Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Рибальський туризм у Венеціанській лагуні

  1. Ідея неквапливого і розумного подорожі Вийти в човні з рибалками, мати можливість послухати їхні...
  2. Планшет для знайомства з Північної лагуною: iLagoon

Ідея неквапливого і розумного подорожі

Вийти в човні з рибалками, мати можливість послухати їхні розповіді, поспостерігати за ними зблизька, коли вони закидають або звільняють мережу і ділять тільки що спійману рибу - все це називається рибальським туризмом, що дозволяє піднятися на борт рибальського судна і перетворитися на один день в досвідченого рибалки .

Це абсолютно інший, незвичайний досвід. Він підходить всім, хто мріє пожити в Венеції і лагуні як її найглибші знавці - рибалки, ототожнюючи себе протягом дня з тими, хто завжди там жив і працював.

Рибальський туризм - пов'язаний з аматорської риболовлею - це, без сумніву, самий автентичний спосіб навчитися любити і дізнатися культуру лагуни, моря і риболовлі, щоб відкрити для себе чарівність стародавнього ремесла, яке відновилося з часом. Ви проведете день на відкритому повітрі, дивуючись чомусь новому, отримаєте задоволення, але і, звичайно ж, спробуєте найсвіжішу рибу, приготовлену по кращим традиційним венеціанським рецептами.

Бурано - серце найбільшої місцевої риболовецької громади

рибалки Бурано   (   info@pescaturismoburano рибалки Бурано ( [email protected]) - головні ініціатори рибальського туризму в північній частині Венеціанської лагуни, втіленого в проекті музею під відкритим небом. Проект створений для просування альтернативного туризму, метою якого є знайомство не тільки з красою і унікальними ресурсами моря, але також і навчитися жити з повагою і любов'ю до навколишнього природного середовища Венеціанської північній лагуни.

Рибальський промисел на море і в лагуні досі ще широко практикується риболовецькими громадами Венеції. Рибалки є справжнісінькими хранителями стародавньої тисячолітньої традиції, глибоко знають водно-болотні угіддя, чия захист необхідний для забезпечення економічного виживання самих рибалок, на яких покладено пределікатна завдання проведення ретельного контролю районів промислу.

Ви можете вибрати між двома різними маршрутами рибальського туризму: морський, щоб відкрити для себе «Tegnue" (мілководді) на узбережжі Лідо і відвідати мідійні плантації на узбережжі Кавалліно Трепонті, і лагунний - в районі Мадзорбо і Торчелло, де можна половити Novellame (рибний молодняк ) і Moeche (краб без панцира), а в зоні Палюд дель Монте можна побачити поблизу ферми з розведення двостулкових венерок, а також всі види птахів лагуни.

Планшет для знайомства з Північної лагуною: iLagoon

Під час екскурсії інтерактивний путівник iLagoon проведе Вас по справжньому музею під відкритим небом лагунного і морського рибальства. iLagoon являє собою додаток для планшетів на чотирьох різних мовах, з сенсорним екраном, який відтворює відео, аудіо, зображення і текст. Керівництво дозволяє отримати простим і зрозумілим способом доступ до мультимедійного контенту, пов'язаного з об'єктами, про які ти хочеш отримати додаткову інформацію. Завдяки GPS -навігація, вбудованої в планшет, буде визначено місце, де ти знаходишся. Інформація та деталі з'являться безпосередньо на екрані путівника, коли ти переходиш в безпосередній близькості від кожної пам'ятки.

Новости