Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віденська карта або проїзний на громадський транспорт Відня?

  1. Що таке Віденська карта?
  2. Вважаємо вигоду від Віденської карти
  3. Схожі статті

Віденська карта коштує недорого і користується популярністю. Ми купили Vienna Card на 72 години (3 дні) і порахували економію від її використання. Що вигідніше: Віденська карта або проїзний на громадський транспорт Відня? Знижки по Віденській карті і за яких умов її покупка має сенс. Віденська карта коштує недорого і користується популярністю

Віденська карта

Що таке Віденська карта?

Віденська карта або Віденський квиток - це проїзний на громадський транспорт Відня + понад 210 знижок на відвідування музеїв, пам'яток, ресторанів, розваг, покупки в магазинах і багато іншого. Безкоштовного входу в музеї по Віденській карті немає, тому економія від її використання відразу не очевидна. До Vienna Card додається інформаційний буклет з купонами. Щоб зрозуміти на які знижки розраховувати, подивіться повний список .

Вартість Vienna Card: 24 години - € 17, 48 годин - € 25, 72 години - € 29. Карта продається в інформаційних центрах, в аеропорту, на вокзалах, в готелях. Купити Віденську карту онлайн

Активувати дисконтну карту найпростіше під час першої поїздки на громадському транспорті - просто пробийте її в компостері як проїзний квиток (на карті з'явиться штамп з числом і часом). Також на лицьовій стороні треба написати своє ім'я і число.

Vienna Card вигідна якщо:

  • ви будете користуватися громадським транспортом більш 2-х разів на день
  • ви хочете скористатися мінімум 3-5 пропозиціями з буклету
  • у вас немає інших знижок
  • ви перший раз у Відні

Vienna Card не вигідна якщо:

  • ви живете в центрі Відня ( 1 район - Innere Stadt )
  • ви не любите музеї
  • ви студент
  • ви подорожуєте сім'єю (батьки + діти)

Додаткова інформація за і проти: на вашу Віденському квитку в громадському транспорті може безкоштовно їздити одна дитина у віці до 15 років; сімейний квиток на відвідування музеїв (family ticket) має найвигідніший тариф; знижки для пенсіонерів - громадян ЄС; всі студенти отримують знижки по міжнародній студентській карті ISIC.

Вважаємо вигоду від Віденської карти

Ми, двоє дорослих громадян РФ, приїхали до Відня вперше на 3 повних дні, зупинилися в 6 районі (Mariahilf) . Їздили на громадському транспорті і скористалися 4 знижками по Віденській карті. Розрахунок зроблений за діючими на момент нашої поїздки цінами.

Звичайна ціна / Ціна з Vienna Card:

  • Верхній і Нижній Бельведер € 19 / € 16.50
  • Karlskirche € 10 / € 5
  • Музей Зігмунда Фрейда € 9 / € 7
  • Парасолька Віденського інформаційного центру € 15 / € 13

Різниця між вартістю проїзного Віденських ліній на 72 години (€ 16.50) і Віденської картою на 72 години (€ 21.90) становить € 5.40 на людину. Загальний підсумок економії з Vienna Card на двох € 9.20

20

Знижки по Віденській карті. Karlskirche

Інші знижки по Віденській карті, які можуть вас зацікавити:
музей Альбертіна (€ 2.20), будинок Моцарта (€ 2), палац Schönbrunn (20%), поїзд з аеропорту Відня City Airport Train (€ 1), автобус Hop on Hop off (€ 1). Найвигідніше - відвідування Карлскирхе (50%). Більшість пропозицій, включених в Vienna Card, зі знижкою 10% або € 1. Кафе і ресторани пропонують безкоштовний напій із замовленням.

Я вважаю, що Vienna Card вигідна для першої поїздки до Відня. Ви економите сили, пересуваючись на громадському транспорті, і більш охоче відвідуєте музеї та визначні пам'ятки Відня. Збережіть свою Віденську карту для участі в онлайн опитуванні. Можна виграти призи, головний з яких - поїздка до Відня на вихідні.

Інші дисконтні карти Відня, які можуть вас зацікавити:

  • Vienna Pass з безкоштовним відвідуванням понад 60 пам'яток
  • Vienna Flexi PASS 3, 4 або 5 пам'яток без черги протягом 30 днів

Схожі статті

Пішохідні маршрути по Відні
Райони Відня і де вигідніше зупинитися туристу
Поїзд Будапешт-Відень
Скільки коштує тиждень в Відні?

Що таке Віденська карта?
Що вигідніше: Віденська карта або проїзний на громадський транспорт Відня?

Новости