Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешева оренда автомобілів від 9 € / добу в аеропорту Венеції Марко Поло

  1. Чотири причини отримати прокатну машину в аеропорту Найвигідніші ціни Найбільший вибір Ви економите...

Чотири причини отримати прокатну машину в аеропорту

Найвигідніші ціни

Найбільший вибір

Ви економите на трансферах

Можливість отримати і повернути авто в будь-який час


Оренда авто в аеропорту Венеції Марко Поло

Міжнародний аеропорт Венеції Марко Поло (Aeroporto di Venezia Marco Polo) -

Код IATA: VCE
Розташування:
Офіційний сайт:
Довідка: 0039 041 260611

Код IATA: VCE   Розташування:   Офіційний сайт:   Довідка:   0039 041 260611

Міжнародний аеропорт Венеції Марко Поло розташований в деякому віддаленні від самої Венеції, влаштувалася на островах, з'єднаних мостами. Прибувши в аеропорт, потрібно подолати 8 км від материка до самої Венеції. Втім, це відкриває прекрасні можливості - при в'їзді в місто по воді багато хто відчуває, як завмирає серце від видів каналів і палаців з Гранд-каналу. Щорічно близько 7 мільйонів шанувальників міста приїжджають, щоб випробувати ці емоції, помилуватися на пам'ятники архітектури, мальовничі канали і гондоли, відчути себе героєм романтичної історії і взяти участь у венеціанському карнавалі. У 20 км від міста розташований другий аеропорт - Тревізо, куди з Росії також зрідка прибувають бюджетні рейси чартерних компаній в особливо популярні у туристів періоди.

Аеропорт був відкритий в 1960 році і носить ім'я знаменитого на весь світ венеціанського купця і мандрівника Марко Поло. Всього один термінал займає три поверхи і обслуговує всі рейси: на першому поверсі розташовані зони прибуття (з пунктами видачі орендованих авто і представництвами турфірм) і вильоту, на другому - зали очікування та стійки реєстрації пасажирів, на третьому - офіси авіакомпаній. Завдяки популярності романтичної Венеції у російських туристів, в аеропорту багато російськомовного персоналу, готового надати посильну допомогу. Крупний аеропорт обладнаний всім необхідним для приємного проведення часу - ресторани і кафе, де можна поїсти справжньої італійської піци і почекати рейс за чашкою кави, а також магазини, що пропонують привезти з поїздки сувеніри та делікатеси.

До музею під відкритим небом можна дістатися багатьма способами. Зокрема, біля аеропорту постійно чергують як наземні, так і водні таксі. Щоб точно знати ціну і бути впевненим, що вас зустрінуть біля виходу, можна подбати про замовлення таксі заздалегідь, надіславши запит трансфер в готелі. Втім, водне таксі - задоволення аж ніяк не з дешевих, його вартість може досягати 100 євро, наземне - близько 30 євро. Біля виходу з аеропорту з правого боку знаходиться зупинка автобусів, що курсують з 8 ранку до 1 ночі з півгодинним інтервалом (квиток - 4 євро). З боку води розташована зупинка водних трамваїв, квиток на які обійдеться в 5 євро. Плануючи подорожувати по околицях, варто розглянути варіант оренди прокатного автомобіля заздалегідь, на сайті Bookingcar.su, на одній зі стійок прокату в аеропорту, де російськомовний персонал допоможе вибрати найбільш підходящий і вигідний варіант.

АЗС №1: Eni -
АЗС №2: Agip -
АЗС №3: Eni -

Ми будемо поруч з вами 24 години на добу.
Всього-то й потрібно - зателефонувати +7 495 215 5438 .

Компанія Bookingcar пропонує широкий вибір варіантів оренди автомобілів в аеропорту Венеції Марко Поло
У нас ви зможете підібрати машину будь-якого класу, оптимально відповідає вашим потребам.

Наші ціни - одні з найвигідніших на ринку
Переконайтеся в цьому самі!

Офіс в Москві
Ми завжди раді, зустрітися з вами в нашому офісі і відповісти на всі ваші запитання.

професійна підтримка
Наш професійний колл-центр допоможе вам розібратися у всіх тонкощах оренди автомобіля. Ми гарантуємо повний супровід протягом усього терміну оренди.

Новости