Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аномальні морози в Європі настануть через холодного фронту з Росії

  1. Орфографічна помилка в тексті:

26 лютого 2018, 10:49 Переглядів:

Морози, що прийшли в Україну, а потім і до Європи з Сибіру , В британських ЗМІ вже встигли прозвати "Звіром зі Сходу" (the Beast from the East). Європейські синоптики попереджають, що морози досягнуть території Великобританії, а снігопади триватимуть чотири дні. Аномальна погода може призвести до збоїв в роботі мобільного зв'язку, перебоїв подачі електрики і проблем з транспортом.

"Можуть статися запізнення і скасування авіарейсів і поїздів. Можливі відключення електрики, також може постраждати мобільний зв'язок", - сказав представник метеорологічної служби Великобританії.

Так, залізничний оператор Greater Anglia вже скасував деякі поїзди.

У Франції в 37 департаментах було підготовлено понад 1,3 тис. Місць тимчасового розміщення для бездомних, яким потрібно перечекати холоду. Зокрема, в Парижі влада готова надати тимчасове проживання для 500 осіб.

Незважаючи на заходи, що вживаються, в комуні Валанс, де температура опустилася до мінус 3 градусів за Цельсієм, від холоду помер бездомний.

Очікується, що найбільш холодними днями стануть вівторок і середа, на сході країни температура може опуститися до мінус 6 - мінус 10 градусів за Цельсієм.

Влада закликала готуватися до сильних холодів жителів Австрії, Угорщини, Італії та Іспанії.

У Римі напередодні снігопадів влада оголосила про закриття шкіл і дитячих садів у понеділок. У Римському університеті Сапієнца в понеділок скасували іспити. Крім того, через холод в Римі закриті для відвідування парки, вілли і кладовища. Спостерігаються збої в русі поїздів.

У Турині через снігопад у неділю скасували матч 26-го туру чемпіонату Італії між "Ювентусом" і "Аталантою". У Венеції в цей же день впала одна з опор моста Свободи, який зв'язує місто з материком, в результаті на деякий час було перекрито автомобільний рух в обидві сторони.

Також ЗМІ повідомляють, що в румунському місті Бреїла влада вирішила напередодні холодів доставити в лікарні всіх вагітних жінок і пацієнтів, яким необхідний діаліз, щоб вони точно змогли вчасно отримати допомогу.

Нагадаємо, за повідомленнями синоптиків, в Україні протягом найближчих днів збережеться морозна погода зі снігопадами. Метеорологічний умови будуть дуже важкими.

Раніше повідомлялося про те, якими будуть останні дні зими і що про це говорить народний прогноз погоди.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Звір зі Сходу ": Європу накрили аномальні морози, що прийшли з Росії". інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости