують подагру і ожиріння. Води місцевих джерел - основа лікування в бальнеоцентре санаторіїв курорту:

NOVE LAZNE (ML) , CENTRALNI LAZNE , MARIA SPA , GRANDHOTEL PACIFIK , OLYMPIA, ROYAL , BUTTERFLY і багатьох інших.

NOVE LAZNE (ML)   ,   CENTRALNI LAZNE   ,   MARIA SPA   ,   GRANDHOTEL PACIFIK   , OLYMPIA,   ROYAL   ,   BUTTERFLY   і багатьох інших

У санаторіях Лугачовице (Hotel Miramare, Alpska Ruze) поряд з вуглекислими мінеральними водами лікувальним фактором виступає кліматотерапія - свіжий передгірний повітря курорту буквально зцілює.

У Подєбрадах ставку зробили на клімат і збагачені мінералами води місцевих джерел. Спеціальні програми лікування порушень обміну речовин (цукровий діабет, підвищений холестерин і ін.) Реалізуються в санаторіях Centralni lazne Podebrady, LIBENSKY , LIBUSE , ORFEUS , ZIMNI LAZNE , ZAMECEK , FELICITAS , BELLEVUE-TLAPAK , PARK .

Лікування в Словенії

На спеціалізованому курорті Рогашка Слатіна успішно лікують хворих з цукровим діабетом, підвищеним холестерином, подагрою, ожирінням. В якості головного засобу використовується високомінералізована вода «Донат» з великою концентрацією магнію. Унікальна вода використовується в різних процедурах, які роблять в санаторіях ALEKSANDER , GRAND HOTEL DONAT SUPERIOR , GRAND HOTEL ROGASKA SUPERIOR , SAVA , ZAGREB .

Лікування в Угорщині

Угорщина - країна термальних вод і цілющих грязей, якими лікують багато захворювань, в тому числі порушення обміну речовин. Спеціальні програми є в Залакарош і Балатонфюред, де лікують цукровий діабет і гормональні зміни. У Харкань їдуть з проблемами ожиріння і подагрою.

Сірчані води харканьскіх джерел покращують обмін речовин, їх тут використовують в різних процедурах: термальні басейни, вуглекислі ванни, гідромасаж, компреси. Ефективна терапія брудом у вигляді фільтрів.

Ефективна терапія брудом у вигляді фільтрів

відомі санаторії DRAVA HOTEL THERMAL RESORT , HARKÁNY PSORIASIS CENTRUM , THERMAL HOTEL HARKÁNY проводять лікування у власних медичних центрах.

Новости